Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral'ın istifasını yorumladı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral'ın TFF'deki görevini bırakmasıyla alakalı konuştu. İşte detaylar...

Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral'ın istifasını yorumladı

1'inci Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi, TFF'nin Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Kura çekiminin ardından TFF Başkanvekili Mecnun Otyakmaz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yeni sezon fikstür çekiminin tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Otyakmaz, "Bugün Trendyol 1'inci Lig'de 2024-2025 fikstürünü çektik. İnşallah kazasız belasız, güzel, kavgaların olmadığı, hoş rekabetin olduğu bir lig diliyorum. Bütün takımlarımıza da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

TFF'DE GÖREV DAĞILIMI CUMA GÜNÜ

Mecnun Otyakmaz, acil alınması gereken kararların olduğunu belirterek, "İlk yönetim kurulu toplantısını yaptık ve orada önemli kararlar aldık. Görev dağılımında çok acele etmedik. Bir icra kurulu oluşturduk. Onunla birlikte hemen acil sorunları hallettikten sonra cuma günü yapacağımız toplantıda da görev dağılımı belli olacak" diye konuştu.

Otyakmaz, TFF yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Bayram Saral ile ilgili bir soruya şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

"Bayram başkanımız gerçekten bize önemli güç katıyordu ama bir takım algılar oluşmaya başladı. Sanki hemşehricilik söz konusu oluyordu diye. O da bizi zor durumda bırakmamak adına bir fedakarlık yaparak görevinden istifa etti. Ancak onunla her zaman beraberiz. Kendisinin engin tecrübesinden faydalanacağız. İnce düşüncesi için biz beraber olmak devam etmek isterdik ama teşekkür etmek lazım. Kendi adıma onunla çalışamayacağım için üzgünüm."

YORUM YAZ