Mario Balotelli'ye 3. Lig'den teklif! Futbolseverleri şaşırtacak transfer girişimi...

Kariyerinde Inter, Manchester City, Milan, Liverpool gibi devlerin formasını giyen, Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla adından söz ettiren Mario Balotelli ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki İtalyan forvete 3. Lig ekibinden sürpriz bir teklif geldi.

Adana Demirspor'daki ikinci döneminde Türkiye serüvenini noktalayan Mario Balotelli'nin geleceği merak konusu. Daha önce birçok takımdan teklif aldığını ve kariyerine hangi kulüpte devam edeceğini henüz netleştirmediğini ifade eden İtalyan forvetle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

2 dönem Adana Demirspor macerası

Kariyerinde Inter, Manchester City, Milan, Liverpool gibi devlerde oynayan, 36 kez giydiği İtalya A Milli Takım formasıyla 14 gol atan 34 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de iki farklı dönemde Adana Demirspor'un başarısı için ter döktü.

Mario Balotelliye 3. Ligden teklif Futbolseverleri şaşırtacak transfer girişimi...

"İki Deli" şarkısı ile transfer duyurusu

Adana Demirspor'daki ilk döneminde 35 maçta 19 gol, 7 asistle oynayan Balotelli, 2.6 milyon Euro bonservisle Sion'a gitmesinin ardından Mavi Şimşekler'e geri dönmüştü. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Balotelli’nin yeniden takımımıza dönmesi bizleri çok mutlu etti. Hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım attık” dedi. Murat Sancak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Mario Balotelli transferini duyurmuştu. Mario Balotelli ile bir fotoğrafını paylaşan Sancak, ardından "İki Deli" şarkısını içeren bir video paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Corinthians ile anlaşamadı

Geçtiğimiz sezon 16 maçta 7 gol, 1 asistle skora katkı sağlayan Balotelli, ayrılık kararı almasının ardından hiçbir takımla anlaşmadı. Bonservisi elinde olan tecrübeli isim ile son olarak Corinthians ilgilenmişti ancak taraflar anlaşma sağlayamadı. Brezilya basını da Balotelli'nin eski formundan çok uzak olduğunu belirtmiş, "Yaşlandı ve artık aynı ritme, hıza sahip değil." yorumlarını yapmıştı.

Mario Balotelliye 3. Ligden teklif Futbolseverleri şaşırtacak transfer girişimi...

CSKA Sofya da ilgilendi

Bulgaristan'da yayın yapan topsport.bg'nin haberine göre; serbest statüde bulunan İtalya santrfor, CSK Sofya ile transfer görüşmeleri gerçekleştirdi ancak yine bu durum imza sürecine gidemedi. CSKA'nın bu hamlesi Bulgaristan'da yılın transferi olarak yorumlanıyordu.

Serie A'ya geri dönme umudu vardı

34 yaşındaki golcü daha önce DAZN'a verdiği röportajda, "Yurt dışından teklifler aldım, ama Serie A'ya geri dönme umudum olduğu için her şeyi yavaşlattım. Rahat edemeyeceğim takımlar yok. Hangi takımın bana uymayabileceğini düşünmeliyim. İnsanların Balotelli hakkında ne tür bir önyargısı olduğunu anlamıyorum. Bazı antrenörlerle tartıştım ama herkes tartışıyor. Kariyerimde asla bir soyunma odasını mahvetmedim." demişti.

Haberin Devamı

Mario Balotelliye 3. Ligden teklif Futbolseverleri şaşırtacak transfer girişimi...

İspanya 3. Lig'den teklif aldı

İsmi transfer dedikodularına karışan Balotelli, kariyerinde sürpriz bir yolculuğa başlayabilir. Sport; İtalyan forvetin İspanya 3. Lig ekiplerinden Intercity ile görüşmelere başladığını duyurdu. Haberde Intercity'nin 34 yaşındaki golcünün transferini tamamlamak için ciddi mesai içerisinde olduğu aktarıldı.

YORUM YAZ