MENÜ

Marcelo Bielsa'dan bir 'delilik' daha: Amatör oyuncuyu milli takıma çağırdı

Uruguay Milli Takımı'nın 'El Loco' (Deli) lakaplı 68 yaşındaki Arjantinli teknik direktörü Marcelo Bielsa, Kosta Rika ile oynanacak hazırlık maçı öncesi büyük bir sürprize imza attı. Deneyimli teknik adam amatör takımın golcüsünü A Milli Takım kadrosuna davet etti. İşte detaylar...

Marcelo Bielsa'dan bir 'delilik' daha: Amatör oyuncuyu milli takıma çağırdı

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük taktisyenlerinden biri olarak gösterilen Arjantinli teknik adam Marcelo Bielsa bir süredir Güney Amerika ekibi Urugay Milli Takımı'nı çalıştırıyor.

Haberin Devamı

Antrenörlük kariyerine Newell's Old Boys'ta başlayan 68 yaşındali çalıştırıcı ardından sırasıyla, Atlas, Club America, Velez, Espanyol, Arjantin Milli Takımı, Şili Milli Takımı, Athletic Bilbao, Marsilya, Lazio, Lille ve Leeds United gibi takımlarda görev yaptı. Mayıs 2023'te ise Urugay'ın başına geçti.

BIELSA'DAN TARİHİ KARAR

Uruguay Milli Takımı, 31 Mayıs'ta hazırlık maçında Kosta Rika ile karşı karşıya gelecek. TNT Sports'un haberine göre, tecrübeli teknik adam Uruguay'da amatör takım Juventud de Soriano'da forma giyen 24 yaşındaki forvet oyuncusu Walter Dominguez'i A Milli Takım kadrosuna davet etti.

Marcelo Bielsadan bir delilik daha: Amatör oyuncuyu milli takıma çağırdı

'ÇOK MUTLUYUM'

Uruguay'da yerel bir gazeteci, 24 yaşındaki oyuncuyla konu hakkında konuştu. Gazeteciye açıklama yapan Dominguez, "Beni aradılar. Çok mutluyum. Bunu beklemiyordum. Sürpriz oldu. Gerçek şu ki çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Başarılı golcü amatör olmasına rağmen, Darwin Nunez ve Federico Valverde gibi yıldızlarla sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

24 yaşındaki oyuncu takımıyla sahaya çıktığı 39 maçta 57 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Marcelo Bielsadan bir delilik daha: Amatör oyuncuyu milli takıma çağırdı

YORUM YAZ