Malatya'da korkutan deprem! Spor camiasından ortak mesaj: Geçmiş olsun

Malatya'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası spor camiasından art arda geçmiş olsun mesajları geldi

Malatya'da korkutan deprem! Spor camiasından ortak mesaj: Geçmiş olsun

Malatya'nın Kale ilçesinde, saat 10.46'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem sonrası spor camiası peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Malatya'da meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun mesajı paylaştı. Bakan Bak geçmiş olsun mesajında şu ifadeleri kullandı:

Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü afet ve tehlikeden muhafaza etsin.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can kayıplarının olmamasını temenni ediyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dendi.

Beşiktaş: Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Geçmiş olsun Malatya.

Haberin Devamı

Fenerbahçe: Malatya'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Galatasaray: Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Trabzonspor: Merkez üssü Malatya olan 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyoruz.

Başakşehir: Merkez üssü Malatya olan ve civar illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Gaziantep FK: Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Adana Demirspor: Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haberin Devamı

Kasımpaşa: Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sivaspor: Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde meydana gelen ve ilimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz.

Hatayspor: Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyor, depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kayserispor: Malatya’da meydana gelen, şehrimizde ve çevre illerde hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Antalyaspor: Merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını temenni eder, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Haberin Devamı

Samsunspor: Malatya ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle herhangi bir can veya mal kaybının olmamasını dileyerek, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YORUM YAZ