Yusuf Yazıcı, İstanbul devine imza atıyor! Tarihi transfer çalımı...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala takımlar kadrolarını daha güçlü hale getirmek için yoğun mesai harcıyor. Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 yenilen Galatasaray, Gabriel Sara'yı renklerine bağlayarak taraftarına moral verdi. Aslan, bir orta saha transferi için daha hamleyi yaptı. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille ile karşılaşacak Fenerbahçe de tıpkı ezeli rakibi gibi çarpıcı bir orta saha oyuncusunu gündemine aldı. Jose Mourinho'nun bu transferde kulübün elini güçlendirmesi bekleniyor. Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi sükseli transferlerle taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş ve Abdullah Avcı ile eski günlerine dönmek isteyen Trabzonspor'da da transfer çalışmaları sürüyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Yusuf Yazıcı, İstanbul devine imza atıyor! Tarihi transfer çalımı...
Galatasaray'dan Szmodics hamlesi

Galatasaray, geçen sezondan beri on numara arayışlarına devam ediyor. Aradan geçen süre içerisinde Sarı-Kırmızılılar, birçok isim ile görüşme sağladı.

10 MİLYON EURO'YA YAKIN BONSERVİS

Cim Bom’un listesine son giren isim ise İngiltere’den oldu. Championship ekiplerinden Blackburn’de görev yapan Sammie Szmodics ile Galatasaray’ın ilgilendiği öne sürüldü. 2 yıl daha kontratı bulunan İrlandalı futbolcu için 10 milyon Euro’ya yakın bir bonservis talep edildi. Galatasaray Yönetimi ise 28 yaşındaki futbolcuyu çok daha düşük bir rakama kadrosuna katmak istiyor.

Cengiz Ünder'den Katar kulübüne ret!

Fenerbahçe Teknik Dirketörü Jose Mourinho tarafından istenilmeyen Cengiz Ünder, menajeri aracılığıyla kendisine kulüp arıyordu.

İLK TEKLİF

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan millî futbolcu için ilk teklif Katar'dan geldi. Sports Digitale'in habere göre Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi, Cengiz Ünder'e transfer teklifinde bulundu.

JET HIZIYLA REDDETTİ

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu, kendisine yöneltilen bu teklifi kabul etmedi.

Weghorst'ta rakip Ajax!

Yeni sezonda şampiyonluğa oynamayı amaçlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst'u renklerine bağlamak isteyen bordo-mavili kulübe bu transferde sürpriz bir rakip çıktı.

AJAX DA DEVREDE

Takvim'de yer alan habere göre Karadeniz devi, transferde gözünü forvet hattına çevirdi. Bordo-mavililer transfer etmeyi çok istediği Wout Weghorst için Hollanda'nın Ajax kulübü ile yarışıyor.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Weghorst ile şartlar konusunda anlaşan Trabzonspor, İngiliz ekibi Burnley ile bonservis pazarlığına devam ediyor. Türkiye'yi yakından tanıyan deneyimli forvet de gelmeye sıcak bakıyor. 

Haberin Devamı
Amrabat için kıran kırana pazarlık!

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın Lille ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertliler, orta sahaya Sofyan Amrabat'ı almak için elinden geleni yapıyor.

18 MİLYON EURO'YA İNDİLER

Takvim'de yer alan habere göre Faslı oyuncu için Fenerbahçe ile Fiorentina arasındaki pazarlıklar devam ediyor. İtalya Serie A kulübünün, pazarlıklarda en son 18 milyon euro'ya indiği gelen bilgiler arasında. Kanarya ise yıldız futbolcuyu 10 milyon euro'ya bitirmek istiyor.

 

Bünyamin Balcı için yeni temas

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenerek yeni sezon öncesi büyük bir moral depolayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, sağ bek için Bünyamin Balcı'yı gündemine almıştı.

YENİDEN TEMASA GEÇİLECEK

Takvim'de yer alan habere göre Kara Kartal, sağ bek oyuncusunu kulübü Antalyaspor ile bu hafta yeniden temasa geçecek. Beşiktaş, Bünyamin için 1 milyon 750 bin euro isteyen Akdeniz ekibiyle pazarlık yapacak.

Onuachu'da pazarlıklar sürüyor

Trabzonspor'un yeniden kadrosuna katmak istediği Paul Onuachu konusunda Southampton’dan Fırtına'ya geri dönüş yapıldı.

YENİDEN GÖRÜŞMEK İSTEDİLER

Aylardır uzlaşmaz bir tavır sergileyen ve 2.01’lik yıldıza başka teklif olmamasına rağmen 10 milyon Euro bonserviste direten İngiliz ekibi, Bordo-Mavili kulüple yeniden görüşmek istedi.

ONUACHU BASKI YAPIYOR

Trabzonspor, en son bonuslarla 7 milyon Euro’ya çıkarken, bu rakamın bir miktar daha artabileceği öğrenildi. Eğer Southampton beklenen indirimi yaparsa, tarafların orta noktada buluşması bekleniyor. Paul Onuachu’nun da kulübüne son virajda ciddi baskı yaptığı ve Trabzonspor’a gitme konusundaki ısrarını yinelediği belirtildi. Fırtına’da forvet düğümü hafta içinde çözülebilir.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'de Krunic gelişmesi

2024-25 sezonunda şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de Rade Krunic'in bileti Jose Mourinho tarafından geçtiğimiz günlerde kesilmişti.

ARAYIŞLAR HIZLANDI

Takvim'de yer alan habere göre sarı-lacivertli kulüp, yeni sezon planlamasında düşünmediği Rade Krunic için kulüp arayışlarını hızlandırdı.

Selçuk İnan, Aslan'ın iki yıldızını istiyor!

Transferin hareketli ekiplerinden Gaziantep FK, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Güneydoğu temsilcisi, iç piyasada operasyona başladı.

TAYLAN VE CICALDAU

Gündemdeki 2 isim Galatasaray’dan; Taylan Antalyalı ve Cicaldau. Daha önce Taylan konusunda görüşmelerde bulunan, fakat tecrübeli orta saha oyuncusunun yüksek maaş talebi nedeniyle geri adım atan KırmızıSiyahlılar, başarılı futbolcuyla bir görüşme daha yapacak.

Mourinho'dan İlkay sürprizi!

Jose Mourinholu Fenerbahçe transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken İspanyol medyasından İlkay Gündoğan ile ilgili çarpıcı iddialar geldi.

MOURİNHO DEVREDE

Todofichajes’te yer alan habere göre Mourinho, orta saha için yönetimden gurbetçi yıldızı istedi. Bunun üzerine yönetici Acun Ilıcalı’nın, çalışmalara başladığı vurgulandı.

BARÇA'DA MUTSUZ

Haberde, İlkay’ın Barcelona’da mutsuz olduğu, Galatasaray’ın da bu oyuncuyla ilgilendiği ancak resmi girişimde bulunmadığı kaydedildi. Öte yandan önceki gece oynanan Barcelona-Real Madrid maçı sonrası Arda Güler ile İlkay Gündoğan arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan Yusuf Yazıcı bombası!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve son olarak orta saha oyuncusu Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray'dan sürpriz bir hamle daha geldi...

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Sarı-kırmızılı kulübün, adı son zamanlarda Beşiktaş ile de anılan Yusuf Yazıcı'yı gündemine aldığı bildirildi. Sabah'ta yer alan habere göre Aslan, Lille'den ayrılan ve bonservisi elinde olan millî futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

YORUM YAZ