Arda Turan, Galatasaray'ın yıldızını istiyor | Resmi teklif yapıldı

Trendyol Süper Lig, 9 Ağustos'ta oynanacak olan Galatasaray-Hatayspor maçıyla başlayacak. Süper Lig'in başlamasına az bir zaman kala, Süper Lig devleri de transfer trafiğini sıklaştırdı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor bir yandan imza attırdığı, bir yandan da yollarını ayırdığı isimleri bir bir duyuruyor. Süper Lig'de ve Avrupa'da üst düzey bir kadroyla yarışmak isteyen devler yeni yıldızlar için görüşmelere devam ediyor. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Arda Turan, Galatasaray'ın yıldızını istiyor | Resmi teklif yapıldı
Beşiktaş'a Onana piyangosu

Beşiktaş'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Jean Onana'ya, Lecce kancası. İtalya Serie A ekibi Lecce Teknik Heyet Sorumlusu Pantaleo Corvino, oyuncuyla ilgilendiğini duyurdu. Corvino şu ifadeleri kullandı:

"Jean Onana güçlü bir oyuncu, onunla ilgileniyoruz. Onana'yı Lecce'ye getirmek için şartların uygun olup olmadığına bakacağız. Eğer Onana transfer olursa yeni sezonda takımın orta sahası için kesinlikle önemli bir takviye olacaktır."

Arda Turan'ın gözü Galatasaray'da

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren ve Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Eyüpspor'da son hedef Galatasaray'ın yıldızı Yunus Akgün oldu.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Arda Turan'ın Eyüpspor'u, kadrosunu Galatasaray'dan Yunus Akgün'ü transfer ederek güçlendirmek istiyor. İstanbul temsilcisinin, Sarı-Kırmızılılara resmi teklifini sunduğu belirtildi.

Eflatun-beyazlı ekip, Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için kiralama teklifi yaptı.

Yusuf Yazıcı için bomba iddia | Anlaşma tamam

Süper Lig'de sağ bek transferinde mutlu sona ulaştıktan sonra orta saha arayışlarına başlayan Galatasaray, sürpriz bir isimle temasa geçti. Yurtdışında birçok ismi gündemine alan Aslan'ın, son olarak Fransız ekibi Lille'de forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği iddia edildi.

Sarı-kırmızılılar, sözleşmesi sona eren yerli on numarayı, bonservis engelinin olmaması nedeniyle ilk sıraya yerleştirdi. Adı yaz transfer döneminde Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan 27 yaşındaki Yazıcı'nın sarı-kırmızılı ekibin teklifine olumlu yanıt verdiği ve anlaşmanın büyük oranda bittiği iddia edildi.

FRANSA'DA İKİ KUPA KAZANDI
Trabzonspor altyapısından yetişen başarılı on numara 2019 yılında transfer olduğu Lille'deki performansıyla göz kamaştırdı. Fransız ekibiyle lig ve kupa olmak üzere iki şampiyonluk yaşayan Yazıcı'nın, sarı-kırmızılı yönetim ile bir kez daha masaya oturarak son pürüzleri görüşeceği öğrenildi. Galatasaray, Yazıcı'da mutlu sona ulaşırsa Batshuayi ve Elias Jelert'in ardından üçüncü dış transferine imza atacak.

Haberin Devamı
Galatasaray'a 'Hayır' dedi

Orta saha arayışlarına devam eden Galatasaray'da gündeme gelen son isim Napoli'de forma giyen Jens Cajuste oldu. Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; 24 yaşındaki oyuncu Premier Lig'den gelen teklifler yüzünden sarı - kırmızılıların teklifi reddetti.

Görüşmeler başladı!

Rafa Silva, Ciro Immobile, Paulista ve Can Keleş transferlerini tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlı takım, Zenit'in yıldızını gözüne kestirdi. Bu doğrultuda Robert Renan için resmi görüşmelere başlandı.

Gündem yeniden McTominay!

Sağ bek Elias Jelert'in transferinin ardından yoğunluğunu orta sahaya veren Galatasaray, yeniden Scott McTominay'a yöneldi. 27 yaşındaki futbolcunun transferi için Manchester United'ın tavrı belirleyici olacak.

Haberin Devamı
Falcao, Ross için devreye girdi!

Galatasaray yönetimi, orta saha transferi için gaza bastı. Brezilya ekibi Palmeiras’ta forma giyen Kolombiyalı Richard Rios için şartları zorlamaya başlayan sarı-kırmızılılar, Davinson Sanchez’den sonra eski yıldızı Radamel Falcao’yu da devreye soktu.

Mourinho'nun La Liga seferi

Orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Jose Morinho'nun transfer listesine göre hareket eden sarı-lacivertliler, rotayı İspanya'ya çevirdi. Sabah'ta yer alan habere göre sarı-lacivertliler, Valencia'da forma giyen 25 yaşındaki Pepelu'yu radarına aldı. Mourinho'nun devreye gireceği transferi Fenerbahçe, olumlu sonuçlandırmak istiyor.

Sözleşmesi feshedilebilir!

Galatasaray'da gözden çıkarılan Sergio Oliveira için gelen teklifler değerlendirmeye alınırken, Galatasaray'dan yıllık 2 milyon 750 bin euro ne ücret alan ve 2 sene daha kontratı bulunan tecrübeli oyuncunun takım bulamaması halinde alacaklarına karşılık serbest bırakılabileceği de belirtildi.

Haberin Devamı
Trabzonspor'da son karar Weghorst!

Onuachu’da istediği sonuca ulaşamayan Trabzonspor, bir dönem Beşiktaş forması giyen Hollandalı Wout Weghorst için görüşmeleri hızlandırdı. Weghorst transferinin önündeki tek engel ise Ajax. Hollanda devinden teklif bekleyen Weghorst, bordo-mavili yönetiminden süre istedi.

YORUM YAZ