Oğuz Aydın transferi bitti! İstanbul devine 4 yıllık imza

EURO 2024'te İspanya-İngiltere finali beklenirken futbolseverlerin bir yandan da gözü kulağı transfer haberlerinde. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere Trendyol Süper Lig'de tüm kulüpler, transferde gaza basmış durumda. Jose Mourinho'nun, Fenerbahçe'ye 30 milyon euro'luk Portekizli yıldızı getireceği iddia ediliyor. Hem bu yıldız futbolcunun adı hem de Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'daki son transfer gelişmelerini canlı olarak fanatik.com.tr'de aktarıyoruz...

Oğuz Aydın transferi bitti! İstanbul devine 4 yıllık imza
Arda Turan, Fenerbahçeli iki yıldızın peşinde!

Arda Turan yönetimindeki Süper Lig ekibi Eyüpspor'un transferde büyük oynadığı ortaya çıktı. Kadrosuna şu ana kadar yaptığı takviyelerle dikkat çeken İstanbul ekibinin, Süper Lig'deki ilk sezonunda iddialı bir takım oluşturmak istediği belirtildi.

PERES VE KENT

Eyüpspor'un transferde yeni hedefinin Fenerbahçe'den 2 futbolcu olduğu aktarıldı. Ajansspor'un haberine göre; Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibinin, Fenerbahçe'den Luan Peres ve Ryan Kent ile ilgilendiği kaydedildi.

Sparta Prag'dan Ross teklifi!

Tipsbladet'te yer alan habere göre Sparta Prag, Galatasaray'dan Mathias Ross'u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katacak.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Çekya temsilcisi, Ross'un satın alma opsiyonunu kullanması durumunda Galatasaray'a 1.5M€ ödeyecek ve 23 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferini bitirdi!

Fenerbahçe ve Alanyaspor, Oğuz Aydın transferi konusunda anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler ayrıca yıldız futbolcu ile de el sıkıştı.

İMZA 4 YILLIK

Hollanda’da bulunan Oğuz Aydın, sağlık kontrolü ve resmî sözleşme işlemleri için yarın İstanbul’da olacak. Kanarya, Oğuz Aydın ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ DA İSTİYORDU

Oğuz Aydın, son dönemde Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılıyordu. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 4.3 milyon euro

Haberin Devamı
David Neres bombası!

Ciro Immobile'yi kadrosuna katarak büyük bir ses getiren Beşiktaş'ın yeni hedefi belli oldu... Takvim'in haberine göre siyah-beyazlı kulüp, Benfica'nın yıldızı David Neres'i transfer listesine aldı.

HÜSEYİN YÜCEL DEVREDE

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in, Benfica'nın Brezilyalı kanat oyuncusuna imza attırmak için çalışmalarına başladığı aktarıldı. Benfica ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan David Neres'in güncel piyasa değeri ise 25 milyon euro.

Necip Uysal'a sürpriz talip!

Süper Lig'de tarihinde ilk kez sahne alacak olan Bodrum FK, transferde sürpriz bir atak gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, Türkiye'nin en iyi kulüpleri arasında kalıcı olabilmek için önce savunma güvenliğini sağlama almak istiyor.

DÜĞMEYE BASILDI

Bu doğrultuda takviye çalışmalarını sürdüren Muğla ekibi, İstanbul temsilcisi Beşiktaş'ta forma giyen Necip Uysal'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Siyah-beyazlı ekipte geçen sezon toplam 43 maçta forma giyen 33 yaşındaki stoper ile ilgili Kartal'ın yeni teknik direktörü Van Bronckhorst henüz bir karar verebilmiş değil.

Beşiktaş altyapısında yetişen futbolcunun Beşiktaş'taki durumunu takip eden Bodrum FK yönetimi, menajeri kanalıyla Necip'in nabzını yokladı.

Beşiktaş'ın hedefi Lauriente ve Insigne!

Ghezzal ve Cenk Tosun ile vedalaşan, Rebic ve Vincent Aboubakar'ı kadrosunda düşünmeyen Beşiktaş, Rafa Silva'nın ardından Ciro Immobile'yi transfer ederek hücum hattına renk kattı.

INSIGNE BİRAZ GERİ PLANDA

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş'ta gözler, hücum bölgesinin tamamlanması adına kanat pozisyonuna yapılacak transfere çevrildi. Siyah-beyazlı ekibin gündeminde Sassuolo'dan Armand Lauriente ve Toronto'dan Lorenzo Insigne bulunuyor. Ancak teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un kadroda genç oyuncular istemesi nedeniyle Insigne'nin arka planda kaldığı öğrenildi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Umut Nayir kararı

Takvim'de yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin Cenk Tosun ile anlaşmasının ardından takımda forma giyme şansı iyice azalan Umut Nayir'in takımdan ayrılması kesinleşti.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Sarı-lacivertli kulübün, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan santrforu bonservisiyle elinden çıkarması bekleniyor. 31 yaşındaki futbolcuya Çaykur Rizespor ve Konyaspor'un ilgisinin bulunduğu gelen bilgiler arasında.

B Planı Karsdorp!

Trabzonspor'da sağ bek Meunier'in adı transfer haberleriyle anılıyor. Oyuncunun sözleşmesindeki 'Serbest kalır' maddesi 20 Temmuz'da sona eriyor.

ALTERNATİF BELLİ OLDU

Takvim'de yer alan habere göre bordo-mavililer, 32 yaşındaki Belçikalı'nın ayrılma ihtimaline karşın Roma ile bağlarını koparan Rick Karsdorp'u takibe aldı. Trabzonspor kulübü yetkilileri, Meunier'in geri gelişinin netleşmesi durumunda bu transferden bir hamle yapmadan vazgeçecek.

Beşiktaş'tan Bertuğ sürprizi!

Cenk Tosun'la yollarını ayıran Beşiktaş yerli forvet arayışlarına başladı. Takvim'de yer alan haberde siyah-beyazlıların, Rennes forması giyen millî futbolcu Bertuğ Yıldırım'ı gündemine aldığı ve önümüzdeki günlerde Fransız ekibiyle oyuncuyu kiralamak için temasa geçeceği ifade edildi.

7 MİLYON EURO

Rennes'in oyuncuyu ilk etapta bonservisle satmak istediği ve Bertuğ için 7 milyon Euro'luk bir fiyat belirlediği öğrenildi.

Haberin Devamı
Fırtına'da Gravillon sesleri

Trabzonspor, stoper transferinde hedeflediği isimlerden olumlu yanıt alamamasına rağmen alternatif arayışlarına devam ediyor. Marsilya ile prensipte anlaşma sağlanamayan Gigot'un yerine düşünülen isimler arasında Adana Demirspor'un savunma oyuncusu Gravillon öne çıkıyor.

3.5 MİLYON EURO

Adana Demirspor'un transfer yasağı nedeniyle kaynak arayışı içinde olması, 26 yaşındaki savunmacının bu yaz satılma olasılığını artırıyor. Adana Demirspor, Gravillon için 3.5 milyon euro'luk bir fiyat etiketi belirledi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 39 resmi maça çıkan Fransız oyuncu, 2 gol kaydetti ve geriden oyun kurma yeteneğiyle dikkat çekti. Abdullah Avcı'nın modern stoper profilinde istediği özellikleri taşıyan Gravillon, Trabzonspor yönetiminin radarına girdi.

Galatasaray, Rodriguez'den haber bekliyor

Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray'ın teklif götürdüğü isimlerden Guido Rodriguez'in artık karar vermesi bekleniyor.

BONSERVİSİ ELİNDE

Real Betis'le yollarını ayırdıktan sonra boşa çıkan ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki futbolcunun tüm teklifleri değerlendirdiği kaydedildi. Rodriguez'e La Liga'dan birçok kulübün ilgi gösterdiği ifade edildi.

Felix Uduokhai, yeni formayla gelecek!

Hürriyet'in haberine göre Beşiktaş; Rafa Silva, Paulista ve Immobile’nin ardından alman stoper Felix Uduokhai'yi de renklerine bağlıyor. Kara Kartal'ın, oyuncunun kendisiyle ve kulübü Augsburg ile her konuda anlaştığı bildiriliyor.

BU HAFTA İMZALIYOR

Bu yaz transfer ettiği tüm yabancı futbolcuları 2024-25 sezonunda giyilecek formalarla İstanbul’a getiren siyah beyazlılar, Felix Uduokhai’yi de bir başka yeni formayla taraftarlarının önüne çıkaracak. Augsburg’dan alınan 27 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Uduokhai bu hafta gelip sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Joao Felix hamlesi!

İspanyol basınından El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Atletico Madrid formasını giyen Joao Felix'le ilgileniyor.

Atletico'nun, teknik direktör Diego Simeone'nin kadroda düşünmediği Portekizli forvete kulüp aradığını yazan gazete, "Felix geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Barcelona'ya dönmek istiyor. Ama sorun şu ki, Barça onu transfer edemiyor ve başka öncelikleri var. Şu anda Felix'in önünde iki seçenek duruyor. Bunlardan biri, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'si. Diğeri 1.5 yıl önce onunla sözleşme imzalamaya çalışan ve şu anda Şampiyonlar Ligi'nde yer alan Aston Villa" yorumunu yaptı.

AVRUPA DIŞINA ÇIKMAK İSTEMİYOR

Felix'e Suudi Arabistan'dan da ilgi olduğu ancak 24 yaşındaki futbolcunun Avrupa dışına çıkmak istemediği de belirtildi. 2019 yılında tam 127 milyon Euro karşılığında Benfica'dan Atletico Madrid'e giderek rekor kıran Joao Felix bir türlü beklenen performasa imzasını atamadı.

YORUM YAZ