Son dakika: Galatasaray transferde atağa kalktı! Oyuncuya ve kulübüne resmi teklif...

EURO 2024'ün ardından Trendyol Süper Lig'de gözler sezon öncesi tamamen transferlere çevrilmiş durumda. Elias Jelert'i kadrosuna katarak sağ bek eksikliğini giden Galatasaray, 8 numara için kollarını sıvadı. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe de Youssef En-Nesyri'nin ardından gözünü orta saha transferine çevirdi. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi renklerine bağlayarak büyük bir sükse yapan Beşiktaş'ta ve yeni sezonda hedefi şampiyonluk yarışı olan Trabzonspor'da da transfer çalışmaları hız kazandı. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Galatasaray resmi teklifini sundu!

Yaz transfer dönemini sessiz geçiren Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor. Michy Batshuayi ve Elias Jelert'i renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, Hakim Ziyech'in de bonservisini almıştı. Eksik olan bölgeleri tamamlamak isteyen Galatasaray'ın yeni hedefi ise orta sahayı güçlendirmek.

Wendel için Zenit ile anlaşma sağlayamayan Cimbom, rotayı Brezilya'ya çevirdi ve Copa America'da ön plana çıkan Palmeiras'ın yıldızı Richard Rios'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Yağız Sabuncuoğlu, Sarı Kırmızılı ekibin Kolombiyalı orta saha ve Palmeiras'a resmi teklif sunduğunu duyurdu.

10 milyon euro piyasa değerine sahip olan 24 yaşındaki futbolcu, Palmeiras formasını 83 kez giydi. Rios, bu maçlarda 5 gol ve 2 asistle mücadele etti.

 

Conte, Davinson Sanchez'i istiyor!

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya devam eden Galatasaray'da Davinson Sanchez ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Kolombiya basınından Win Sports'un haberine göre Antonio Conte'nin çalıştırdığı Napoli, Davinson Sanchez için devreye girdi.

EVERTON DA DEVREDE

Öte yandan haberde, Napoli'nin yanı sıra Everton'ın da tecrübeli stoperi radarına aldığı vurgulandı. İki takımın da Davinson Sanchez için ciddi miktarda bir bonservis ödemeye hazır olduğu aktarıldı.

Beşiktaş'tan Robert Renan hamlesi

Savunmacı arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi... Brezilya basınında yer alan habere göre siyah-beyazlı kulüp, Zenit'in stoperi Robert Renan'ı transfer listesine ekledi.

10 MİLYON EURO

Kara Kartal'ın talip olduğu 20 yaşındaki stoper oyuncusu ile Avrupa'dan Porto ve Marsilya'nın da ilgilendiği bildirildi. Marsilya'nın, Renan için 10 milyon euro bonservis ücreti istediği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı
Kartal, Steven Berghuis'ten Asensio için vazgeçti!

İspanyol basınının haberine göre Beşiktaş, Ajax'tan Steven Berghuis ile anlaşması vardı. Ancak siyah-beyazlı kulüp, Marco Asensio transferi için PSG'nin yeşil ışık yakması üzerine rotasını İspanyol oyuncuya çevirdi. Şimdi Asensio'nun son kararının beklendiği bildirildi.

HERMOSO İLE GÖRÜŞME

Öte yandan aynı kaynak, Beşiktaş'ın Hermoso transferi için Atletico Madrid ile görüşme yapacağını bildirdi. Bu transfer ile de Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in ilgilendiği kaydedildi.

Semih Kılıçsoy'a Arabistan'dan kanca

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın 18 yaşındaki santrforu Semih Kılıçsoy'a Avrupa'nın ardından Suudi Arabistan'dan ilgi bulunduğu kaydedildi.

Rudy Galetti'nin haberine göre; Semih Kılıçsoy'un Suudi Arabistan'dan kulüplerin radarında olduğu belirtildi.

2028'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Transferde önümüzdeki günlerde gelişmelerin yaşanacağı aktarıldı.18 yaşındaki hücum oyuncusunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Semih Kılıçsoy'un güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Galatasaray'dan Wendel için son teklif!

Galatasaray, Zenit'ten Wendel için son bir girişimde bulundu. Sabah'ın haberine göre Ruslar kapıyı 30 milyon euro'dan açtı, sonra 25 milyon euro'ya indi. Sarı-kırmızılılar ise 20 milyon euro ve sonraki satıştan pay önerip, "Kararınızı verin" dedi.

Haberin Devamı
Becao'ya Lyon kancası

Fenerbahçe'nin stoperi Beco ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Takvim'de yer alan habere göre Brezilyalı savunma oyuncusuna, Fransa Ligue 1 ekibi Lyon talip oldu.

LİSTEYE EKLEDİLER

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Fransız kulübünün, tecrübeli stoperi listeye aldığı bildirildi. Geçen sezon Udinese'den kadroya katılan Becao'nun Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değeri ise yaklaşık 8 milyon euro

Hadziahmetovic'e sürpriz taklip

Beşiktaş bir yandan yabancı sayısını azaltmak için uğraşırken, diğer yandan sakatlıktan kurtulup takıma yeni yeni katılan Amir Hadziahmetovic’in dönüşünü dört gözle bekliyor.

ALTERNATİFSİZLİK NEDENİYLE...

Teknik Direktör Giovenni van Bronckhorst, defans önündeki alternatif azlığı nedeniyle Amir’in dönüşünü beklerken, diğer yandan da futbolcunun risk almaması için özel bir çaba gösteriliyor.

ÇAYKUR RİZESPOR İSTİYOR

Çaykur Rizespor’un, tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlamak istediği öğrenildi. Teknik Direktör İlhan Palut’un Konyaspor’da iken birlikte çalıştığı Amir Hadziahnedovic’in durumu daha sonra belli olacak.

Beşiktaş, Emirhan Topçu'yu bitiriyor

Sabah gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Emirhan Topçu için Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı. Kara Kartal, bonservis olarak Rizespor'a Montero- Kartal Kayra takası+para ödeyecek. Anlaşmanın resmiyete kavuşması için önce takasta kullanılacak oyuncunun imzası beklenecek.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'de orta sahaya iki aday

Fenerbahçe'de orta saha transferi için öne çıkan iki isim olduğu öğrenildi. Bu futbolculardan ilki Sander Berge... Berge, Burnley’de forma giyerken 26 yaşındaki Norveçli futbolcunun Championship ekibiyle 2027’ye kadar kontratı bulunuyor.

DİĞERİ AMRABAT

Öne çıkan isimlerden ikincisi Sofyan Ambarat ise geride bıraktığımız sezon Manchester United’ta kiralık oynamıştı. Fakat İngiliz devi, Faslı yıldızın bonservisini almadı. Fiorentina’ya geri dönen Ambarat’ın hâlâ ManU’nun gündeminde olduğu konuşulsa da transferiyle ilgili net bir gelişme yok.

Mauro Icardi'ye Napoli ve Milan sürprizi!

Galatasaray'da son iki sezondur Süper Lig'e damga vuran Mauro Icardi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalya'dan gelen haberler, iki Avrupa devinin Arjantinli golcüyü kadrosuna katmak istediği yönünde...

FRATİNİ AÇIKLADI

Ajanssppor'ın haberine göre; İtalya'nın en iyi scoutlarından biri olarak kabul edilen Michele Fratini, Icardi'yi isteyen iki dev takımı açıkladı.

'MİLAN VE NAPOLİ YARIŞACAK'

Calciomercato'ya konuşan Fratini, Milan ve Napoli'nin Mauro Icardi'yi istediğini söyledi. İtalyan futbol adamı yaptığı açıklamada "Milan şu anda sessiz ama Mauro Icardi'yi almayacaklarından emin miyiz? Romelu Lukaku'yu isteyen Napoli de Icardi'yi isteyebilir. Bence Milan ve Napoli, Mauro Icardi için yarışacak." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ