İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! İspanyollar duyurdu...

Süper Lig'de tüm takımlar, 2024-25 sezonunun başlamasına az bir süre kala transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Son şampiyon Galatasaray, Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle ses getiren Beşiktaş ve yeni sezonda şampiyonluğa oynamak isteyen Trabzonspor, transferde gaza basmış durumda. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! İspanyollar duyurdu...
Fenerbahçe'ye En-Nesyri müjdesi!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Youssef En-Nesyri transferi konusunda mutlu sona ulaşmaya çok yakın.

4 YILLIK SÖZLEŞME

DHA'nın haberine göre oyuncunun kulübü Sevilla ile bonservis ücreti konusunda günler önceden anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, Suudi Arabistan başta olmak üzere Avrupa’nın önemli liglerinden teklif alan Faslı oyuncuyu 4 yıllık sözleşme konusunda ikna etmeyi başardı.

İŞTE BONSERVİS ÜCRETİ

Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan En-Nesyri’yi bedelsiz kaybetmek istemediği için pazarlıklarda olumlu bir tutum sergileyen Sevilla ile çözülmesi gereken tek nokta bonservisin ödenme şekli. Sarı-lacivertli kulüp, 27 yaşındaki futbolcu için Sevilla’ya 19-20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek.

İSTANBUL'A GELECEK

Sarı-lacivertli ekip, bu bedelin yüzde 50’lik kısmını peşin, kalan kısmını da taksitler şeklinde ödemek istiyor. İspanyol ekibi ise peşin ödenecek tutarın daha fazla olması yönünde ısrarını sürdürüyor. İki kulübün bu konuda da anlaşmaya varmasının ardından Faslı oyuncu sağlık kontrolleri ve resmi imza için önümüzdeki hafta başında İstanbul’a gelecek.

Beşiktaş, Can Keleş'i açıklamaya hazırlanıyor!

Yeni sezon öncesi 3 yabancı futbolcu transfer eden Beşiktaş, ilk yerli transferini Fatih Karagümrük'ten yapıyor. Siyah beyazlılar, 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu bonservisiyle beraber kadrosuna katmak üzere.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Geçen sezon 35 maçta görev alan ve 5 gol, 4 asistlik performans sergileyen Can Keleş ile 4 yıllık anlaşma imzalanacak. Beşiktaş, ayrıca genç kaleci Emre Bilgin'i de Karagümrük'e kiralık verdi.

Doue'nin sözleşme detayı belli oldu!

Transferde gaza basan Galatasaray, ikinci kamp dönemine iki takviyeyi birden yetiştirmenin hesapları içerisinde. Kadrosunu ilk olarak bir sağ bek ve orta sahayla güçlendirmenin planlarını yapan Sarı-Kırmızılılar, özellikle son 1 ayda birçok futbolcuyla masaya oturdu.

KISA SÜREDE AÇIKLANACAK

Son olarak üzerinde karar kılınan isimlerden biri ise Guela Doue’ydi. Rennes’in 21 yaşındaki sağ bekiyle resmi görüşmelere başlayan Galatasaray için Fransa’dan sürpriz bir iddia geldi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, uzun uğraşlar sonucunda hem Doue hem de Rennes’le anlaştığı, transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı ileri sürüldü.

SON DAKİKA: İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ!

Sports Digitale'nin haberine göre Guela Doue yıllık 1.2 milyon euro net maaş kazanacak ve Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Oyuncu sağlık kontrolü için İstanbul'a davet edildi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Amrabat hamlesi

Fenerbahçe transferde şaha kalktı.... Şimdiye kadar dört oyuncuya imza attıran sarı lacivertliler, En Nesyri’de sona yaklaştı.

KANARYA, AMRABAT İÇİN PUSUDA

Türkiye gazetesinin haberine göre Kanarya, şimdi de geçen sezon Manchester United’da kiralık olarak forma giyen Sofyan Amrabat için pusuya yattı. Galatasaray’ın transfer gündemine gelen ve Faslı oyuncuyla o dönemde Sportif AŞ başkan vekili olan Erden Timur el sıkışmış ancak başkan Dursun Özbek veto edince imza gerçekleşmemişti. Bir dönem Galatasaray’da oynayan Nordin Amrabat’ın kardeşi olan Sofyan, Fiorentina’nın oyuncusu.

9 MİLYONA KİRALANDI

Geçtiğimiz sezonun başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan Manchester United’a 9 milyon avro karşılığında kiralık olarak katılan Faslı ön libero, sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımına dönmüştü. Manchester United’ın 20 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmak için hafta sonuna kadar süresi var. Kırmızıların kararına göre sarı lacivertliler Amrabat için harekete geçecek. Bir başka deyişle sarı lacivertliler, önünüzdeki hafta başında Faslı En Nesyri ile birlikte vatandaşı Sofyan Amrabat’ı birlikte İstanbul’a getirebilir.

Tayfur Bingöl'e Göztepe kancası

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren ve ikinci özel maçında Fehervar FC ile 2-2 berabere kalan Göztepe, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen eski futbolcusu Tayfur Bingöl'e kanca attı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Antalyaspor ve Konyaspor'un da ilgilendiği eski oyuncusu Tayfur için görüşmelere başlayan sarı-kırmızılıların bonservis bedeli isteyen Beşiktaş'la pazarlıklarını sürdürdüğü kaydedildi.

Beşiktaş'ta iki ayrılık

Beşiktaş'ta takımdan gidecek isimler yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Ganalı stoper Daniel Amartey vedaya hazırlanırken, Sabah'ın haberine göre Alex-Oxlade Chamberlain de İngiltere yolcusu.

SOTON VE SHEFFIELD DEVREDE

Ayrılık sırası ise Chamberlain ve Montero'ya geldi. İki futbolcuya da teklifler bulunuyor. Chamberlain, Southampton ve Sheffield United ile görüşürken kısa süre içerisinde Ada'dan bir kulübün yolunu tutması bekleniyor.

Haberin Devamı
Tavernier sürprizi

Trabzonspor’un sağ bek transferi yeni bir boyut kazandı. Thomas Meunier sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek takımdan ayrılmıştı. Yeni bir sağ bek arayışına geçen Fırtına, Boavista forması giyen 23 yaşındaki Pedro Malheiro ile anlaşmaya varmıştı.

MENAJERLER ÖNERDİ

Ancak İskoçya’dan gelen haberle bu transfer beklemeye alındı. Türkiye gazetesinin haberine göre, Rangers forması giyen James Tavernier’i İskoç kulübü yeni sezonda düşünmeyince menajerler Trabzonspor’un kapısını çaldı.

1 MİLYON EURO FARK VAR

Yapılan görüşmelerde 32 yaşındaki oyuncunun 2+1 yıllığına Trabzonspor’a gelebileceği konusunda bilgi verildi. Trabzonspor’un teklifi ile Rangers’ın istediği bonservis bedeli arasında 1 milyon avroluk fark bulunuyor. Öte yandan Malheiro’nun 23, Tavernier’in ise 32 yaşında olmasından dolayı teknik direktör Abdullah Avcı’nın detaylı bir sağlık analizi isteyeceği ve buna göre karar verilmesi konusunda tavsiyede bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'dan Rabiot hamlesi

Wendel ile görüşmelerine devam eden Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Takvim'de yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, Adrien Rabiot'u yeniden gündemine aldı.

JUVENTUS'TAN AYRILDI

Fransız orta saha oyuncusu, geçtiğimiz günlerde İtalyan devi Juventus'tan ayrıldı. Sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki futbolcu, serbest oyuncu statüsünde bulunuyor.

Beşiktaş'a 'Sambacı' sol bek!

Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleri ile ses getiren Beşiktaş, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Kara Kartal'ın gündemine son olarak Brezilyalı sol bek geldi.

TEMAS KURULDU

Takvim'in haberine göre Beşiktaş, Sao Paulo'nun 23 yaşındaki sol beki Welington Damascena için ilk teması kurdu. Yıldız oyuncunun da kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği aktarıldı.

3.5 MİLYON EURO

Yıldız futbolcunun, Brezilya kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Welington Damascena'nın güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon euro

Haberin Devamı
Trabzonspor, Savic'i gündemine aldı

Trabzonspor'da stoper transferinde gözler Stefan Savic'e çevrildi. Listenin tepesindeki Gigot’tan hâlâ olumlu geri dönüş alamayan Fırtına’da, Vavro, Gravillon, Kipre gibi adaylar için temaslar kurulmuştu. Gündemdeki bir diğer oyuncu Stefan Savic.

MENAJERİ TEMASA GEÇTİ

Transfer dönemi daha başlamadan Trabzonspor’un görüştüğü Savic, yüksek maaş talebinde bulunmuş ve Türkiye opsiyonuna da pek sıcak bakmamıştı. Fakat aradan geçen süreçte Karadağlı futbolcunun menajerinin yeniden Trabzonspor’la temas kurduğu öğrenildi. Atletico Madrid’in yeni sezon planlamasında yer almayan Savic, buna rağmen İspanyol ekibiyle yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

ARANAN LİDER STOPER

Savic’in bir kulüple anlaşması halinde 1 yıllık kontratının feshi için kolaylık sağlayacağını belirten Atletico Madrid, oyuncu tarafından haber bekliyor. Trabzonspor’un Savic’e 2 artı 1 senelik sözleşme teklifinde bulunduğu ve rakam konusunda da 33 yaşındaki stoperin indirime gittiği belirtildi. Kısa zamanda bu transferin olumlu veya olumsuz netleşeceği öğrenilirken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın da lider stoper olarak Savic’in gelmesine çok sıcak baktığı biliniyor.

 

Fenerbahçe'den Mateo Kovacic sürprizi!

2024-25 sezonunda mutlak şampiyonluk hedefi olan Fenerbahçe, transferde sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertliler, Manchester City'nin orta saha oyuncusu Mateo Kovacic'i transfer listesine ekledi.

MOURİNHO ONAY VERDİ

Kanarya'nın, Hırvat orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak istediği bildirilirken Jose Mourinho'nun da bu transfere onay verdiği belirtildi. Portekizli teknik adamın, 30 yaşındaki Kovacic'i orta sahada Fred'le birlikte kullanmak istediği gelen bilgiler arasında.

30 MİLYON EURO

Manchester City ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mateo Kovacic'in, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro.

YORUM YAZ