Jose Mourinho'dan Guardiola'ya telefon! 'Onu istiyorum...'

2024-25 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Trendyol Süper Lig kulüpleri, transfer çalışmalarını hızlandırdı. EURO 2024'ün ardından transfer piyasasında birçok değişiklik de oldu. Lugano'yu deplasmana 4-3 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu için avantaj sağlayan Fenerbahçe, En-Nesyri'ye imza attırıyor. Transferde Jose Mourinho sayesinde eli güçlü olan Kanarya, Faslı golcü dışında bir bomba daha patlattı. Bu yıldız, Pep Guardiola'nın takımı Manchester City'de oynuyor. Guela Doue transferini iptal eden ve Wendel'den haber bekleyen Galatasaray da sürpriz bir sağ beki gündemine aldı. Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi renklerine bağlayarak büyük bir sükse yapan Beşiktaş'ta da Anderson Talisca'dan sonra bir yıldız daha gündeme geldi. Trabzonspor da transferde gaza basmış durumda. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Jose Mourinho'dan Guardiola'ya telefon! 'Onu istiyorum...'
İlkay Gündoğan'a sürpriz teklif

Galatasaray'ın da ilgilendiği İlkay Gündoğan ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Barcelona forması giyen Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu için Katar ekibi Al-Sadd’ın 3 yıllık teklif yaptığı iddia edildi.

TEKLİFİ DÜŞÜNÜYOR

Esport3’ün haberinde yıldız oyuncunun bu teklifi değerlendirdiği belirtilirken aynı zamanda Barcelona’dan daha iyi bir kontrat talep edebileceği de belirtildi. EURO 2024’ün ardından tatile giden İlkay Gündoğan, milli takımda da birlikte çalıştığı teknik direktör Hansi Flick tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Galatasaray yeniden Jalert'e yöneldi!

Sağ bek transferini bir an önce bitirmek isteyen ve Rennes'de forma giyen Guela Doue'ye imza attıramayan Galatasaray, rotasını yeniden Elias Jelert'e çevirdi.

İSPANYOLLAR AÇIKLADI

İspanyol basınından Relevo'da yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulüp, Danimarka kulübü FC Kopenhag'dan Elias Jelert'i kadrosuna katmak için yeniden bir girişim yaptı.

TÜRKİYE'YE UÇMAK İSTİYOR

Söz konusu haberde Jelert'in de bu Galatasaray'da forma giymek istediği ve bu yüzden Türkiye'ye uçmak için can attığı ifade edildi.

5.5 MİLYON EURO

Kopenhag ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcunun geleceği için önemli saatler olduğu vurgulandı. Jelert'in güncel piyasa değeri ise Transfermarkt'e göre

Vida yeniden Süper Lig'e geliyor

Geçtiğimiz günlerde Hırvatistan Millî Takımı'ndan emekli olduğunu açıklayan Beşiktaş'ın eski stoperi Domagoj Vida, yeniden Süper Lig yolunda.

ÇAYKUR RİZESPOR'A DOĞRU

Rize yerel basınından Rize'nin Sesi'nde yer alan habere göre Trendyol Süer Lig ekibi Çaykur Rizespor, AEK forması giyen 35 yaşındaki Hırvat stoper Domagoj Vida'nın transferinde sona yaklaştı.

Haberin Devamı
Kartal'a sürpriz stoper

Stoper transferi yapacak olan Beşiktaş'ın gündemine gelen son isim Napoli forması giyen Norveçli futbolcu Leo Ostigard oldu.

MENAJERİYLE TEMAS KURULDU

Takvim'in haberine göre Siyah-beyazlılar, 24 yaşındaki futbolcunun menajeriyle geçtiğimiz günlerde temas kurdu ve yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Wendel'in alternatifi Shaparenko

Rus basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray, Wendel transferinde işi zorlaştığı için başka isimlere yöneldi. Aslan, Dinamo Kiev forması giyen Mykola Shaparenko için ilk teması kurdu ve oyuncu için bilgi istedi.

OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR

Okan Buruk'un çok istediği Wendel için kısa bir süre daha beklenecek. Brezilyalı yıldızın transferi gerçekleşmezse Shaparenko için gaza basılacak. Fakat 25 yaşındaki Ukraynalı oyuncunun transferi de kolay gözükmüyor.

BIRAKMAK İSTEMİYORLAR

Şampiyonlar Ligi elemelerinde boy gösterecek olan Dinamo Kiev, bu turları başarıyla geçerse yıldız oyuncusunu bırakmak istemiyor. Ukrayna basınındaki haberlerde; Kiev'in Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması halinde ayrılığa izin verebileceği belirtildi.

Galatasaray'dan Joao Mario hamlesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 10 numara transferi için sürpriz bir ismi gündeme geldi. Portekiz basınından SIC Noticias'ın haberine göre; Galatasaray, Benfica forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Joao Mario'yu gündemine aldı.

TEKLİF HAZIRLIĞI

Söz konusu haberde, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak istediği ve Mario'yu kadrosuna katmak için kısa sürede Benfica'ya teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

51 MAÇTA DOKUZ GOL

Oyuncu geçtiğimiz sezon toplam 51 maça çıktı ve dokuz gol atıp üç asist yaptı. Joao Mario'nun piyasa değeri 4 milyon euro ve sözleşmesi sadece 2026 yazında sona eriyor.

Haberin Devamı
Savic, Trabzonspor'da! İşte geliş tarihi

Nwakaeme, Draguş, Lundstram, Barisic, Cihan Çanak, Ozan Tufan ve son olarak Pedro Malheiro’yu kadrosuna katan Trabzonspor, en flaş hamlesini stoper transferinde yaptı.

PROTOKOL İMZALANDI

Karadeniz ekibi, 1 haftadır yoğun şekilde görüştüğü Stefan Savic’i, önceki gece ikna etti ve taraflar arasında protokol imzalandı.

SAVUNMANIN LİDERİ OLACAK

Atletico Madrid ile 1 yıl kontratı kalan fakat İspanyol devinin ayrılması için izin verdiği Karadağlı yıldız, sözleşmesini feshedip bugün İstanbul’a ayak basacak. 33 yaşındaki başarılı stoperle 3 yıllık mukavele için anlaşmaya varılırken, kısa zamanda resmi imzalar atılacak. Savic, Fırtına’nın yeni sezondaki savunma lideri olacak.

Beşiktaş'ın Haller inadı

Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleri ile taraftarlarını sevindiren Beşiktaş, şimdi gözünü yeniden Sebastian Haller'e çevirdi. Kara Kartal, Borussia Dortmund santrforunu kadrosuna katma konusunda inatçı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Haller için yeniden atağa geçen Beşiktaş, Borussia Dortmund'a satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapmaya hazırlanıyor. Haller geçen sezon Borussia Dortmund formasıyla 19 maça çıktı. 30 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Doue olmadı, hedef Bah!

Guela Doue transferinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, bir başka sağ bek oyuncusunu gündeme aldı. Danimarka basınından Bold, Aslan'ın bir başka Danimarkalı sağ bek Alexander Bah için devrede olduğunu belirtti.

İLK TEMAS 1.5 AY ÖNCE BAŞLADI

Bold'un edindiği bilgilere göre Galatasaray'ın Alexander Bah için girişimlere bir buçuk ay önce başladığı ortaya çıktı. Teknik direktör Okan Buruk'un Victor Nelsson'un milli takımdan da arkadaşı olan oyuncuyu takımında görmek istediği belirtildi.

Haberin Devamı
İşte Cengiz Ünder'in bonservisi!

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği Cengiz Ünder için karar verildi. Yönetim, İtalyan ekibi Napoli’nin transfer listesinde yer alan A Milli futbolcu için istediği bonservisi belirledi.

NAPOLİ DEVREYE GİRDİ

İtalyan basınında yer alan habere göre; Napoli, Fenerbahçe’nin iyi bir teklif gelmesi durumunda satışına onay vereceği Cengiz Ünder için transfer harekâtı başlattı.

10-12 MİLYON EURO

Cengiz’in takımdan ayrılması halinde 10-12 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olan Sarı-Lacivertli kulüp, Napoli’nin resmi girişimde bulunması halinde teknik direktör Jose Mourinho ile birlikte Cengiz Ünder’in geleceği konusunda kararını verecek.

Galatasaray, Toljan ile ilgileniyor

Guela Doue transferini gerçekleştiremeyen Galatasaray'da sağ bek arayışları sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp için son transfer iddiası, İtalyan basınından geldi.

TOLJAN HAMLESİ

Çizme basınından Calciomercato'da yer alan habere göre Galatasaray, Sassuolo forması giyen sağ bek oyuncusu Jeremy Toljan ile ilgileniyor.

3.5 MİLYON EURO

İtalya Serie A kulübü ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Alman futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon euro.

Mourinho'dan Guardiola'ya 'Kovacic' telefonu!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Sarı-lacivertli kulüp, Manchester City'nin yıldızı Mateo Kovacic'i gündemine aldı.

MOURİNHO'DAN SÜRPRİZ HAMLE

Takvim'in İngiliz basınına dayandırdığı habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester City Menajeri Pep Guardiola ile telefonda görüştü ve Katalan hocadan Mateo Kovacic'i istedi.

BRANCO GÖRÜŞMEYE GİDİYOR

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre bu gelişme üzerine Mario Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Manchester City ile bir görüşme yapmak üzere İngiltere'ye gidecek. Görüşmenin sonucuna göre Kovacic için resmî adımlar atılmaya başlanacak.

30 MİLYON EURO

Chelsea'den 30 milyon sterline transfer olan Kovacic, City'de yeterli forma süresini bulamadı. Orta saha arayışında olan City'nin Kovacic'in ayrılığına onay vermesinin beklendiği de iddia edildi. İngiliz devi ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kovacic'in güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro.

Haberin Devamı
YORUM YAZ