Fenerbahçe'den A Milli Takım'ın yıldızına resmî teklif! Sürpriz son dakika...

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EURO 2024'te artık finale kısa bir süre kala, Avrupa'da da eleme maçları başladı. Süper Lig devleri hazırlık maçlarına da başlarken, bir yandan da transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İşte Süper Lig'de günün öne çıkan bomba transfer iddiaları

YA İMZA YA AYRILIK!

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin ardından bu kez de Bright Osayi-Samuel krizi çıktı. Sabah'ın haberine göre, kontratı 2025 yılında bitecek olan İngiliz sağ bekin sözleşme uzatma görüşmelerinden henüz sonuç alınamadı.

ZAM İSTEDİ

Fenerbahçe yönetimi, yıldız futbolcu ile sözleşme uzatmak isterken oyuncu da sözleşmesine ciddi bir zam istiyor. Yıllık 1.8 milyon Euro alan Nijeryalı futbolcunun talebi 2.5 milyon Euro oldu. Yönetim cephesi, bu isteği yüksek bulurken görüşmeler ileri bir tarihe ertelendi.

İMZALAMAZSA BEDAVAYA GİDECEK

26 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlanamazsa sezon sonunda bedelsiz olarak ayrılma hakkını da kazanmış olacak. Oyuncuyu bedavaya kaybetmek istemeyen yönetim ise sezon sonunu beklemeden bu dönem gelecek teklifleri değerlendirmeye alıp Osayi'yi satacak.

MANCHESTER UNITED'IN FERDİ İNADI!

EURO 2024'e performansıyla damga vuran Ferdi Kadıoğlu, transfer teklifleri almaya devam ediyor. Türkiye gazetesinin haberine göre Jose Mourinho'nun takımda kalmasını istediği Türk yıldıza İngiltere ve İtalya'dan yoğun ilgi gösteriliyor.

TEN HAG ISRARCI

Manchester United'ın Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag'ın yakından tanıdığı Ferdi için kulüp yönetime ısrarcı davrandığı ve transferin mutlaka yapılması gerektiğini bildirdiği öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ UÇTU

2018-2019 sezonu başında Hollanda'nın Nijmegen takımından 1.4 milyon euro bedelle transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, transfermarkt piyasa değerini 21 miilyon euroya yükseltti. Genç yıldızdan en az 30 milyon euro bonservis geliri bekleyen Fenerbahçe'nin bu rakamın altındaki teklifleri kabul etmeyeceği belirtildi. Geçen sezon 51 resmi maça çıkan Türk yıldız, 3 gol ve 5 asist katkısında bulundu.

YUSUF SARI İÇİN OLYMPİAKOS DEVREDE

Adana Demirspor forması giyen Yusuf Sarı, kariyerine Yunanistan'da devam edebilir.

Yunan temsilcisi Olympiakos, milli futbolcunun transferi için Adana Demirspor'la resmi görüşmelere başladı. Güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki milli futbolcunun Adana Demirspor ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. 2022 yılından bu yana Akdeniz ekibinin formasını giyen Yusuf Sarı, Adana Demirspor'da çıktığı 63 maçta 12 gol attı ve 16 asist yaptı.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'DE BEKLENEN AYRILIK

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun biletini kestiği ilk isim Serdar Aziz olmuştu. İkinci isim ise Ryan Kent olacak. İngiliz oyuncunun performansından memnun olmayan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun Avusturya kampından sonra Ryan Kent'i göndereceği belirtildi. Ryan Kent'in de takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

18 MAÇTA FORMA GİYDİ
Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ryan Kent, geçtiğimiz sezon teknik direktör İsmail Kartal liderliğindeki Sarı-Lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlandı. İskoç futbolcu, yalnızca 18 maçta forma giydi ve 736 dakika sahada kaldı. Kent bu maçlarda 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

BEŞİKTAŞ İDDİASI
Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği için Ryan Kent forma şansı bulamamıştı. Yeni teknik direktör Jose Mourinho da Kent'in takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor. Beşiktaş ile anlaşan yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, eski oyuncusu Kent'in kadroda düşündüğü iddia edilmişti. İlerleyen süreçte bu konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.

SÖZLEŞMESİ 2027'DE BİTİYOR
27 yaşındaki Kent'in, Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. İskoç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon euro.

TETE'YE TALİP

Galatasaray'a imza attığı günden beri istenilen performansı sergileyemeyen Brezilyalı yıldız Tete'ye ülkesinden talip çıktı. Brezilya basını, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Tete için Athletico Paranaense'nin ilgili olduğunu yazdı. Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajeri ile görüşme yapıldığı belirtildi. Tete'nin 2.8 milyon euroluk maaşının pahalı geldiği vurgulandı. Taraflar arasında bir görüşmenin olması daha bekleniyor.

SEMİH'E TARİHİ TRANSFER TEKLİFİ

Premier Lig ekibi Aston Villa, geride bıraktığımız sezon Beşiktaş'ta büyük çıkış yapan Semih Kılıçsoy için harekete geçti. İddiaya göre Aston Villa, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a 18 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu.

Haberde, Aston Villa'nın bu teklifin yanı sıra sol bek oyuncularından Alex Moreno'yu Beşiktaş'a teklif ettiği, ayrıca da Semih Kılıçsoy'un 1 sezon daha kiralık olarak Beşiktaş'ta kalmasını teklif ettiği belirtildi.

Beşiktaş'tan ret
Ancak Beşiktaş yönetiminin daha yüksek bir gelir beklediği Semih Kılıçsoy için bu teklifi reddettiği ifade edildi. 18 yaşındaki forvet oyuncusunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor

Haberin Devamı
FENERBAHÇE CENK TOSUN İLE ANLAŞTI

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya’nın Graz şehri yakınlarındaki Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Fenerbahçe’de transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve siyah-beyazlı kulüp ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayan Cenk Tosun için devreye girdi. Beşiktaş ile yaptığı görüşmelerin olumsuz sona ermesinin ardından serbest oyuncu konumundaki golcü isim ve menajeri ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe, milli futbolcu ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Cenk Tosun’un 2 yıllık maliyetinin maaş ve imza parası dahil toplam 2.5 milyon Euro’ya yakın olacağı öğrenildi.

33 yaşındaki Cenk Tosun’un resmi sözleşmeye imza atmasının ardından sarı-lacivertli kulübün transferi resmi olarak açıklaması ve oyuncunun İstanbul’da takıma katılması bekleniyor.

YORUM YAZ