Fenerbahçe transferde durmuyor! Dünya yıldızı orta saha, anlaşma an meselesi...

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala 4 büyükler transferde gaza bastı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferleri resmen açıklarken, günün öne çıkan bomba transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik...

Fenerbahçe transferde durmuyor! Dünya yıldızı orta saha, anlaşma an meselesi...
ORTA SAHAYA DÜNYA YILDIZI

Transferde gaza basan ve eksik bölgelerini tek tek tamamlayan Fenerbahçe'de sıra orta sahaya geldi.

AMRABAT'LA GÖRÜŞME
Yeni sezonda mutlak şampiyonluk isteyen ve birbirinden önemli yıldızlarla görüşen sarı-lacivertliler, son olarak Fiorentina'nın yıldızı Sofyan Amrabat'la görüşme gerçekleştirdi.

Kiralık sözleşmesi sona erince Manchester United'dan Fiorentina'ya dönen tecrübeli futbolcuyla önceki gün masaya oturuldu.

BÜYÜK MESAFE KAT EDİLDİ
Hem Amrabat hem de Fiorentina'yla yapılan pazarlıklarda büyük mesafe kat edildi. Galatasaray'ın da istediği Faslı yıldıza ezeli rakibinden daha iyi şartlar sunan sarı-lacivertliler oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi.

YAPILAN TEKLİF 12 MİLYON
Sözleşmesi 2025 haziranda bitecek olan oyuncu için de Fiorentina'ya 12 milyon euro teklif edildi. Mor-menekşeler ise 15 milyon Euro'da diretiyor. Transferde görüşmeler devam ediyor.

ABDÜLKERİM'E İSPANYA'DAN TALİP VAR!

EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Galatasaraylı yıldız Abdülkerim Bardakcı için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İtalyan gazeteci Gianluigi Longari'nin haberine göre; daha önce Kerem Aktürkoğlu'na talip olan Real Sociedad, bu kez Abdülkerim Bardakcı'ya talip oldu.

Galatasaray'l Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunanan Milli yıldızın güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

İTALYAN DEVİ CENGİZ'İN PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Cengiz Ünder cephesinde flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Gelen bilgilere göre İtalyan kulübü Napoli, yıldız isim için girişimlere başladı.

Napoli, Fenerbahçe'ye teklifini iletti
Jose Mourinho’nun satışına onay verdiği Cengiz için Napoli Kulübü, 10 milyon Euro bonservis bedeli teklifinde bulundu.

Fenerbahçe'nin beklentisi 12-13 milyon Euro
Fenerbahçe yönetimi ise 12-13 milyon Euro isterken, pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ettiği öğrenildi. Cengiz Ünder, daha önce İtalya'da Roma forması giymişti.

Cengiz Ünder'in performansı
Geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro karşılığında Marsilya'dan transfer edilen Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 9 gol 3 asistlik performans göstermişti.

Haberin Devamı
SAMET AKAYDİN SÜRPRİZİ

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Samet Akaydin, EURO 2024 performansının ardından Avrupa takımlarının dikkatini çekti. 

MAINZ TALİP OLDU

Alman ekibi Samet için bonservisiyle satın alma opsiyonunu öncelikli değerlendirme kararı aldı. Hürriyet'in haberine göre; gruplardaki Gürcistan maçında yıldızlaşan millî futbolcuya Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 talip oldu.

TALISCA BELİRSİZLİĞİ

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan ve sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak tamamlayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon ligde yeniden zirveyi hedefliyor. Siyah-beyazlı takım, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle taraftarını heyecanlandıran Kara Kartal'da şimdi gözler Anderson Talisca'ya çevrilmiş durumda.

KAFALAR KARIŞTI

Suudi Pro Lig kulübü Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca'nın takımdan gönderileceği bildiriliyordu. Ancak Brezilyalı yıldızın, dün akşam oynanan maçta ilk 11'de yer alması kafaları karıştırdı. Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Anderson Talisca'yı Sadio Mane ile birlikte ilk 11'de kullandı.

13 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Anderson Talisca'nın, Suudi Pro Lig kulübü Al Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 30 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 13 milyon euro. Talisca'nın yeniden Beşiktaş forması giyip giymeyeceği ise merak konusu.

CHAMBERLAIN ADA YOLCUSU

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Slovenya kampına dahil etmediği isimlerden biri olan İngiliz orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

30 yaşındaki futbolcunun Premier Lig'in yeni ekibi Southampton ve Championchip ekibi Sheffield United ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Yıldız oyuncunun bu iki takımdan birisine imza atması beklendiği ifade edildi.

SEZON PERFORMANSI
Geride bıraktığımız sezon Beşiktaş'ta 30 maça çıkan yıldız isim, 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı
WEGHORST SÜPER LİG DEVİNDE

Trabzonspor, forvet için Paul Onuachu’nun adını ilk sırada tutarken, gerek kulübünün fazla para istemesi gerekse oyuncuyla anlaşamaması can sıktı. Üstelik Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Onuachu’nun yerine Beşiktaş’ın eski futbolcusu Wout Weghorst’u istediği ortaya çıktı.

Hollandalı forvetin kendi oyun planına daha uygun olduğunu dile getiren Avcı’nın, “Geçen sezon Onuachu’dan yeterince yararlanamadık. Önce Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Kupası’na gitti, sonra sakatlık yaşadı. Aynı sorunlarla bir daha karşılaşmak istemiyorum. Bu nedenle Weghorst bize daha uygun bir isim. Onun transferini sonlandırırsak, bizim adımıza önemli bir gelişme olur” dediği ileri sürüldü.

Weghorst’un bonservisi İngiliz ekibi Burnley’de elinde bulunuyor.

YORUM YAZ