Anderson Talisca'dan ters köşe! İstanbul devine geliyor...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun başlamasına az bir süre kala kulüpler, transferde gaza basmış durumda. Özellikle Almanya'da düzenlenen EURO 2024, transfer piyasasında domino taşlarını yerinden oynattı. Guela Doue transferinde son aşamaya gelen Galatasaray, başka bir yıldız için de önemli bir mesafe katetti. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ise En-Nesyri'den haber beklerken bir stoper sürprizi yaptı. Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle büyük bir sükse yapan Beşiktaş da transferde büyük oynamaya devam ediyor. Trabzonspor'da da transferde önemli gelişmeler var. Anderson Talisca'nın sürpriz kararı ve Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri fanatik.com.tr'de...

Anderson Talisca'dan ters köşe! İstanbul devine geliyor...
Fenerbahçe'den Gustav Isaksen bombası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili son dakika çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulübün, Lazio'nun yıldızı ile temas kurduğu iddia edildi.

4 YILLIK ANLAŞMA!

İtalyan basınından Insider Lazio'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Lazio'dan Gustav Isaksen'le 4 yıllık anlaşmaya vardı. Danimarkalı kanat ve forvet oyuncusunun İtalyan devi ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Isaksen'in, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 12 milyon euro.

Real Sociedad, Kerem Aktürkoğlu transferini bitiriyor!

Geçtiğimiz sezon zaman zaman Galatasaray taraftarlarınca eleştirilen ve protestolara maruz kalan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak üzere.

AN MESELESİ

Takvim'de yer alan habere göre İspanya La Liga ekibi Real Sociedad, Kerem Aktürkoğlu transferinde sona yaklaştı. İspanyol kulübünün, bu transferi yaklaşık 9 milyon euro civarında bir bonservisle tamamlamak üzere olduğu aktarıldı.

Amrabat'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a ret!

İtalyan basınında yer alan habere göre Faslı orta saha Sofyan Amrabat, geleceğiyle ilgili kararını verdi. La Gazzetta dello Sport; 27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ve Galatasaray'ın tekliflerini reddettiğini bildirdi.

İNGİLTERE'DE KALMAK İSTİYOR

Bugün, Sofyan Amrabat'ın 20 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmak için Manchester United'ın son günü. İngiltere'de kalmak isteyen oyuncu Türkiye'den gelen teklifleri kabul etmedi.

Haberin Devamı
Napoli'den Cengiz Ünder'e 15 milyon euro

Fenerbahçe'de geçen sezon beklentileri karşılayamayan Cengiz Ünder ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Takvim'de yer alan habere göre Napoli, millî futbolcu için devreye girdi.

MOURİNHO'NUN KARARI BEKLENİYOR

Napoli'nin, Kanarya'daki geleceği belirsiz olan kanat oyuncusu için 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Fenerbahçe'nin, Cengiz Ünder için teknik direktör Jose Mourinho'nun kararını beklediği gelen bilgiler arasında.

Okan Buruk'tan sürpriz Yunus Akgün kararı!

Geçen sezonu Leicester City'de geçiren Yunus Akgün'e bu kez Verona talip olmuştu. Sabah'ın haberine göre, İtalyan ekibinin yakından ilgilendiği genç oyuncu için Okan Buruk'tan onay çıkmadı.

ŞANS VERMEYİ PLANLIYOR

Tecrübeli hoca, bu sezon şans vermeyi planladığı Yunus'u ayrılığına izin vermedi. Buruk'un, geçen yıl da kalmasını istediği Yunus ayrılmıştı.

Serdar Dursun'un yeni takımı belli oluyor

Sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varamayan Serdar Dursun’a Anadolu’dan çok sayıda teklif var.

KONYASPOR ISRARCI

Başarılı oyuncuyla özellikle de Konyaspor ilgileniyor. Yeşil-Beyazlı Süper Lig kulübü 32 yaşındaki forvet ile görüşme gerçekleştirdi. İstanbul kulüplerinin de listesinde olan yerli forvetin geleceği ile ilgili kararını henüz vermediği belirtildi. Serdar Dursun’la Fatih Tekke’nin çalıştırdığı Alanyspor da ilgileniyor.

Haberin Devamı
İşte Höjbjerg'in yeni takımı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Pierre-Emile Höjbjerg'in yeni adresi belli oluyor. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Marsilya, Tottenham'ın Danimarkalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak üzere.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Haberde; Marsilya Sportif Direktörü Mehdi Benatia ve Marsilya Başkanı Pablo Longaria'nın bu transferde önemli rol oynadığı aktarıldı.

Beşiktaş'ın hedefi Merih Demiral

Takvim'in haberine göre; savunmasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Suudi ekibi Al Ahli'de forma giyen milli stoper Merih Demiral'ı gündemine aldı.

KİRALAMA FORMÜLÜ

Kartal'ın yüksek bir bonservis bedeli talep edilen oyuncu için kiralama formülünü düşündüğü belirtiliyor. Siyah-Beyazlılar'ın, Suudi ekibinden yaklaşık 12 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki oyuncunun maaşının bir kısmının takımı tarafından karşılanması halinde Körfez ekibine kiralama teklifinde bulunacağı ifade ediliyor.

MILAN'IN DA İLGİSİ VAR

Ancak; Körfez ekibinin Merih'i bonservisiyle elden çıkartmak istediği de gelen haberler arasında. EURO 2024'te etkili bir performans ortaya koyan yıldız futbolcunun Al Ahli ile olan kontratı 2026'da sona erecek. Güncel verilere göre 16 milyon Euro değer biçilen Merih geçen sezon forma giydiği 21 maçta 1 gol, 1 asiste imza attı. Yıldız futbolcuyla Serie A ekibi Milan'ın da ilgilendiği ifade ediliyor.

Barış Alper Yılmaz için Liverpool iddiası

EURO 2024'ün ardından transferde adı sıkça Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan Barış Alper Yılmaz ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, Barış Alper Yılmaz ile Liverpool'un ilgilendiğini öne sürdü.

LONDRA'YA GİTTİ

Adı Liverpool ile anılan Barış Alper Yılmaz'ın, İngiltere'ye gitmesi ise bu transfer iddialarını kuvvetlendirdi. Avrupa basınından HITC'in haberine göre Londra'da bulunan Barış Alper Yılmaz, burada Liverpool haricinde kulüplerle de görüşecek.

Haberin Devamı
Okay Yokuşlu, Trabzonspor'u seçti

Transferin gözde isimlerinin başında Okay Yokuşlu geliyor. Milli yıldızın ismi yaz transfer döneminde birçok takımla geçerken kendisini kadroya katmak adına yarış da sürüyor.

FIRTINA'DAN SICAK TEMAS

6 transferi kamp başlamadan bitiren Trabzonspor, sağ bek konusunda hızlı davrandı ve Meunier’in boşluğunu Pedro Malheiro ile doldurdu. Gündemde forvet, stoper ve orta saha transferleri var. Merkeze düşünülen yerli isim; Okay Yokuşlu. Başkan Ertuğrul Doğan, önceki gün çıktığı canlı yayında orta alana Türk oyuncu alabileceklerini ve bu ismin mücadeleci ve tempolu bir futbolcu olduğunu belirtmişti.

ÖNCELİĞİ TRABZONSPOR

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Okay Yokuşlu’yu transfer etmeye çalışıyor fakat tecrübeli ismin Fırtına’ya öncelik verdiği ve Trabzonspor’la ilgili gelişmeleri beklediği öğrenildi. Oyuncu tarafıyla Trabzonspor arasında ciddi bir sıkıntı bulunmazken, kulüpler pazarlık aşamasında. Bordo-Mavililer çok fazla vakit kaybetmeden bu transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

ÖZEL | SAFA CAN KONUKSEVER 

Kartal'dan Ceballos bombası

Yeni sezona iddialı hazırlanan şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, bu kez gözünü İspanyol devi Real Madrid’e çevirdi. Transferde gözünü karartan Siyah-Beyazlı ekip, İspanyol ekibin yıldız futbolcusunu transfer etmek için hocasından da onay aldı.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Dani Ceballos’u transfer etmeyi planlıyor.

HOCA DA İSTİYOR

Haberde, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un da 27 yaşındaki orta sahanın transferine onay verdiği ve takıma katılması halinde büyük fayda sağlayacağını dile getirdiği bildirildi. Beşiktaş, Real Madrid ile 2027’ye kadar sözleşmesi olan Dani Ceballos’u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'ye sürpriz stoper

Transfer döneminde dünyaca ünlü isimler Fenerbahçe ile anılsa da farklı öneriler de gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle de bu futbolculardan birinin Debrecen forması giyen Meldin Dreskovic olduğu öğrenildi. Bu transfere Mourinho'nun da sıcak baktığının altı çiziliyor.

1.91'LİK STOPER

26 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Macaristan Ligi’nin en iyi stoperi seçildi. Debrecen ile sözleşmesi devam eden 1.91’lik savunmacının, Fenerbahçe’nin oyuncu izleme komitesinin radarına daha önce takıldığı ve son olarak menajerler tarafından önerildiği belirtildi.

Haberin Devamı
Anderson Talisca, yeniden Kartal oluyor!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, transferde büyük oynamaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Anderson Talisca'yı yeniden gündemine aldı.

KALACAĞI SÖYLENİYORDU

Anderson Talisca'nın daha önce Al Nassr'da kalacağı iddia ediliyordu ancak gelen son haberler, Brezilyalı yıldızın Türkiye'ye yeniden ayak basabileceği yönünde. Beşiktaş yönetimi, eski yıldızını kadrosuna yeniden katmak için girişimlere başladı.

YORUM YAZ