Süper Lig devinden Tavernier bombası! Resmi teklif yapıldı

EURO 2024 sonrası transfer piyasası Rafa Silva ve Ciro Immobile imzalarıyla taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş, yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu güçlendirme arayışlarına devam ediyor. Son olarak Allan Saint-Maximin'i renklerine bağlayan Fenerbahçe de Jose Mourinho yönetiminde transferde gaza basmış durumda. Okan Buruk ile üst üste üçüncü şampiyonluğunu isteyen Galatasaray'da da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Abdullah Avcı ile eski günlerine dönmeyi arzulayan Trabzonspor'da da mesai tam gaz devam ediyor. İşte Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Süper Lig devinden Tavernier bombası! Resmi teklif yapıldı
TAVERNİER BOMBASI!

Trabzonspor, Thomas Meunier'in takımdan ayrılmasının ardından sağ bek transferi için çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer için gündeme gelen son isim Rangers forması giyen James Tavernier oldu.

RANGERS'A TEKLİF YAPILDI

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Trabzonspor, Tavernier için Rangers'a teklifte bulundu. Trabzonspor'un sunduğu teklifin detaylarına ise yer verilmedi.

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak gösterilen Tavernier'in Rangers ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 2015 yılından bu yana Rangers'ta forma giyen James Tavernier, İskoç ekibinde çıktığı 460 maçta 125 gol attı ve 129 asist yaptı.

YÜCEL: ARABİSTAN'DAN GELEN TEKLİFİ KABUL ETTİK'

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zenit'te forma giyen Wendel ile ilgilenmediklerini söyleyen Yücel, "Zenit'ten Wendel'le ilgilenmiyoruz. Oyuncuya karşı herhangi bir ilgimiz yok." dedi.

"TEKLİFİ KABUL ETTİK"

Daha sonra Daniel Amartey için gelen teklifi kabul ettiklerini ifade eden Yücel, "Amartey için Suudi Arabistan'dan resmi teklif geldi ve biz kabul ettik." sözlerini sarf etti.

"KONU KAPANDI AMA ZORLAYACAĞIZ"
Amartey ile ilgili açıklamasının ardından yaklaşık dört saat sonra yeni bir açıklama yapan Hüseyin Yücel, "Amartey'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi ve biz kabul ettik. Ama akabinde beyefendi Arabistan'a gitmek istemedi. Bahsettiğim konudan dolayı. İstanbul'da mutlu olduğunu söyledi. Gerekirse antrenmana çıkıp maaşını alacağını söyledi. Konu kapandı ama zorlayacağız" dedi.

Hüseyin Yücel, "Sonuna kadar şampiyonluk için mücadele eden bir takım kuruyoruz. Güzel transferler yaptık. Bunun devamı gelecek. Ama tabii ki diğer yandan ciddi sıkıntılarımız var. 19 yabancı oyuncunun 12'ye düşmesi gerekiyor. Bu oyuncular, 2-3 yıllık sözleşme imzalamışlar bir önceki yönetimle. Aldıkları maaşları da herhangi bir yerde bulamadıkları için gitmek istemiyorlar. Önce bunları halletmemiz gerekiyor. Gerekirse antrenmana çıkıp paramı alırım diye düşünen oyuncular var. Rebic bunlardan birisi, daha var." sözlerini sarf etti.

Vincent Aboubakar ile ilgili konuşan siyah-beyazlı idareci, "Aboubakar gitmek istemiyor, kalmak istiyor. Teklif gelirse değerlendireceğiz. Ama kendisinin görüşü bahsettiğim gibi takımda kalmak istiyor." dedi.

Jean Onana ile ilgili durum sorulan Hüseyin Yücel, "Onana ile ilgili, ben çok fazla takip edemedim. Hocanın raporu doğrultusunda karar vereceğiz. Çok net bir şey söyleyemem." diye konuştu.

Fenerbahçe'ye En-Nesyri müjdesi!

İspanya La Liga’da Sevilla, yeni transferleri Saul Niguez ve Albert Sambi Lokonga için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde soruları yanıtlayan sportif direktör Victor Orta, Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Youssef En-Nesyri’ye Avrupa’dan birçok takımın ilgisinin olduğunu söyledi.

'ROMA'DAN TEKLİF YOK'

Orta, yaptığı açıklamada, "En-Nesyri için son 48 saatte çok değişiklik olmadı. Şu anda bizim kabul edebileceğimiz bir teklif gelmedi. Roma’dan gelen resmi bir teklif yok. Roma’dan hiçbir şey gelmedi" ifadelerini kullandı.

AVANTAJ KANARYA'DA

Fenerbahçe’nin uzun süredir kadrosuna katmak adına için girişimlerde bulunduğu yıldız oyuncu için Roma’nın bu açıklamayla beraber devreden çıkması, sarı-lacivertli kulübün transferi bitirebilmek adına gücünü artırmış durumda.

Haberin Devamı
Mateo Kovacic sürprizi

Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattıktan sonra transferde sessizliğe bürünen Fenerbahçe, son 3 günde ardı ardına bombaları patlatıyor. Sarı-lacivertliler, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun'un ardından dün akşam da Allan Saint-Maximin'in transferini duyurdu.

KOVACIC HAMLESİ!

Trransfer harekatına hız kesmeden devam edecek olan sarı-lacivertli kulübün İngiltere Premier Ligi'in son şampiyonu Manchester City'nin Hırvat orta sahası Mateo Kovacic'i gündemine aldığı iddia edildi.

CITY İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Takvim'in haberine göre; yıldız futbolcuyu kiralamayı düşünen ve Manchester City ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe oyuncuyu kadrosuna katmakta ısrarcı.

Pedro Malheiro'da sona doğru

Trabzonspor'da Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'nin sözleşmesini tek taraflı feshedip takımdan ayrılmasından sonra hukuki işlem başlatan yönetim, yeni bir sağ bek için rotasını belirledi.

PAZARLIKLARDA SON DÜZLÜK

Sabah'ın haberine göre bordo-mavili takımın gündemine gelen ilk isim, geçtiğimiz sezon da istenilen Pedro Malheiro oldu. 23 yaşındaki Portekizli oyuncu için Boavista ile bonservis pazarlığında son düzlüğe girildi.

25 MAÇA ÇIKTI

Pedro Malheiro ile de görüşmelerin olumlu devam ettiği ve son detayların konuşulduğu ifade edildi. Portekizli sağ bek geçen sezon Boavista forması ile 25 maçta 2 gol 2 asist kaydetti.

Kartal'dan Marius Wolf atağı

Transferin hızlı ekiplerinden Beşiktaş'ta yine hareketlilik yaşanıyor. Takvim'de yer alan habere göre sağ beke takviye yapması beklenen Kartal, Alman ekibi Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Marius Wolf'u transfer listesine ekledi.

MENAJERİYLE MASAYA OTURULACAK

Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen Alman futbolcunun menajeriyle önümüzdeki günlerde temasa geçileceği ve sözleşme şartları hakkında bilgi alınacağı ifade ediliyor. Kartal'ın şartların oluşması halinde oyuncu için teklifte bulunacağı da gelen haberler arasında.

İŞTE PİYASA DEĞERİ

Bundesliga takımlarının da radarında bulunan tecrübeli futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu. Boşta olan yıldız futbolcuya güncel verilere göre 3 milyon Euro değer biçiliyor.

Haberin Devamı
Galatasaray'da Wendel gelişmesi

Lig bitiminden bugüne kadar pek çok isimle masaya oturan Galatasaray yönetimi, artık iki isim üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bunlardan ilki, Rusya’da Zenit forması giyen Wendel...

TEKLİFİ KABUL ETTİ

2020 yazında 20 milyon Euro’ya transfer olduğu Zenit’ten ayrılmaya karar veren 26 yaşındaki Sambacı, Galatasaray’dan gelen teklifi kabul etti. Taraflar yıllık ücret ve bonuslar dahil olmak üzere her konuda anlaşmaya vardı.

BARÇA DA DEVREYE GİRDİ

Galatasaray yönetimi, Brezilyalı futbolcunun bonservisini almak üzere Rusya’ya çıkarma yaptı. Erden Timur’un yerini alan İbrahim Hatipoğlu ile birlikte Cenk Ergün, Zenit yöneticileriyle masaya oturdu. Rus kulübünün kapıyı 20 milyon Euro’dan açmasına rağmen, bonservis bedeli konusunda arada ciddi farklar kalmadığı öğrenildi. Tek sorun, Wendel için Barcelona’nın da devreye girerek temsilci göndermesi. İspanyol kulübünün Zenit’le yapacağı görüşme, Galatasaray açısından kritik öneme sahip.

Beşiktaş, David Neres'te ısrarcı!

CNN Portekiz’de yer alan habere göre; Beşiktaş, Benfica’dan David Neres transferi için harekete geçti. Haberde, Siyah-Beyazlı takımın, 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için resmi teklif hazırlığında olduğu belirtildi.

25 MİLYON EURO

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı çok istediği ve kısa süre içinde Benfica’nın kapısını çalacağı ifade edildi. Sao Paulo, Shakhtar, Ajax ve Benfica formaları terleten tecrübeli oyuncunun piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyor. Kariyeri boyunca 281 maça çıkan Neres, 74 gol ve 69 asistlik performans sergiledi.

Aslan'da sağ beke iki aday

Sağ bek transferi için çemberi daraltan Galatasaray, Kopenhag’ın 21 yaşındaki oyuncusu Elias Jelert için masaya otururken, uzun süredir gündemde bulunan Guela Doue’den de vazgeçmedi.

TEMASLAR SÜRÜYOR

Sarı-Kırmızılılar, alternatifli bir transfer listesiyle hem Kopenhag’ın hem de Rennes’in gardını düşürmeye çalışırken, iki genç yetenekle de temaslarını sürdürüyor.

JELERT GELSE BİLE...

Danimarka’dan gelen son haberler, Jelert transferinin bitmeye yakın olduğu yönünde. Ancak Galatasaray’a yakın kaynaklar, Jelert transferi gerçekleşse bile Cim Bom’un bir süre daha Doue için girişimlerini sürdüreceğini belirtiyor.

Haberin Devamı
Real Madrid'den Semih Kılıçsoy bombası!

İspanyol basınından Planeta Madrid'de yer alan habere göre Real Madrid, Beşiktaş ve A Millî Takım'ın yıldızı Semih Kılıçsoy'u takibe aldı.

CALAFAT YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen haber sitesinde, Los Blancos'un şef scoutu Juni Calafat'ın, 18 yaşındaki golcüyü yakından takip ettiği bildirildi.

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: "Juni Calafat ve ekibi, kariyerlerinin bir noktasında futbol tarihinin en büyük kulübünün formasını giyebilecek birçok genç futbolcu üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri Türkiye'den, adı Semih Kılıçsoy, 18 yaşında ve Türkiye'nin en prestijli kulüplerinden biri olan Beşiktaş'ta oynuyor.

'PREMİER LİG KULÜPLERİ DE İSTİYOR'

Oyuncuyla sözleşme imzalamak isteyen birkaç Premier Lig kulübü var ancak henüz hiçbiriyle prensip anlaşmasına varılmadı. Kulübüyle 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi var ve Transfermarkt ona 12 milyon euro değer biçiyor.

'ÖNCELİK DEĞİL AMA MADRİD'İN GÖZÜ ÜZERİNDE'

Semih, Real Madrid için bir öncelik olarak görülmüyor ya da proje için en cazip oyuncular listesinde yer almıyor ama kulübün gözü, onun üzerinde. Semih, önemli bir forvet olmak için çok iyi niteliklere sahip.

YORUM YAZ