Süper Lig devinden Rabiot bombası! EURO 2024 sonrası...

Süper Lig'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de yeni sezona kısa bir süre kala Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferde hızlı başladı. Pazar günü sona erecek EURO 2024 sonrası tam anlamıyla ortalık karışacak. Süper Lig devi EURO 2024'e yarı finalde veda eden Fransa'nın yıldızı Rabiot için harekete geçti. İşte Süper Lig'de günün en çok konuşulan transfer iddiaları...

Süper Lig devinden Rabiot bombası! EURO 2024 sonrası...
GALATASARAY'DAN RABIOT ISRARI

Galatasaray'da öncelik transferlerinden biri olan orta saha takviyesi için çalışmalar devam ediyor.

DAZN'da yer alan habere göre, sarı-kırmızılı takımın Juventus ile sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot transferinde ısrarcı olduğu ve Fransız yıldız için girişimlerine devam ettiği belirtildi.

Öte yandan Rabiot'un sözleşmesinin sona erdiği Juventus'taki durumunun ise henüz kesin olarak netlik kazanmadığı kaydedildi.

Fransa ile Avrupa Futbol Şampiyonası'na da katılan 29 yaşındaki Rabiot, geçen sezon Juventus'ta çıktığı 35 maçta 5 gol attı ve 3 asist yaptı.

G.SARAY'DAN CHELSEA'NİN 2 YILDIZINA KANCA

Orta alan takviyesi için uğraşan G.Saray, Chelsea’de forma şansları az olan Carney Chukwuemeka ve Lesley Ugochukwu’yu listesine aldı. İki genç yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılabileceği vurgulandı.

Uzun süredir taraftarların beklediği orta alan transferini gerçekleştirmek için büyük bir çaba harcayan Galatasaray çalışmalarını 4 koldan sürdürüyor. Çok sayıda isimle temas halinde olan Sarı- Kırmızılılar'dan taraftarları heyecanlandıracak bir hamle geldi.

BURUK BEKLENİYOR!
Takvim'in haberine göre; transferde menajer önerilerini de dikkate alan yönetimin Chelsea formasını giyen Carney Chukwuemeka ve Lesley Ugochukwu'yu listesine dahil ettiği öğrenildi.

İngiliz ekibinin geniş kadrosunda geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki iki futbolcuyla ilgili araştırmalar yapıldığı ve teknik direktör Okan Buruk'un onay vermesi durumunda resmi girişimlerin başlayacağı belirlendi. Chelsea'nin geçen sezon başında Rennes'den 27 milyon Euro'ya transfer ettiği Lesley Ugochukwu 12 maçta sadece 297 dakika forma giyebildi.

ÇOK FİZİKLİ VE DİNAMİKLER
2022 yılında Aston Villa'dan 18 milyon Euro'ya Chelsea'ye giden Chukwuemeka da geçen sezon Premier Lig'de 9 maçta 223 dakika sahada kalabildi. Her iki futbolcunun da ortak özellikleri güçlü fizikleri ve çok dinamik olmaları.

Buruk "evet" derse Chukwuemeka ve Ugochukwu'dan birisinin satın alma opsiyonuyla kiralanması için Chelsea ile görüşmeleri başlayacağı öğrenildi.

SERDAR DURSUN İÇİN KONYASPOR VE G.SARAY İDDİASI

Sezonu Fenerbahçe'de tamamlayan Serdar Dursun'un geleceği merak ediliyor. Milli golcü ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı.

BONSERVİSİ ELİNDE

Karagümrük'le 1 yıllık sözleşme imzalayan Serdar, Fenerbahçe'ye ise kiralık olarak gelmişti. Sezonun tamamlanmasıyla iki kulüple de mukavelesi sona eren ve bonservisini eline alan milli oyuncuya talip çıktı.

KONYASPOR TALİP OLDU

Sports Digitale tarafından aktarılan bilgilere göre Süper Lig'den Serdar Dursun için sürpriz bir talip çıktı. Konyaspor'un Dursun'u transfer etmek istediği belirtildi. Haberde yer alan bilgilere göre Konyaspor 32 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna dahil etmek için girişimlere de başladı.

MOURINHO'YU BEKLİYORDU

Serdar Dursun'un, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kararını beklediği kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasındaydı.

TEKLİF DÜŞÜK GELDİ

Fenerbahçe, yerli golcü olarak takımda kalmasını istediği Serdar Dursun'a yeni kontrat önerdi ancak tecrübeli forvet bu teklifi çok düşük bulduğu için kabul etmedi.

GALATASARAY İDDİASI

Öte yandan Serdar Dursun'un Galatasaray'a önerildiği iddia edilmişti. Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı kulübün bu öneriye geri dönüş yapmadığı yazıldı.

KOCAELİSPOR GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Gelecek sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdüren Kocaelispor, Serdar Dursun ile ilgilenen kulüpler arasında.

9 GOL 2 ASİST

2023/24 sezonunda toplam 35 maça çıkan Serdar Dursun, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki forvet, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı
BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN ÇILGIN TEKLİF

Ankara Keçiörengücü'nden gelerek sarı-kırmızılı formayı ilk giydiği günden bu yana gelişimini sürdüren Barış Alper, Çekya, Avusturya ve Hollanda maçlarında dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray'ın da yüksek bonservis beklentisinde bulunduğu Barış Alper Yılmaz'ı en az 1 sezon daha kadrosunda tutmak istediği belirtiliyor. Ancak 3 İngiliz takımı, milli futbolcu için şimdiden bastırmaya başladı.

İngiliz basınında HITC'te yer alan habere göre, Arsenal, Liverpool ve Newcastle United'ın yıldız futbolcuyu transfer etmek istediği duyuruldu.

Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın 26 milyon Euro gibi bir bedel istediğinin altı çizildi. 24 yaşındaki yıldız oyuncu için transfer bombası patlamak üzere.

Barış Alper'le ilgilenen diğer İngiliz takımlarının ise Tottenham, Manchester United, Bournemouth ve Brighton olduğu vurgulandı.
Galatasaray ve A Milli Takım'la birlikte 70 maçta forma giyen Barış Alper Yılmaz, 2023-2024 sezonunda 9 gol atarken 12 asistlik performans ortaya koydu.

ASTON VILLA DA İSTİYORDU
Claretvillans'ta yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa, Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper'i kadrosuna katmak istiyordu.

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verilmişti:
Aston Villa, Galatasaray'ın yükselen yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın peşine düşerek transfer piyasasını hareketlendiriyor. 24 yaşındaki Türk oyuncu EURO 2024'teki etkileyici performansının ardından birçok Premier Lig kulübünün dikkatini çekti.

GALATASARAY, WENDEL'İ İSTİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray orta saha transferi için Rusya Ligi'nde Zenit forması giyen Wendel'i gündemine aldığı iddia edildi.

Galatasaray'ın ilgilendiği 3 orta saha oyuncusu

Sabah'ta yer alan habere göre orta sahaya üst düzey bir takviye yapmayı amaçlayan Galatasaray, Höjbjerg, Rabiot ve McTominay gibi yıldızlarla ilgileniyor.

Wendel de listeye eklendi

Sarı-kırmızılı ekibin listesine eklenen son isim Zenit'ten Wendel oldu. Brezilyalı 8 numara için mali şartlar araştırılmaya başlandı.

20 milyon Euro'ya transfer oldu

2020 yazında Sporting'den Zenit'e 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Wendel, Rusya'da iyi bir performans ortaya koydu.

FENERBAHÇE'DEN LAURİENTE İÇİN DEV TEKLİF!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündemdeki isimlerden biri de Armand Lauriente'ydi. Fransız kanat oyuncusu için İtalyan basınından dikkat çeken bir haber geçildi. Sky Italia'nın haberine göre Fenerbahçe ve 4 İtalyan kulübü, Armand Lauriente'nin peşinde.

SERIE B'Yİ İSTEMİYOR

Serie B'de forma giymek istemeyen Fransız kanat oyuncusu için Fenerbahçe'nin yanı sıra Parma, Cagliari, Como ve Torino'nun da Sassuolo'ya teklif götürdüğü aktarıldı.

TÜRKİYE İHTİMALİ YÜKSEK

Haberde Fenerbahçe'nin teklifinin, 4 İtalyan temsilcisinin teklifinden de yüksek olduğu ve Armand Lauriente'nin Türkiye'ye transfer olmasının beklendiği vurgulandı.

Geride bıraktığımız sezonda Sassuolo ile Serie A'da 37 maça çıkan Armand Lauriente 5 gol, 6 asistlik skor katkısı verdi. Sassuolo 25 yaşındaki futbolcuyu 2022-23 sezonu başında Lorient'den 10.1 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Fransız kanat oyuncusunun takımıyla 3 yıl daha sözleşmesi bulunurken Fenerbahçe'nin Sassuolo'ya sunduğu teklif ortaya çıktı.

15 MİLYONA RET

Sarı Lacivertliler, Lauriente için 11 milyon Euro artı 4 milyon Euro bonus içeren 15 milyon Euro’luk teklif yaptı. Fakat İtalyan ekibi, bu teklifi yetersiz buldu. Sassuolo'nun 25 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu için beklentisinin 20 milyon Euro olduğu, pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı
UĞURCAN ÇAKIR AYRILMAK İSTİYOR

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Yeni sezonda farklı bir maceraya yelken açmak isteyen deneyimli eldivene dudak uçuklatan teklif sunuldu.

Karadeniz ekibinin yeni transferi Denis Draguş, yarın Macaristan kampına katılacak. EURO 2024’te Romanya forması giyen Draguş, Trabzonspor’da ilk antrenmanlarına çıkacak.

Kamptaki 2 günlük süreçte, Draguş’un sağlık ve fiziksel testleri yapılacak, oyuncuya bireysel bir program uygulanacak. Milli takımlara giden diğer oyuncular Meunier ve Uğurcan Çakır ise 18 Temmuz’da Trabzon’da antrenmanlara başlayacak.

Arabistan'a sıcak bakıyor
İç ve dış transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor'da sürpriz bir Uğurcan Çakır gelişmesi yaşandı. A Milli Takımımız’ın EURO 2024’e veda etmesinin ardından Trabzonspor’da gözler Uğurcan Çakır’a çevrilmişti. Yeni sezonda farklı bir maceraya yelken açmak isteyen Fırtına’nın kaptanı, Arabistan opsiyonuna sıcak bakıyor.

Önerilen maaş 4 milyon Euro seviyesinde
Çünkü başarılı file bekçisine önerilen maaş 4 milyon Euro seviyelerinde. Uğurcan’ın menajerinin 7 milyon Euro’luk bir teklifi kulübe getirmeye hazırlandığı öğrenilirken, Trabzonspor’un beklentisi ise 10 milyon Euro. Uğurcan, izinli olduğu için 18 Temmuz’da yeni sezon çalışmalarına katılacak.

FENERBAHÇE'YE EN-NEYSRİ ŞOKU

Fenerbahçe'ye transferi için imzaya beklediği En-Nesyri'den şok bir haber geldi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın gece yarısı geçtiği habere göre Suudi Arabistan kulübü Al Qadsiah, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan golcü oyuncu En-Nesyri için 3 yıllık anlaşma sundu.

Yıllık 14 milyon euroluk maaşı da içeren teklife oyuncu da sıcak bakıyor.

YORUM YAZ