Fenerbahçe'den milli futbolcuya resmi transfer teklifi!

Trendyol Süper Lig'in başlamasına az bir zaman kaldı. Süper Lig devleri de transfer görüşmelerini sıklaştırdı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor bir yandan imza attırdığı isimleri duyuruyor. Süper Lig'de ve Avrupa'da üst düzey bir kadroyla yarışmak isteyen devler yeni yıldızlar için görüşmelere devam ediyor. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

FENERBAHÇE'DE 5 AYRILIK

Sarı-Lacivertliler'de ayrıca; Miha Zajc ve Crespo'nun yine ligin yeni takımı ve transferde büyük atak başlatan Göztepe'yle anlaşması an meselesi. Gençlerden Yiğit Efe Demir Karagümrük'e giderken, Emir Ortakaya ise Westerlo'ya kiralandı. Bu arada Portekizli teknik adamın kalmasına ilk başlarda sıcak baktığı ancak disiplin sorunları sonrası bu fikrinden vazgeçtiği Emre Mor'un adı da ligin yeni takımı Eyüpspor ile anılıyor.

PERES'İN GÖZÜ BREZİLYA'DA

Geçen sezon sözleşmesi dondurulan Luan Peres'e ise hem Süper Lig'den hem de ülkesi Brezilya'dan gelen teklifler değerlendirilecek. Bu arada Mourinho'nun takımda kalmasına sıcak bakmadığı Cengiz Ünder konusu ise yönetimi bir hayli uğraştıracak.

GALATASARAY'DA AYRILIK

Sports Digitale'nin haberine göre; Westerlo, Galatasaray ve Emin Bayram ile her konuda anlaşmaya vardı! Oyuncu sağlık kontrolü için Belçika'ya gidiyor.

Geçen sezonu Belçika ekibinde başarılı şekilde geçiren Emin Bayram, tekrardan bonservisi ile transfer olacağı zaman 2.5 milyon euro bonservis bedelini düşük bulan Galatasaray taraftarı sosyal medyada uzun süre yönetime tepki vermişti. Tepkilere cevap veren Galatasaray yönetimi ise transferi kısa süreliğine durdurmuştu.

F.BAHÇE'DEN GENÇ YILDIZA TRANSFER TEKLİFİ!

Bursaspor’la olan sözleşmesini alacakları sebebiyle fesheden Yiğit Fidan’a Süper Lig ekipleri talip. Başta Beşiktaş olmak üzere Trabzonspor, Konyaspor ve Eyüpspor gibi kulüplerin ilgilendiği 19 yaşındaki futbolcuyu, Fransa’nın Toulouse ekibi de kadrosuna katmak istiyordu. Genç oyuncuya Fenerbahçe de talip oldu.

Bursaspor altyapısından yetişen ancak alacaklarını tahsil edemediğinden dolayı yaklaşık 2 ay önce yeşil-beyazlı kulüple olan sözleşmesini fesheden Yiğit Fidan’ın geleceği şekilleniyor. U19 Milli Takımı ile son olarak Norveç’te ter döken 19 yaşındaki futbolcunun, Süper Lig ekiplerinin radarında olduğu öğrenildi. Başta Beşiktaş olmak üzere Trabzonspor, Konyaspor ve Eyüpspor gibi ekiplerin transfer listesinde yer alan Yiğit’in, Milli Takım dönüşü geleceği ile ilgili net kararını vereceği belirtildi.

Fenerbahçe, Bursaspor'dan ayrılan 2005 doğumlu U19 Milli Takım stoperi Yiğit Fidan'ın Temsilcisiyle kulüpte bir görüşme gerçekleştirdi ve oyuncuya resmi teklif yaptı.

Haberin Devamı
ASLAN SÜPER LİG'İ SALLAYACAK

Teknik direktör Okan Buruk'un talebiyle ses getirecek bir 8 numara transferi yapmak isteyen yönetimin, gözünü Katalan devi Barcelona'da oynayan İlkay Gündoğan'a çevirdiği ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre; Galatasaray'a olan sıcaklığı ile bilinen Gündoğan ile ilgili yakın vadede sürpriz gelişmelerin olabileceği öğrenildi. Cimbom, 33 yaşındaki futbolcunun durumunun netleşmesini bekliyor. Sarı- Kırmızılılar, bu durumda transfer için anlaşma zemini arayacak.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A TRANSFER ÇALIMI

Son transferi de orta sahaya yapmak isteyen Fenerbahçe, Galatasaray'ın da bir süredir görüşme halinde olan yıldız futbolcuya kanca taktı. Fenerbahçe, Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat'la bir görüşme gerçekleştirdi. Fiorentina'ya geri dönen Faslı futbolcuyla geçtiğimiz günlerde masaya oturulduğu aktarıldı.

Sarı-lacivertlilerin hem Sofyan Amrabat hem de Fiorentina ile yaptığı pazarlıklarda büyük ilerleme yakaladığı vurgulandı. Galatasaray'ın da istediği Sofyan Amrabat'a ezeli rakibinden daha iyi şartlar sunan sarı-lacivertlilerin, Faslı futbolcuyla anlaşma aşamasında olduğu aktarıldı. Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat transferi için Fiorentina'ya 12 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin istediği Sofyan Amrabat için İtalyan ekibinin 15 milyon euro bonservis bedelinde direttiği kaydedildi.

KARTAL'DAN BÜYÜK BOMBA

Sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, dikkat çeken bir ismin daha peşine düştü. Beşiktaş'ın, sezon başlamadan İngiltere Premier Lig'den bir takviye yapacağı öne sürüldü.

İngiltere ve Fransa'dan gelen haberlere göre; Angel Di Maria'dan olumsuz yanıt alan Siyah-Beyazlılar, Premier Lig devi Manchester United'da oynayan 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Antony'nin peşine düştü. Beşiktaşlı yöneticilerin, futbolcunun menajeriyle görüştüğü ve Sambacı'yı kiralamak için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı
İNGİLİZLER DUYURDU

Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, transfere doymak bilmiyor. Birçok yıldız ismi kadrosuna katan Kanarya, bir dünya yıldızı için daha devreye girdi.

The Sun'da yer alan habere göre; orta saha bölgesi için Sander Berge ve Ibrahim Sangare gibi isimlerle temas halinde olan sarı lacivertlilerde, teknik direktör Jose Mourinho'nun ilk tercihinin Mateo Kovacic olduğu kaydedildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin bu transferi bitirmek için yaklaşık 25 milyon sterlinlik bonservis ücretini ödemesi gerektiği belirtildi. Ancak sarı lacivertli idarecilerin, Hırvat yıldızın transferinde kiralama formülü üzerinde durduğu aktarıldı.

YORUM YAZ