(ÖZET) Hırvatistan - İtalya maçı sonucu: 1-1 | Hırvatistan, İtalya karşısında son dakikada yıkıldı

EURO 2024 B Grubu'nun son haftasında Hırvatistan ile İtalya karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç İtalya'nın son dakikada bulduğu gol ile 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından İtalya adını son 16'ya yazdırdı. Hırvatistan ise EURO 2024'e veda etti.

İTALYA SON 16'DA

Heyecan dolu maç 1-1'lik skorla sona erdi.  İtalya, B Grubu'nu ikinci sırada tamamladı ve son 16'ya kaldı. Hırvatistan ise elendi.

İTALYA SKORU DENGELEDİ

İtalya Milli Takımı, Zaccagni ile skoru 1-1'e getirdi.

HIRVATİSTAN ÖNE GEÇTİ

Sağ kanattan yapılan ortanın ardından ön direkte Budimir vuruşunu yaptı, kaleci Donnarumma topu çıkardı. Daha sonra topu önünde bulan Modric kale sahası içi sol çaprazından vurdu ve meşin yuvarlak yakın köşeden ağlarla gitti: 1-0

Haberin Devamı
PENALTI KAÇTI

Penaltıda topun başına Modric geçti. Luka Modric'in penaltısında kaleci Donnarumma topu çıkarttı.

HIRVATİSTAN PENALTI KAZANDI

Kramaric'in şutunda Frattesi'nin müdahalesi sonrası Hırvatlar penaltı bekledi. VAR'dan gelen uyarı sonrası hakem pozisyonu kenarda izledi ve penaltı kararı verdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Mücadelenin ikinci yarısı başladı.

Haberin Devamı
İLK YARI SONA ERDİ

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.

PELLEGRINI'DEN SERT ŞUT

İtalya'nın hızlı hücumunda sol çaprazdan ceza sahasına giren Pellegrini sert bir vuruş yaptı, meşin yuvarlak kaleci Livakovic'te kaldı.

LIVAKOVIC'TEN MUHTEŞEM KURTARIŞ

Hırvatistan gole çok yaklaştı. Bastoni'nin boş durumdaki kafa vuruşunda Dominik Livakovic topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

Haberin Devamı
KRİTİK MÜDAHALE

Hırvatistan atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Kramaric yerden sert ortaladı, kale sahasında Darmain topu uzaklaştırdı.

SON ANDA KALECİ

Hırvatistan'da ceza sahası dışında topla buluşan Sucic sol ayağıyla çok sert bir şut çekti, kaleci Donnarumma topu kornere çeldi.

MAÇ BAŞLADI

Müsabakada ilk düdük geldi ve maç başladı.

Haberin Devamı
İLK 11'LER BELLİ OLDU

Hırvatistan: Livakovic, Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol, Brozovic, Kovacic, Modric, Sucic, Pasalic, Kramaric.

İtalya: Donnarumma, Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Darmian, Jorginho, Barella, Pellegrini, Raspadori, Dimarco, Retegui.

MAÇIN HAKEMİ

Hırvatistan ile İtalya arasındaki müsabakada Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie düdük çalacak. Danny Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Jan de Vries üstlenecek. VAR'da Rob Dieperink, AVAR'da ise Pol van Boekel ile Bastian Dankert görev alacak.

KRİTİK MAÇ HANGİ KANALDA?

Hırvatistan - İtalya müsabakası 22.00'de başladı. Leipzig Stadyumu'nda oynanan maç TRT 1'den naklen yayınlanıyor. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de...

Haberin Devamı
YORUM YAZ