Orta sahaya Arsenal'den dünya yıldızı: Fenerbahçe görüşmelere başladı

EURO 2024 tüm heyecanıyla devam ederken transfer dünyasında da hareketli saatler yaşanıyor... Takımı Jose Mourinho'ya emanet eden Fenerbahçe yıldız oyuncularla görüşmeler yaparken, son iki sezonun şampiyonu Galatasaray da kadrosunu nokta atışı isimlerle takviye etmeyi planlıyor. Geçen sezon zirvenin gerisinde kalan Beşiktaş ve Trabzonspor da yıldız isimlerle görüşmelere başladı. İşte 20 Haziran 2024 transfer haberleri...

Orta sahaya Arsenal'den dünya yıldızı: Fenerbahçe görüşmelere başladı
'FENERBAHÇE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI'

Fred'in yanında kaliteli bir isim transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin Thomas Partey için de girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Arsenal 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Thomas Partey'i Atletico Madrid'den 50 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu gelecek sezon kadrosunda görmek istemediğini belirtti. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu gelecek sezon kadrosunda görmek istemediğini belirtti. Fenerbahçe cephesinden alınan bilgilere göre ise; Djiku da bu transfer için devrede.

ASLAN'A BİR YILDIZ DAHA

Aslan Manchester United ile kontratı bulunan Wan Bissaka ile ilgileniyor. Fazla süre alamadığı takımından ayrılmayı hedefleyen deneyimli futbolcu için devreye giren Cimbom'da ilk hedef satın alma opsiyonlu kiralama gerçekleştirmek. İngiliz devi bu öneriyi kabul etmezse farklı isimlere gidilecek ancak bu taraf hep sıcak tutulacak.

Diğer yandan orta saha için de çalışmalar devam ediyor. Fenerbahçe'nin istediği Pierre-Emile Højbjerg listenin ilk sırasında yer alıyor. Tottenham ile gerçekleştirilen görüşmelerin yanı sıra Danimarkalı futbolcuyla da önemli mesafe kat edildi.

FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ FORVET

Forvet arayışına başlayan Fenerbahçe'de Akor Adams gündeme geldi. Nijeryalı forvet formasını giydiği Montpellier'de 10 gollük bir performans sergiledi. Kulübü de 5-6 milyon euro civarındaki bir bonservisle kendisinin transferine sıcak bakıyor. Eğer şartlar oluşursa yönetim masaya oturarak teklifini resmi seviyeye çekecek.

Haberin Devamı
BATSHUAYI'Yİ UNUTTURACAK GOLCÜ

Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldız isimlerinden Michy Batshuayi, ezeli rakibi Galatasaray'a imza atmak üzere. Belçikalı yıldızın ezeli rakibe transfer olmasının ardından sarı - lacivertliler bir başka Belçikalı yıldızı gündemine aldı. İtalyan basınından Corriere della Serra'da yer alan haberde; Mourinho'nun bonservisi Chelsea'de bulunan santrfor oyuncusu Romelu Lukaku'yu Fenerbahçe'ye transfer etmek istediği aktarıldı.

Hücum bölgesine takviye yapmanın hesaplarını yapan sarı lacivertlilerin 31 yaşındaki Belçikalı futbolcu için hamle yaptığı ifade edildi. Haberde, Chelsea'nin son iki sezondur Inter ve Roma'ya kiraladığı Lukaku'yu bu sezon kiralamak istemediği ve Belçikalı golcüyü satma hedefinde olduğuna dikkat çekildi. Inter'de birlikte çalıştığı Conte'nin de Napoli'nin başına geçmesinin ardından Lukaku'yu kadrosunda görmek istediği bilgisine de yer verildi.

İŞTE GALATASARAY'IN İZLEDİĞİ İSİM

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, EURO 2024'te oynanan İskoçya-İsviçre maçını yerinden takip etti. Ergün, daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelen İsviçreli yıldız Granit Xhaka'yı canlı olarak izledi. Bayer Leverkusen ile bu sezon rekor kırarak şampiyon olan yıldız oyuncu Xhaka, sarı kırmızılıların orta saha transfer listesinde yer alıyor.

Geçtiğimi sezon Bayer Leverkusen formasını 51 resmi maçta terleten Granix Xhaka, 4 gol ve 2 asist katkısıyla oynadı.

YORUM YAZ