Menajeri İstanbul'a geldi: Fenerbahçe'de sürpriz görüşme

Süper Lig'de ilk hafta geride kaldı. Dört büyükler ilk maçların ardından eksiklerini daha iyi tahlil ederek transfer görüşmelerine hız verdi. Lille'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, orta sahaya iyi bir ismi transfer etmek istiyor. Galatasaray'da takımda ayrılacak isimlerle ilgili çalışmalar yürütülürken yıldız bir ismin de ayrılık aşamasında olduğu ortaya çıktı. Son olarak Cher Ndour'u kadrosuna katan Beşiktaş kadroya yeni takviyeler yapmak için yıldız oyuncularla görüşüyor. Bu akşam Rapid Wien işe karşılaşacak olan Trabzonspor'da ise bir yandan gözler transfer görüşmelerinde...

KARTAL STOPERİNİ BARCELONA'DA BULDU!

Stoper hattına daha hareketli ve dinamik bir defans hattı kurmak isteyen teknik direktör Van Bronckhorst, Barcelona'nın 1,86 boyundaki Senegalli stoperi Mikayil Faye'yi istiyor. PSG'den Cher Ndour'un transferinden sonra savunma takviyesi için harekete geçen Beşiktaş yönetiminin Barcelona'nın oyuncusu Mikayil Faye için teklif yaptığı iddia edildi.

Mikayil Faye'nin Barcelona ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç oyuncu düzenli forma süresi alabileceği bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor.

FENERBAHÇE'DE 12 AYRILIK

Sarı lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından kadrodaki birçok oyuncuyla yollarını ayıracak. Bu futbolculardan bazıları yüksek bonservis bedeliyle transfer olacak, bazılarıyla ise yollar karşılıklı fesih yöntemiyle ayrılacak. Kanarya'da veda edecek isimler ise büyük oranda netleşti.

İşte takımdan ayrılması beklenen 12 futbolcu: BECAO, SAMET, LUAN PERES, SERDAR AZİZ, FERDİ KADIOĞLU, RADE KRUNIC, CRESPO, ZAJC, KENT, EMRE MOR, CENGİZ, JOAO PEDRO

ZAHA DERKEN SÜRPRİZ AYRILIK

Geçtiğimiz sezon başında transfer edilen Wilfried Zaha'yı Leicester City'ye kiralamaya hazırlanan Cimbom'da bir yıldız daha takıma veda etmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılarda Wilfried Zaha'nın ardından bir yıldız daha takıma veda ediyor.

ZIYECH DE YOLCU

Beşiktaş ve Hatayspor maçlarındaki performansıyla beklentilerin çok altında kalan Hakim Ziyech'in de takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Faslı oyuncunun menajeri Suudi Arabistan'da kulüp arıyor. Eğer bu olursa Ziyech'le de vedalaşılacak.

Haberin Devamı
MENAJERİ GELDİ

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Miguel Crespo'ya Süper Lig'den talip çıktı.Sports Digitale'in haberine göre Başakşehir, Fenerbahçe forması giyen Miguel Crespo ile ilgileniyor.

MENAJERİ İSTANBUL'DA

Miguel Crespo ve temsilcisi, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

MUCI İLE YOLLAR AYRILIYOR

Kara Kartal’a 2023-2024 sezonunun devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek kazandırılan Ernest Muci, Beşiktaş taraftarının çok şeyler beklediği bir isimdi. Fernando Santos döneminde takıma katılan Arnavut futbolcu, Santos sonrası Serdar Topraktepe’nin de forma şansı verdiği bir isim oldu. Yeni sezonda Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un gelmesiyle birlikte Muci, forma şansı bulamamaya başladı.

Transfer görüşmelerine başladı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş’ın Galatasaray’ı yenerek kazandığı Süper Kupa maçında da, Süper Lig’in 1. haftasında oynanan Samsunspor maçında da Rafa Silva’dan formayı kapamayan Arnavut oyuncu, Giovanni van Bronckhorst’un raporu sonrasında ilgilenen kulüplerle transfer görüşmesi yapmaya başladı.

NAPOLI YİNE FENERBAHÇE'NİN KAPISINI ÇALDI

Sarı-Lacivertli taraftarlar orta sahaya transferi sabırsızlıkla beklerken, Ferdi'nin ardından şimdi de Sebastian Szymanski'nin ayrılığı gündeme geldi. Daha önce Fenerbahçe'den 17.7 milyon Euro'ya Elif Elmas'ı, 19 milyon Euro'ya Kim Min-jae'yi transfer eden Napoli, bir kez daha kapıyı çaldı. Bu transfer gelişmesinin ardından Mourinho'nun da nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Haberin Devamı
SOL BEKE CUYPER

Sol bek takviyesinde kararlı olan Galatasaray, listesine aldığı Maxim de Cuyper için atağa geçmiş ve mali şartlarını araştırmaya başlamıştı. Club Brugge ile sözleşmesini 2028'e kadar uzatan 23 yaşındaki defans oyuncusu için 16 milyon Euro'luk bonservis beklentisi olduğu, rakamın pazarlıklarla ancak 12'ye kadar düşürülebileceği kaydedilirken sarı-kırmızılılara, transferde zorlu bir rakip çıktı.

İngiliz basını, Premier Lig ekibi Liverpool'un genç futbolcuyu yakından takip ettiğini yazdı.

YORUM YAZ