Bomba iddia: Galatasaray'dan resmi teklif! Sürpriz transfer hamlesi...

Trendyol Süper Lig'de ilk iki hafta geride kalırken transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosunu üç isimle takviye eden sarı - kırmızılılarda gidecek ve gelecek oyuncularla ilgili kritik görüşmeler yapılıyor. Göztepe deplasmanından beraberlikle ayrılan sarı-lacivertlilerde orta saha için üst düzey bir isimle görüşmeler yapılıyor. Sezona fırtına gibi giren Beşiktaş transferde de durma niyetinde değil. Trabzonspor ise forvet oyuncusu için görüşmelerini sıklaştırdı. İşte detaylar...

GALATASARAY'DAN JAKOBS İÇİN TEKLİF!

Galatasaray'ın sol bek transferinde rotasını Ismail Jakobs'a çevirdiği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılıların, Monaco forması giyen tecrübeli futbolcu için harekete geçtiği belirtildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray'ın Monaco forması giyen sol bek Ismail Jakobs için teklifte bulunduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, Ismail Jakobs için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonlu teklif sunduğu aktarıldı.

25 yaşındaki Senegalli oyuncu için 1 milyon euro kiralama bedeli, 9 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonlu teklifte bulunulduğu vurgulandı. Sarı-kırmızılıların sunduğu teklifte 2 milyon euroluk bonus maddesinin de yer aldığı belirtildi.

ASLAN İÇİN MOUKOKO İDDİASI

Son olarak Jelert ve Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray'da önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. 3 kulvarda mücadele edecek olan sarı kırmızılılar rotasyonlu kadro kurmak için sürpriz bir ismi gündemine aldı. İspanyol basını, Galatasaray'ın 19 yaşındaki golcü futbolcu Youssoufa Moukoko ile ilgilendiğini yazdı. İspanyol basınından Muchodeporte'de yer alan habere göre; Galatasaray, Real Betis ve Nottingham Forest, Dortmund'un kadroda düşünmediği Youssoufa Moukoko ile ilgileniyor.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE KARŞI KARŞIYA

Daha önce ismi Beşiktaş ile gündeme gelen Yasin Özcan'ın, Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'ye önerildiği belirtildi. Bilindiği üzere Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un da transferine onay verdiği 18 yaşındaki futbolcu için Siyah-Beyazlılar'ın Lacivert-Beyazlılar'a para ve takas teklifi yaptığı iddia edilmişti. Kasımpaşalı yöneticilerin, teknik direktör Sami Uğurlu ile konuştuktan sonra Beşiktaş'a cevap verecekleri ifade edilmişti.

Haberin Devamı
İŞTE İLKAY'IN YENİ TAKIMI

Barcelona'dan ayrılmak için saatleri sayan İlkay Gündoğan ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Suudi Arabistan'dan bazı kulüpler devredeydi. 

Yıldız oyuncu sürpriz bir şekilde eski takımına geri döndü. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Pep Guardiola da transferi onayladı. İlkay Gündoğan yeniden Manchester City forması giyecek.

İLK UÇAKLA GELİYOR

Uzun süredir bir kanat transferi yapma peşinde olan Beşiktaş, İngiliz ekibi Chelsea'den Angelo'yu kadrosuna katmak üzere. Siyah-beyazlılar, yaklaşık 10 gün önce başlayan süreç sonrasında işi artık imza aşamasına taşıdı. Brezilyalı futbolcuyla her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Chelsea ile satın alma opsiyonunun şartları üzerine son detayları görüşüyor. 19 yaşındaki kanat oyuncusu, kulüplerin anlaşmayı tamamlamasıyla birlikte Beşiktaş'ın yolunu tutacak ve ilk uçakla İstanbul'a gelecek.

SON ADAY DUCKSCH

Trabzonspor'da yılan hikâyesine dönen forvet transferinde yeni bir isim daha gündeme geldi. Bugüne kadar Paul Onuachu, Wout Weghorst ve Rey Manaj gibi isimlerle gerçekleştirdiği görüşmelerden istediği sonucu alamayan bordo- mavililer, Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen forması giyen Alman forvet Marvin Ducksch için kulübüne resmi teklif yaptı. Hem Alman ekibi hem de oyuncu cephesinden doğrulanan transfer görüşmelerinin yeni başladığı ancak henüz bir aşama kaydedilmediği belirtildi.

Haberin Devamı
EYLÜL'DE GEL

Fred'in yaşadığı sakatlık ve bunun çokça tekrarlanması Fenerbahçe yönetimini iyiden iyiye harekete geçirdi. Orta sahaya bir isim alınacak. Profil olarak hem 6 hem de 8 numarada oynayabilen bir isim bakan sarı-lacivertliler, transferde nokta atış yapmak istiyor. O yüzden ince eleyip sık dokuyan yöneticiler, Eylül ayına kadar görüşmeleri yapma, sonrasında işi imzaya bırakma düşüncesinde.

BAYERN GÖNDERMEK İSTİYOR

Mourinho'nun orta saha transfer listesinde Berge, Amrabat, Soucek, Partey gibi futbolcular bulunuyor. Gündeme gelen son isim, Bayern Münih forması giyen Goretzka oldu. Alman oyuncu, geçtiğimiz cuma günü Bayern'in Ulm'a karşı 4-0 kazandığı maçın kadrosunda yer almadı. Sky Almanya, kulübün 1.88 boyundaki oyuncuyu göndermek istediğini haber yaptı. 29 yaşındaki futbolcu, Bundesliga'da sezonun ilk karşılaşması olan Wolfsburg maçında da kadroya girmezse ayrılığa kesin gözüyle bakılacak.

YORUM YAZ