Galatasaray'dan transferde çifte operasyon! Anlaşma tamam

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından Süper Lig devleri transferde gaza bastı. Şimdiye kadar Trabzonspor 6, Fenerbahçe 5, Beşiktaş 3 ve Galatasaray 1 oyuncuyu kadrosuna kattı. Transfer çalışmaları tüm hızlıyla devam ederken sürpriz bir görüşme ortaya çıktı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'daki son transfer gelişmelerini ve ortaya atılan transfer iddialarını canlı olarak fanatik.com.tr'de aktarıyoruz...

Galatasaray'dan transferde çifte operasyon! Anlaşma tamam
ANLAŞMA TAMAM!

Sports Digitale'in haberine göre; Galatasaray, hem Doue hem de Jalert ile şartlarda anlaştı. Kulüpleriyle görüşülüyor. Kopenhag'ın Elias Jelert için istediği bonservis bedeli, Rennes'in Guéla Doué için talep ettiği bonservis bedelinden daha yüksek. İki oyuncudan biri bitmek üzere!

YUNUS AKGÜN'E TALİP ÇIKTI

Geçen sezonu Championship'te şampiyon tamamlayan ve Premier Lig'e yükselen Leicester City'de kiralık geçiren ve Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün'ün İtalya Serie A ekibi Hellas Verona'ya transfer olmaya yakın olduğu belirtildi.

Haber Global'de yer alan habere göre Serie A'da geçen sezonu 13. sırada tamamlayan Hellas Verona, Yunus için Galatasaray ile görüşmelerini ilerletti. Haberde transferin satın alma opsiyonlu kiralık olarak gerçekleşme ihtimalinin büyük olduğu, tarafların anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi.

'FENERBAHÇE YENİDEN ATAĞA KALKTI'

İtalyan Corriere dello Sport, Fenerbahçe için Youssef En-Nesyri defterinin kapanmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi: Fenerbahçe'nin tam da bu saatlerde yeniden harekete geçtiğini ve yeni formülün karşı tarafı tatmin edip etmeyeceğini göreceğiz. Roma, Faslı oyuncuyu transfer etmek istiyorsa, Türk kulübüyle görüşmelerin kesilmesini önlemek için bunu rekor sürede yapmak zorunda kalacak. Bununla birlikte En-Nesyri iki takıma da kapıları kapatmış değil: Fenerbahçe'de daha yüksek bir maaşa, Roma'da ise daha fazla görünürlüğe sahip olacak.

Haberin Devamı
OĞUZ AYDIN'IN RÖVANŞI

Transfer listesinde birçok önemli futbolcu bulunan Galatasaray'ın gündemine ise son olarak çok sürpriz bir isim girdi. Yönetimin, Fenerbahçe'nin Oğuz Aydın hamlesinin ardından bu kararı aldığı öne sürüldü.

COMAN ÇALIMI!

Galatasaray'ın, Bayern Münih forması giyen Kingsley Coman için harekete geçtiği öne sürüldü. Fenerbahçe'nin de çok istediği Fransız yıldız için tüm maddi şartların zorlanacağı belirtildi. Yeni sezonda Alman ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Coman'ın, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Galatasaray'a sıcak baktığı iddia edildi.

ZAHA DERKEN BARIŞ'A TALİP OLDULAR

Aslan'da transfer operasyonu devam ederken, EURO 2024'te yıldızlaşan Barış Alper Yılmaz ile ilgili bomba bir haber geldi. Bir süre önce Zaha ile ilgilenen West Ham United, EURO 2024'teki performansı üzerine rotayı Barış Alper'e kırdı.

Premier Lig ekibinin önümüzdeki günlerde Galatasaray'a resmi teklif yapması beklenirken, masada konuşulan rakam tam 35 milyon Euro. 22 Temmuz'a kadar izinli olan 24 yaşındaki futbolcu, kariyerine İngiltere'de devam etmeye sıcak bakıyor. Ancak hem teknik heyet hem de yönetim, Barış Alper'i satmaya niyetli değil.

YUSUF'A YER KALMADI

Avusturya kampında göz dolduran Yusuf Demir, tatil yapmak yerine özel tuttuğu antrenör gözetiminde haziran ayı boyunca çalışmalar yapmıştı. Yusuf, olumlu sinyaller veriyor ancak statü nedeniyle Galatasaray'da devam etmesi zor gözüküyor.

Avusturya Milli Takımı'nı tercih eden 21 yaşındaki gurbetçi, 12 yabancıdan biri olarak kalabilir. Kontenjanı dolu olan Galatasaray'da Tete, Oliveira ve Dubois'e kulüp aranıyor. Yabancı sağ bek ve 8 numara alacak sarı-kırmızılı takımda Yusuf'a yer kalmadı.

Haberin Devamı
WENDEL'E KARŞILIK TETE

Galatasaray'ın ilgilendiği Wendel, sarı-kırmızılı takıma transfer olmaya sıcak bakıyor. Brezilyalı orta saha oyuncusu, bu kararını Zenit'e de bildirdi ve transfer için kulüplerin anlaşmasını beklemeye geçti. Galatasaray'ın Wendel transferi konusunda kısa süre içerisinde net sonuç alması bekleniyor.

TARİHİ TAKAS TEKLİFİ

Galatasaray, Okan Buruk'un da çok istediği yıldız orta saha için uzun yıllar unutulmayacak bir takas teklifi hazırlıyor. Zenit'in yüksek bonservis bedeline karşılık Tete'yi takasta kullanmayı teklif edecek olan Aslan, bonserviste de indirim bekliyor.

BEŞİKTAŞ'A 45 MİLYON EURO'LUK YILDIZ

Portekiz basınından Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası geldi. CNN Portekiz'de yer alan habere göre; Benfica'dan Rafa Silva'yı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, yine aynı kulüpten bir oyuncuyu daha gözüne kestirdi: David Neres… Beşiktaş'ın, 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için harekete geçtiği belirtilirken henüz resmi bir teklif sunmadığı aktarıldı.

YORUM YAZ