Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın ayrılığının faturası ağır oldu! İşte transferin önündeki engel

Süper Lig heyecanı 2.hafta maçlarıyla devam ederken gözler bir yandan da transfer haberlerinde. Jose Mourinholu Fenerbahçe, orta saha transferi için temaslarını yoğunlaştırdı. Galatasaray'da ise ayrılması gündem de olan Wilfried Zaha'nın ayrılığının faturası ağır oldu. Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş ve Abdullah Avcı ile yeniden zirveye oynamak isteyen Trabzonspor'da da transferde sıcak saatler yaşanıyor. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

NELSSON'A YENİ SÖZLEŞME

Galatasaray, başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson için yeni sözleşme hazırlıklarına başladı. Danimarka basınında yer alan habere göre; sarı-kırmızılılar, oyuncusuna şartları iyileştirilmiş bir kontrat önerdi.

NE KADAR KAZANACAK?
Takımdan ayrılmak istediği ve Sevilla'nın ilgilendiği konuşulan Victor Nelsson'ın sözleşmesinde iyileştirmeye gidilmiş, yıllık ücreti 1.3 milyon Euro'ya çekilmişti. Danimarkalı futbolcuya şimdi teklif edilen yıllık ücretin ise, bonuslar hariç net 15 milyon Danimarka Kronu'ndan (2 milyon euro) fazla olduğu belirtildi.

Ayrıca hali hazırda 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nelsson'a teklif edilen yeni sözleşmenin 2028'e kadar geçerliliği bulunduğu aktarıldı

AYRILIĞIN FATURASI AĞIR OLDU

Galatasaray'da Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha'nın geleceği merak konusu. Geçen sezon beklenen katkıyı veremeyen Zaha'nın Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Oyuncunun adı özellikle eski takımı Crystal Palace ise anılırken bir yandan da Leicester City, Tottenham ve Aston Villa'nın da ilgisi olduğu gelen iddiaların arasında.

TRANSFERE MADDİ ENGEL
Kariyerine de İngiltere'de devam etme kararı alan Zaha'nın önündeki engel ise vergi Fildişi Sahilli oyuncunun, Galatasaray'daki net kazancı, ayrılığına problem yaratıyor.

KONYA KAFİLESİNDE YOK
Sabah'ın haberine göre Zaha; maaş, bonus ve imaj haklarıyla birlikte yıllık 8.8 milyon Euro alıyor. 31 yaşındaki yıldızın aynı net kazancı İngiltere'de elde edebilmesi için kulüplerin oyuncuya vergi dahil yaklaşık 17 milyon Euro (631 milyon TL) ödeme yapması gerekiyor.

Eski kulübü Crystal Palece, oyuncu ile görüşse de bu ücreti vermelerinin mümkün olmadığını iletti. Oyuncu ile ilgilinen diğer bir kulüp olan Leicester City ise Fildişi Sahilli isme bu parayı ancak Galatasaray'ın da devreye girerek ücreti tamamlaması halinde transferin olabileceğini söyledi.

Fenerbahçe'de çifte ayrılık!

Fenerbahçe'de bir süredir ulaşılamayan Joao Pedro ve Becao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Atalanta, Becao ile ilgileniyor.

SONUNDA ULAŞTILAR
TRT Spor'un haberine göre ise Fenerbahçe, Joao Pedro ile sözleşme fesih görüşmeleri gerçekleştiriyor. Brezilyalı futbolcu ile yollar ayrılacak.

Haberin Devamı
Muçi'ye talip çıktı

Beşiktaş'ın genç yıldızı Ernest Muçi'ye Premier Lig'den talip var. Aston Villa'nın, Muçi için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Yazın ilk teklifini Semih Kılıçsoy için yapan ancak Beşiktaş'tan olumsuz yanıt alan Villa'nın, fazla forma şansı bulamayan Muçi transferini 15 milyon Euro maliyetle tamamlamayı hedeflediği öğrenildi.

ASLAN'DA GÜNDEM YOĞUN

Sıkı bir transfer dönemi yürüten Galatasaray'da Abdülkerim’in ayrılması halinde rotayı Ajax’lı Ahmetcan Kaplan’a çevirecek. Hollanda ekibinde şans bulamayan Kaplan'ın transfere sıcak baktığı belirtildi.

YENİDEN LOVİK!
Sarı-Kırmızılılar, sol bek için yeniden Molde’li Mathias Lovik’i gündemine aldı. Norveç ekibinin orta saha oyuncusu Emil Breivik de hala sarı-kırmızılıların radarında. Bu iki oyuncu için Norveç’e paket teklif yapılması bekleniyor.

Öte yandan Galatasaray, Chelsea’nin kiralık olarak göndermeye hazırlandığı Carney Chukwuemeka’yı da takip ediyor.

ZAHA'NIN YERİNE ESKİ BEŞİKTAŞLI!

Son şampiyon Galatasaray'dan flaş bir transfer hamlesi geldi. Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha'nın kısa süre içinde takımdan ayrılması beklenirken, sarı kırmızılılar onun yerine flaş bir ismi radarına aldı.

TRANSFERE SICAK BAKIYOR
Takvim'de yer alana habere göre; sarı kırmızılıların hedefindeki ismin Beşiktaş'ın eski oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou olduğu iddia edildi. Cenk Ergün'ün 29 yaşındaki oyuncunun menajeriyle ilk teması kurduğu N'Koudou'nun transfere sıcak baktığı belirtildi.

Haberin Devamı
F.BAHÇE 2 BOMBAYA HAZIRLANIYOR

MOURİNHO'DAN ONAY GELDİ
Manchester United, Scott McTominay hem Fenerbahçe hem de Napoli'ye önermişti. Mourinho’nun eski öğrencisine yeşil ışık yakması sonrası yönetim, bu oyuncuyu değerlendirme kararı aldı. Kırmızı şeytanların beklentisi 25 milyon Euro olsa da bu rakamı aşağı çekmesi bekleniyor. Napoli henüz teklif konusunda kararını vermedi.

MOURİNHO'DAN ONAY GELDİ
Manchester United, Scott McTominay hem Fenerbahçe hem de Napoli'ye önermişti. Mourinho’nun eski öğrencisine yeşil ışık yakması sonrası yönetim, bu oyuncuyu değerlendirme kararı aldı. Kırmızı şeytanların beklentisi 25 milyon Euro olsa da bu rakamı aşağı çekmesi bekleniyor. Napoli henüz teklif konusunda kararını vermedi.

AMRABAT YENİDEN!
Bir diğer United oyuncusu olan ve geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe'nin gündemine gelen Sofyan Amrabat için defter yeniden açıldı. Oyuncu United'da kariyerine devam ettirmek istiyordu ancak kulüp bu konuda herhangi bir girişimde bulunmadı ayrıca farklı oyuncular için girişimlerine başladı.
Amrabat’ın, bu gelişme sonrası farklı seçenekleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi. Bu doğrultuda Fenerbahçe oyuncu ile yeniden temasa geçecek. Bir diğer United oyuncusu olan ve geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe'nin gündemine gelen Sofyan Amrabat için defter yeniden açıldı. Oyuncu United'da kariyerine devam ettirmek istiyordu ancak kulüp bu konuda herhangi bir girişimde bulunmadı ayrıca farklı oyuncular için girişimlerine başladı.
Amrabat’ın, bu gelişme sonrası farklı seçenekleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi. Bu doğrultuda Fenerbahçe oyuncu ile yeniden temasa geçecek.

ABOUBAKAR BİLMECESİ!

Beşiktaş gözden çıkarılan ve kulüple inatlaşan Vincent Aboubakar konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 2025’te bitecek Kamerunlu golcü ise gitmemek için direniyor ve kulübe gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. Oyuncu Brezilya Ligi ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddiyor. Yıllık 3 milyon 110 bin euro garanti ücret 32 yaşındaki futbolcu sözleşmesini feshetmek için bu paranın kendisine ödenmesini istiyor.

OLUMLU YANIT ALAMADI
Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar’a kadroda düşünülmediğini net bir dille bildirdi. Yönetim, Kamerunlu golcüye, “Bundan sonra kadroda yer alman çok zor” mesajını da iletti ancak ayrılık için olumlu bir yanıt alamadı.

BEŞİKTAŞ'IN ROTASI İNGİLTERE

CHELSEA’DEN ANGELO LİSTEYE GİRDİ
Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle taraftarını heyecanlandıran ve sağ kanat için birçok isimle görüşen Kara Kartal, rotasını İngiltere’ye çevirdi. Beşiktaş Yönetimi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin formasını giyen Angelo’yu kadrosuna katmak istiyor. 19 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep edildi.

DANİMARKA’DAN LEREGER İDDİASI
Orta saha için takviye yapmak isteyen Beşiktaş, rotasını Danimarka’ya çevirdi. Danimarka basınında yer alan haberlere göre Kara Kartal, Kopenhag forması giyen 31 yaşındaki oyuncuyu Lerager'i renklerine bağlamayı hedefliyor. Deneyimli oyuncunun da Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı haberin içerisinde yer aldı. Geçen sezon Devler Ligi’nde Galatasaray’a karşı da forma giyen tecrübeli oyuncu, kariyerinde daha önce Genoa ve Bordeaux gibi takımların formasını giydi. Lerager, bu sezon ise 6 maçta 2 asist yaptı.

Haberin Devamı
ORSİC'E TALİP VAR!

Trabzonspor'da geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen Mislav Orsic, sakatlıklarla boğuşmuştu ve beklenen katkıyı bir türlü yapamamıştı. Hırvat kanat oyuncusu, Abdullah Avcı tarafından sürpriz bir şekilde UEFA kadrosuna bildirilmemişti. Bu gelişmelerin üzerine 31 yaşındaki oyuncunun, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.Gelen haberlere göre deneyimli futbolcu için eski takımı Dinamo Zagreb devreye girdi.

YORUM YAZ