Galatasaray'da Hermoso endişesi! Roma teklif yaptı

Süper Lig ekiplerinde transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Üç Büyükler'in adını Avrupa Ligi'ne yazdırmasının ardından kadrolarını güçlendirmek için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Son transfer hamlelerini yapan devler için günün öne çıkan bomba haberlerini sizler için bir araya getirdik...

G.SARAY'DA TRANSFER BOMBALARI PATLIYOR

Atletico Madrid’den ayrılan İspanyol sol stoper Mario Hermoso, imza ücreti de dahil olmak üzere yıllık 5.5 milyon Euro’ya Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Monaco’nun sol beki Jakobs’la 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 8 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesiyle anlaşma sağlandı, sağlık kontrolleri bekleniyor. Transferde hız kesmeyen Sarı-Kırmızılılar’ın sıradaki hedefi Fluminense’nin 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ açığı Jhon Arias. Kiralık olarak görüşmeler sürüyor.

Galatasaray aylardır beklenen bombaları, Avrupa’da transferin kapandığı gün patlattı. Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Monaco’nun sol beki İsmail Jakobs’la anlaştı. 25 yaşındaki Senegalli futbolcu, 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 8 milyon Euro zorunlu satın alma maddesiyle birlikte transfer ediliyor. Jakobs, İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Sarı Kırmızılılar’a resmi imza atacak. Geçen sezonun devre arasında transfer edilen Alman sol bek Köhn ise Werder Bremen’e kiralandı.

Abdülkerim kulübeye

Bu yaz Atletico Madrid’le sözleşmesi sona eren, birçok kulüple masaya oturmasına rağmen teklifleri kabul etmeyen Mario Hermoso, Galatasaray’a “Evet” diyen bir diğer yıldız oldu. 29 yaşında 1.84 boyundaki sol ayaklı stoper, Cim Bom’a 3 senelik imza atacak. Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı, Galatasaray’dan imza parası da dahil olmak üzere yılda 5.5 milyon Euro kazanacak. Hermoso transferiyle birlikte sezona kötü bir başlangıç yapan Abdülkerim Bardakcı kulübeye çekilecek.

İlk kez Avrupa’ya

Cim Bom sadece savunma hattını güçlendirme kalmadı, hücuma da takviye planlıyor. Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ açık Jhon Arias, Galatasaray’ın üçüncü takviye hedefi. Kariyeri boyunca Güney Amerika kulüplerinde oynayan Arias, Sarı-Kırmızılı takımla birlikte Avrupa’ya adım atmayı kabul etti. Galatasaray bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeye çalışıyor. Mutabakat sağlanırsa kontrata şarta bağlı satın alma opsiyonu da eklenmesi düşünülüyor.

Orta saha düşüncesi

Okan Buruk her ne kadar, “8 numara lazım diyenler görüyorum. 12 kişi mi oynayacağız” dese de Galatasaray’da bir de orta saha takviyesi planı devrede. Sarı-Kırmızılılar, Torreira ve Sara ile uyum sağlayacak nitelikte bir fırsat transferi kovalıyor. Alınacak oyuncunun 6 veya 10 numara olması bekleniyor. Avrupa’da transfer dönemi kapansa bile Sarı-Kırmızılılar Türkiye’de transferin biteceği tarih olan 13 Eylül’e kadar girişimlerini sürdürecek.

BEŞİKTAŞ'TA SÜRPRİZ AYRILIK İDDİASI

Beşiktaş’ın alt yapıdan yetiştirdiği oyunculardan biri olan Demir Ege Tıknaz’ın kiralık olarak gönderildiği iddia edildi.

Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst’un değer verdiği gençlerden biri olduğu söylenen Demir Ege Tıknaz’ın 5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile birlikte Rio Ave takıma gönderildiği haber kulislerine bomba gibi düştü.

Beşiktaş kulübünden transfer ile ilgili herhangi bir yalanlama ya da açıklama yapılmadı.

SERDAR SAATÇI GERİ DÖNÜYOR!

Trabzonspor, milli stoper Serdar Saatçı için Braga’ya satın alma opsiyonlu krialama teklifi yaptı. Portekiz ekibi, 21 yaşındaki oyuncusunu göndermeye sıcak bakıyor.

Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Savunmanın merkezine Savic ve Batagov'u alan bordo-mavili takım, bir hamle daha yapmak için kolları sıvadı. Trabzonspor, Baniya'nın ayrılmasının ardından Braga forması giyen eski Beşiktaşlı stoper Serdar Saatçı'yı gündemine aldı.

İlk görüşmede Portekiz ekibi, 21 yaşındaki oyuncusuna yüksek bonservis talep etti. Ancak Serdar Saatçı'yı gelecek sezon kadrosunda düşünmeyen Braga'nın, en son yapılan satın alma opsiyonlu kiralama önerisine sıcak baktığı öğrenildi. Görüşmelerin olumlu şekilde sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TA GÜNDEM SOL BEK TRANSFERİ

Sol bek arayan Beşiktaş'a bir kez daha Arjantinli Nicolas Tagliafico önerildi. Lyon ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Tagliafico'nun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Sol bek transferi ihtimaline karşın temaslarını sürdüren Beşiktaş'a Lyon'un Arjantinli yıldızı Nicolas Tagliafico bir kez daha önerildi. 31 yaşındaki futbolcu, daha önce de Siyah-Beyazlılar'a tavsiye edilmiş ancak o dönem söz konusu mevkiye takviye planı olmadığı için düşünülmemişti.

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan Tagliafico'nun Lyon'dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Oyuncu için Beşiktaş yönetiminin değerlendirme yapacağı, ardından da teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un onayına sunacağı belirtildi.

GALATASARAY'DA HERMOSO ENDİŞESİ! ROMA DEVREYE GİRDİ

Atletico Madrid ile sözleşme bitiminin ardından takımdan ayrılan Mario Hermoso'da işler karışıyor...

ROMA'DAN SÜRPRİZ GELEBİLİR

Galatasaray'ın 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilen yıldız savunmacı için Roma'dan son dakika sürprizi gelebilir.

İŞTE KONUŞULAN RAKAMLAR

Sports Digitale'nin haberine göre sarı-kırmızılılar, Mario Hermoso ile imza parası ve maaş ile birlikte yıllık toplam 5.5 milyon eurodan 3 yıllık anlaşmaya vardı. Roma'nın teklifi, bu teklifin yarısına yakın. Galatasaray'ın Hermoso ile anlaşmaya vardığı şartlar Roma'nın çok önünde.

MENAJERİ ROMA'YI BEKLİYOR

Haberin detayında ise 29 yaşındaki oyuncunun menajeri ise Roma'yı aradığı ve 'Teklifinizi güncellemezseniz; Galatasaray'a gidiyoruz' dediği belirtildi. Bugün Roma'dan revize edilmiş teklif bekliyorlar. İstedikleri teklif gelmezse anlaşmaya vardıkları Galatasaray ile imzalayacaklar.

GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Piyasa değeri 25 milyon Euro olan İspanyol savunmacı geçtiğimiz sezon Atletico formasını 45 kez sırtına geçirirken 2 gol, 2 asistlik skor üretti.

TRABZONSPOR'DAN TRANSFER BOMBASI!

Trabzonspor, Paul Onuachu transferi için Southampton'ın inadını bir türlü kıramayınca ve Avrupa'da transfer sezonu sona erince flaş isimler kulübe önerilmeye başladı.

Bu isimler arasında en dikkat çekici olan ise Braga'nın 18 milyon Euro değeri olan Demokratik Kongolu forveti Simon Banza oldu.

Trabzonspor bu öneriyi hemen dikkate aldı ve oyuncu ile temaslara başladı.

Geçen sezon 23 maçta 21 gol atan Banza, geçtiğimiz günlerde teknik direktörü ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılmıştı. Trabzonspor bu transfer için oldukça ciddi girişimlere başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ