Galatasaray yıldız oyuncunun transferinden çekildi! 20 milyon euroyu reddedince...

Süper Lig'de 2024-25 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala kulüpler transfer çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle EURO 2024'ün bitmesiyle birlikte turnuvada parlayan yıldızlar bir bir transfer oldu. Süper Lig ekipleri de yeni sezon için yıldız transferlerini arka arkaya patlatıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, Avrupa ve Süper Lig'e sağlam bir kadroyla girmek için transferde yoğun uğraş veriyor. İşte Süper Lig'de günün bomba transfer gelişmeleri...

Galatasaray yıldız oyuncunun transferinden çekildi! 20 milyon euroyu reddedince...
G.SARAY WENDEL TRANSFERİNDEN ÇEKİLDİ

Sarı-kırmızılı takıma uzun süredir üzerinde uğraştığı Wendel transferinden kötü haberl geldi.

20 MİLYON EUROLUK TEKLİF YAPILDI

Galatasaray, 23 Temmuz Salı günü Wendel için Zenit'e bonuslar dahil 20 milyon euroluk son teklifte bulundu.

ZENİT TEKLİFİ REDDETİ, G.SARAY ÇEKİLDİ

Zenit, teklifi reddetti. Bunun üzerine Galatasaray, Wendel transferinden çekildi. (Sport-express)

DEPAY AŞKI YENİDEN!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag'da forma giyen Elias Jelert ile anlaşma sağlamıştı.

RAKİP INTER

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sona eren ve serbest statüde yer alan Memphis Depay ile ilgilendiği belirtildi.

Haberde, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter'in de Hollandalı yıldız için girişimlerde bulunduğu aktarıldı. Haberin detayında Hollandalı golcünün menajerleri komisyonlar hariç 5 milyon euro maaş talebinde bulunduğu detayı yer aldı.

GÖZTEPE FENERBAHÇE'DEN CRESPO'YU İSTİYOR

SÜPER Lig'de yeni sezon öncesi son olarak Belçika'nın Zurte Waragem takımından Tanzanyalı sol stoper Novatus Miroshi ile 4 yıllık sözleşme imzalayıp, Japon orta saha Kuyru Matsuki ve Brezilyalı golcü Juan Silva ile prensipte anlaşma sağlayan Göztepe, Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Miguel Crespo'yu listesine ekledi.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho'nun kadro planlamasında yer almayan Portekizli oyuncu için girişimlere başlamaya hazırlanan sarı-kırmızılıların kulüp ve Crespo ile görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Göztepe yönetiminin Crespo'nun maaşının bir kısmının Fenerbahçe tarafından ödenmesini isteyeceği de bildirildi.

Fenerbahçe'ye 2021-2022 sezonunda Portekiz 2'nci Lig ekibi Estoril'den gelen 27 yaşındaki futbolcu, geçen senenin devre arasında İspanya'nın Rayo Vallecano takımına kiralanmıştı. Bu sezon başında yeniden Fenerbahçe'ye dönen deneyimli oyuncu, hazırlık kampına dahil oldu ancak Mourinho tarafından tercih edilmedi. 

(DHA)

 

Haberin Devamı
MAXİ GOMEZ 2. LİG YOLCUSU

Trabzonspor'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Maxi Gomez'e İspanya'dan talip çıktı. İspanya İkinci Lig takımlarından Castellon, Gomez ile ilgileniyor.

27 yaşındaki futbolcu için çalışmalara başlayan İspanyol ekibi, Gomez ile görüşmelere başladı. 2022-23 başında Valencia'dan 3 milyon euro'ya Trabzonspor'a imza atan Gomez, bordo mavili forma ile 35 maçta 7 gol attı ve 6 asist yaptı. 

WENDEL OLMAZSA SHAPARENKO GELECEK

Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmek isteyen son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Yönetim, Okan Buruk'un onayıyla orta saha transferi için alternatif isimlere yöneldi.

GALATASARAY WENDEL'DEN VAZGEÇMEK ÜZERE

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi, Torreira'nın yanına düşündüğü Wendel için Zenit'le pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak yönetim, görüşmelerin ağır ilerlemesi sebebiyle bu transferden vazgeçmek üzere. İki taraf arasında yapılan görüşmelerin bonservis bedelindeki anlaşmazlık nedeniyle sonlanabilir.

Zenit, Torino'dan Ivan Ilic'i kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor. Rus takımı, bu transferi bitirmeden Wendel'in ayrılığına izin vermiyor. Ilic'in Rusya'ya gidişi ise siyasi nedenlerle zor gözüküyor. Çıkan bu pürüzler, Galatasaray'ın işini zorlaştırıyor.

UKRAYNA İLE TEMAS KURULDU

Rus basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray, Wendel transferinde işi zorlaştığı için başka isimlere yöneldi. Galatasaray, Dinamo Kiev forması giyen Mykola Shaparenko için ilk teması kurdu ve oyuncu için bilgi istedi.

Sporx'in haberine göre; teknik direktör Okan Buruk'un çok istediği Wendel için kısa bir süre daha beklenecek. Brezilyalı yıldızın transferi gerçekleşmemesi halinde Shaparenko için kulübüyle temasa geçilecek. Ancak 25 yaşındaki Ukraynalı oyuncunun transferi de kolay gözükmüyor.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde mücadele edecek olan Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, bu turları başarıyla geçerse yıldız oyuncusunu bırakmak istemiyor. Ukrayna basınındaki haberlerde; Kiev'in Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması halinde ayrılığa izin verebileceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ CARVALHO'YU İKNA ETTİ

Beşiktaş için İspanya'dan William Carvalho iddiası gündeme geldi. İspanyol basınından Todofichajes'te yer alan habere göre, Beşiktaş, geçen yaz ve devre arası transfer döneminde de ilgilendiği Carvalho için yeniden devreye girdi. Betis'in Carvalho'yu kesin olarak göndermek istediği ve 32 yaşındaki futbolcu için taleplerini düşürmeye karar verdiği vurgulandı.

CARVALHO İKNA EDİLDİ
Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın, bu doğrultuda William Carvalho için 4 milyon Euro'luk bir teklif hazırladığı öne sürüldü. Siyah-Beyazlılar'ın deneyimli orta saha oyuncusuna teklif ettiği sözleşmenin ise 2+1 yıl olduğu ve görüşmelerin son aşamada olduğu iddia edildi. William Carvalho'nun önceliğinin ülkesi Portekiz olmasına rağmen transfer için ikna olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DAN JOAO MARİO BOMBASI

Hızlı bir şekilde 8 numara transferini bitirmek isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Portekiz basınında yer alan haberde, Joao Mario'nun sarı kırmızılı ekibin listesine girdiği belirtildi.

31 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'ın teklifte bulunacağı öne sürüldü. Bonservisi Benfica'da olan deneyimli orta saha 2021'den bu yana 146 maça çıktı, 36 gol atıp, 26 asist yaptı.

Öte yandan Joao Mario, çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor. Orta sahada 6, 8 ve 10 numara olarak oynayabilen deneyimli yıldız, kanatlarda da forma giyebiliyor.

 

FENEBAHÇE'DEN 6 NUMARA OPERASYONU

Mourinho’nun orta saha talebi doğrultusunda F.Bahçe yönetimi; Amrabat, Berge ve Sangare için nabız yokluyor

Fenerbahçe'nin, 4-3 mağlup ettiği Lugano karşısındaki savunma performansı iyi bir görüntü çizemedi. Son dakikada farkın 1'e düşmesi ve toplamda yenilen 3 gol keyifleri kaçırdı. Sarı-lacivertli takımda Rade Krunic, ön liberoda etkisiz kalırken tehlike yaratacak topları kesemedi. Teknik direktör Jose Mourinho, F.Bahçe yönetiminden Fred'in yanına ön libero mevkisinde savunma yönü güçlü kesici bir orta saha oyuncusu talep etmişti.

Sabah'ın haberine göre Kanarya'nın transferden sorumlu kurmayları, listede bulunan Sofyan Amrabat, Sander Berge ve İbrahim Sangare için girişimlere başladı. Fiorentina'nın elden çıkarmak istediği Amrabat ve Burnley'den Berge konusunda fiyat araştırması yapılırken Nottingham Forest'tan Sangare için de kiralık formülü üzerinde duruluyor.

YORUM YAZ