Fenerbahçe'nin yıldızına İngiltere'den talip var! Galatasaray iddialarına son noktayı koymuştu

Süper Lig'de transfer dönemi açıldı ve ekipler çalışmalarını hızlandırdı. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın yanı sıra diğer kulüpler de hummalı bir çalışma içerisinde. Gündeme gelen son dakika transfer haberleri de oldukça şaşırtacak cinsten. İşte son dakika transfer haberleri...

Trabzonspor, Gigot transferini bitiriyor

Trabzonspor'un 5 futbolcu için yaptığı açıklamanın ardından bordo-mavililer için Fransa'dan yeni bir haber geldi. Trabzonspor'un, Samuel Gigot'un transferi için Marsilya ile anlaşma sağladığı belirtildi.

La Provence'de yer alan habere göre, iki takım, 30 yaşındaki futbolcunun transferi için 3.8 milyon euro bonservis ve bonuslar karşılığında el sıkıştı. Trabzonspor'un Gigot ile anlaşması durumunda transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasaray'dan 18 milyon Euro'luk transfer

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım transfer için önceliği sağ bek ve orta sahaya verirken Galatasaray için İspanya'dan yeni bir transfer iddiası gündeme geldi.

Galatasaray'ın Brezilya'da oynadığı dönemde de takip ettiği Johnny Cardoso için Real Betis'e 18 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif sunduğu öne sürüldü.

Oosterwolde'ye sürpriz talip

Sports Digitale'nin haberine göre; İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth, Jayden Oosterwolde'ye resmen talip oldu.

GALATASARAY İDDİALARI VARDI

Transfer dönemine çok hızlı başlayan Galatasaray'ın Fenerbahçe'den Oosterwolde ile ilgilendiği yazılmıştı. Yıldız oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım iddiaları yalanladı.

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Jayden Oosterwolde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla Galatasaray iddialarını yalanladı. "Asla" ifadesini kullanan Oosterwolde, geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray maçından bir görüntü paylaşarak kapıları tamamen kapattı.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'ye 'Hayır' dedi

İtalyan Tuttosport'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Juventus'un 31 yaşındaki kalecisi Mattia Perin'e İtalyan devinden aldığı maaşın iki katını teklif etmesine rağmen tecrübeli file bekçisi bu teklifi düşünmeden reddetti. Perin bu sezon siyah-beyazlı formayla tüm kulvarlarda sekiz karşılaşmaya çıktı. Bu maçların beşinde kalesini gole kapatmayı başardı.

Martial'de rakip Fransızlar!

Beşiktaş, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Siyah-beyazlılar, sağ kanat için Angel Di Maria'nın menajeriyle görüşmelerini hem ikinci başkan Hüseyin Yücel hem de danışman Brad Friedel üzerinden yürütüyor. Kartal'da sol kanat forvet pozisyonu için de sezon bitmeden gündeme gelen Anthony Martial seçeneği masada duruyor. Tecrübeli oyuncu Manchester United ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıkarken Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiği belirtildi. Ancak bu transfer için masada güçlü iki takım daha bulunuyor; Marsilya ve Lyon. Siyah-beyazlılar önemli rakiplere rağmen, Martial'in menajeri ile görüşerek taleplerini sordu. Oyuncunun isteklerinin belli olmasının ardından tarafların masaya oturması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Orkun Kökçü planı

Her fırsatta yaptığı açıklamada Beşiktaşlı olduğunu ve bir gün Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini sık sık dile getiren Orkun'un, sezon sonunda kiralık olarak ayrılığa onay alabilmesi halinde bu rüyası gerçek olabilir.

Orta sahada önemli bir değişime hazırlanan Kara Kartal'da yönetim, son yaşanan gelişmelerin ardından Orkun'un durumunu yakından takip edecek.

Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba'nın şimdiden prese başladığı ve oyuncunun ailesiyle yakın temas içerisinde bulunduğu belirtildi.

Eğer Benfica, sezon sonunda Orkun Kökçü ile ayrılığa sıcak bakarsa Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralamayla bu transferi bitirmeye çalışabilir.

Haberin Devamı
Osayi'nin talipleri artıyor

Fenerbahçe'de bu sezon göz kamaştırıcı bir performans ortaya koyan Bright Osayi-Samuel'e İngiltere'den üç talip çıktı. Ada medyasına yansıyan haberlere göre; Wolverhampton, Crystal Palace ve Leeds United, Nijeryalı futbolcuyu gündemine aldı. Fenerbahçe'nin tatmin edici bir teklif gelmesi halinde Osayi'yi satabileceği belirtildi.

Öte yandan Sarı-Lacivertliler, Osayi-Samuel ile sözleşme uzatma görüşmelerine de başladı. Sözleşme uzatmak için görüşmeler sürüyor ancak taraflar arasında şu ana dek henüz bir anlaşma sağlanamadı.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu takımdan ayrılmak istiyor

Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yeni sezonda kaleyi Mert Günok’a teslim edeceğini beyan etmesinin ardından, geçen sezon da yedek kalan Ersin Destanoğlu’nun ayrılma talebini yönetime ilettiği öne sürüldü.

Düzenli forma giymek istediğini belirten 23 yaşındaki kalecinin yönetime "Gelen teklifler var, bunları değerlendirmek istiyorum. Satış olmasa bile en azından kiralık olarak gitmem konusunda anlayışınızı bekliyorum" dediği öne sürüldü.

Nuri Şahin'den Ferdi Kadıoğlu'na telefon

Borussia Dortmund'un hocası Nuri Şahin, Ferdi Kadıoğlu'nu arayarak telefonda görüştü. Şahin, yeni sezonda Ferdi'yi kadrosunda görmek istiyor.

Alman ekibinin Ferdi Kadıoğlu için 18-20 milyon euro bonservis + bonusu gözden çıkardığı ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin milli futbolcu için talebinin ise bonuslar hariç 25 milyon euro olduğu belirtildi.

Ferdi Kadıoğlu transferinin bu rakama gerçekleşmesi halinde 24 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak kayıtlara geçecek.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den sürpriz hamle

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'de transfer tüm hızıyla sürüyor. Sol beke Karagümrük'ten Levent Mercan'ı takviye eden ve stoper, 6 numara, santrfor gibi mevkilere yoğunlaşan sarı-lacivertli takım, bir yandan da kanatları hızlandırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon solda kullanılan Dusan Tadic'i 10 numara olarak düşünen Jose Mourinho, sol kanat için yönetimden çalım yeteneği üstün ve süratli bir isim talep etti. Sportif direktör Mario Branco, Portekizli çalıştırıcının bu isteği doğrultusunda ilk olarak Sassuolo takımıyla küme düşen Armand Lauriente için nabız yokladı.

Galatasaray'dan Rabiot hamlesi

Juventus'la sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot, Galatasaray'ın büyük hedefleri arasındaki yerini aldı. EURO 2024'te boy gösteren 29 yaşındaki Fransız oyuncuya talip olan Aslan, 'Turnuva sonrasında görüşelim' yanıtını aldı.

Sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Cimbom'un bu transferde işi çok kolay gözükmüyor. 35 milyon euro'luk piyasa değeriyle dikkat çeken Rabiot'un peşinde birçok Avrupa devi bulunuyor.

Zaha ve Tete yolcu

Yeni sezonda kadrosunu büyük oranda korumayı hedefleyen ve üç dört takviye düşünen Galatasaray'da, iki isim satış listesinde. Geçen sezon alınan ancak beklentileri çok da karşılayamayan, Wilfried Zaha ile Tete yeni sezonda düşünülmüyor. Belli bir kalitesi olan iki isim de yakın takip altında.

Zaha için İngiltere'den ve Suudi Arabistan'dan teklifler var ama onun gönlü yeniden Ada'ya dönmek. Sarı kırmızılı takımın beklentisi ise en az 10 milyon euro.

Haberin Devamı
Beşiktaş'a transferde kötü haber

Beşiktaş'ta sol bek arayışları devam ederken İskoçya'dan kötü haber geldi. Fransa'dan talipleri olan Arthur Masuaku ile yollarını ayırmayı düşünen siyah beyazlıların, Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz için yaptığı girişim olumsuz sonuçlandı.

Beşiktaş'tan kadrosuna 4 milyon avro karşılığında transfer ettiği 23 yaşındaki oyuncu için Rangers'ın beklentisi çok yüksek oldu. 5 milyon avro bonservis bedelini duyunca görüşmeleri askıya alan siyah beyazlı idareciler, listedeki alternatif isimlere yöneldi.

YORUM YAZ