Kazanan yok! F Grubu'nda Gürcistan ve Çekya 1-1 berabere kaldı, puanları paylaştı

A Milli Futbol Takımımızın yer aldığı F Grubu'nda Gürcistan ve Çekya karşı karşıya geldi. Türkiye'nin de yer aldığı EURO 2024 F Grubu ikinci hafta ilk maçın Gürcistan ve Çekya karşı karşıya geldi. Yüksek tempoda geçen karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Kazanan yok! F Grubu'nda Gürcistan ve Çekya 1-1 berabere kaldı, puanları paylaştı

 

Türkiye'nin de yer aldığı EURO 2024 F Grubu ikinci hafta ilk maçın Gürcistan ve Çekya karşı karşıya geldi. Yüksek tempoda geçen karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı
KAZANAN YOK!

F Grubu'nda oynanan ve temponun bir dakika bile dinmediği maçta Gürcistan ve Çekya 1-1 berabere kaldı. Gürcistan tarihinde ilke katıldığı Avrupa Şampiyonası'nda ilk kez puan kazandı. Bu maçın ardından Gürcistan ve Çekya puanlarını 1 yaptı.

İKİ TAKIMDA İKİŞER OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Çekya'da Provord ve Jurasek yerini, Barak ve Sevcik'e bırakırken, Gürcistan'da Kverkvelia'nın yerine Gvelesiani, Kvaratskhelia'nın yerine de Lobjanidze oyunda.

İKİ TAKIMDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Maçta ilk oyuncu değişikliğini yapan Gürcistan'da Davitashvili ileTsitaishvili yerine Chakvetadze-Lochoshvili oyunda.

Çekya'da ise beraberliği getiren golü atan Schick, sakatlığı nedeniyle yerini Chytil'e bıraktı.

Haberin Devamı
ÇEKYA SKORU EŞİTLEDİ

Kullanılan korner sonrasında  Çekya aradığı golü buldu. Direkten dönen vuruşu tamamlayan Patrik Schick skora dengeyi getirdi: 1-1

ÇEKYA'DA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Çekya'da Cerny ve Hlozek yerini Lingr ve Jurasek'e bıraktı.

MAÇTA İKİNCİ YARI BAŞLADI

EURO 2024 F Grubu maçında Gürcistan-Çekya mücadelesinin ikinci yarısı başladı.

Haberin Devamı
İLK YARI BİTTİ!

Türkiye'yi de yakından ilgilendiren Gürcistan-Çekya maçında Gürcüler, ilk yarışının uzatma dakikalarında penaltı kazandı. Mikautadze, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Gürcistan'ın üstünlüğüyle sona erdi.

GÜRCİSTAN ÖNE GEÇTİ!

Karşılaşmanın ilk yarısının uzatmalarında Gürcistan VAR incelemesi sonucunda penaltı kazandı. Topun başına geçen Mikautadze'nin vuruşu ağlarla buluştu. Gürcistan 1-0 öne geçti.

Gürcistan penaltı kazandı!

Maçın hakemi, elle oynama sebebiyle Gürcistan lehine beyaz noktayı gösterdi.

Haberin Devamı
Çekya'nın golü geçersiz!

Sağ kanattan kullanılan taç atışının ardından top ceza sahasında savunmadan sekti. Seken topa kale sahası içi sol çaprazında dokunan Hlozek, ağları havalandırdı. Ancak VAR incelemesinin ardından Hlozek'in elle oynadığı belirlendi ve gol iptal edildi.

TEMPO DÜŞTÜ

Yüksek tempoda başlayan mücadelede tempo bu dakikalarda düştü.

Büyük tehlike!

Çekya çok etkili geldi... Sağ kanattan Coufal'ın kullandığı taç atışında, arka direkte Hlozek'in vuruşunu kaleci çıkardı. Penaltı noktasına dönen topu Krejci tamamladı, kaleci Mamardashvili topu müthiş çıkardı.

Haberin Devamı
MAÇ BAŞLADI!

İlk düdük çaldı ve Gürcistan - Çekya mücadelesi başladı.

11'LER BELLİ OLDU!

Gürcistan: Mamardashvili, Kvirkvelia, Kashia, Dvali, Tsitaishvili, Davitashvili, Mekvabishvili, Kochorashvili, Kakabadze, Mikautadze, Kvaratskhelia

Çekya: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Coufal, Soucek, Provod, Cerny, Jurasek, Hlozek, Schick

İKİ SAAT ÖNCESİNDEN GELDİLER

Gürcü taraftarlar karşılaşmanın başlamasına iki saat kala tribünlere doldurmaya başladı. Hamburg, Gürcistan'ın maçlarını oynadığı altıncı Alman şehri olacak.

Haberin Devamı
MUHTEMEL 11'LER

Gürcistan: Mamardashvili, Kverkvelia, Kashia, Dvali, Kakabadze, Chakvetadze, Kvekveskiri, Kochorashvili, Lochoshvili, Mikautadze, Kvaratskhelia

Çekya: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Soucek, Coufal, Barak, Provod, Doudera, Schick, Chytil

Gürcistan-Çekya maçı ne zaman?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) Türkiye'nin de bulunduğu F Grubu'nda oynanacak Gürcistan-Çekya karşılaşması saat 16:00'da başlayacak. Almanya'nın Hamburg şehrindeki Volkspark Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

F GRUBU'NDA BİR DİĞER KARŞILAŞMA!

2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'nda Gürcistan ile Çekya karşı karşıya geliyor. İlk maçında Türkiye ile karşılaşan Gürcistan karşılaşmadan 3-1'lik skorla mağlup ayrılırken Çekya da, Portekiz maçından 2-1'lik sonuçla turnuvaya yenilgiyle başlamıştı. 

YORUM YAZ