Sahne Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan'ın! (ÖZET) Almanya-Macaristan maç sonucu: 2-0

EURO 2024 A Grubu 2. haftasında Almanya ile Macaristan karşıya geldi. İlk maçında İskoçya engelini 5-1'le aşan Panzerler, Macaristan engelini de Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan ile aşarak 2'de 2 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi. İsviçre'nin ardından Almanya'ya da kaybeden Macarlar ise puansız son sırada kaldı.

Sahne Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan'ın! (ÖZET) Almanya-Macaristan maç sonucu: 2-0
2 maçta 7 gol attılar, 1 gol yediler

Julian Nagelsmann yönetimindeki Almanya, 2'de 2 ile başladığı EURO 2024'te fark yaratıyor. Avrupa Şampiyonası tarihinde daha önce bunu başardığı dört turnuvanın üçünü şampiyon tamamladı (1972, 1980 & 1996). İskoçya'yı 5-1, Macaristan'ı 2-0'la geçen Panzerler, ev sahibi olduğu turnavanın 3. grup maçını İsviçre ile oynayacak.

Panzerler sürprize izin vermedi!

EURO 2024 A Grubu'nda Almanya, Macaristan'ı Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti. 2'de 2 yapan Panzerler, gruptan çıkmayı garantilerken ikinci mağlubiyetini güçlü rakibi karşısında yaşayan Macarlar, puansız son sırada kaldı.

İlkay Gündoğan farkı 2'ye çıkardı

Almanya, farkı 2'ye çıkardı. Toni Kroos'un pasında topu kontrol eden Jamal Musiala, sol açıktaki Maximilian Mittelstadt'ı gördü. Mittelstadt, penaltı noktasına yerden sert bir orta gönderdi. İlkay Gündoğan'ın sol ayağıyla gelişine yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu.

Haberin Devamı
İlk yarıda tek gol var

Almanya, ilk 45 dakikayı Musiala'nın 22. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Neuer'dan geçit yok!

Macaristan'ın sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşta topun başına Dominik Szoboszlai geçti. Yıldız 10 numaranın uzak mesafeden attığı sert şutta Alman kaleci Manuel Neuer, harika bir kurtarışa imza attı ve son anda topu çelmeyi başardı.

Asist İlkay, gol Musiala

Almanya öne geçti. Musiala'nın ara pasına hareketlenen İlkay Gündoğan, istediği kontrolü yapamadı. Macaristan savunmasının hatası sonrası topu tekrar kontrol eden İlkay, boş durumdaki Musiala'ya pasını aktardı. Alman yıldız, yakın mesafeden yaptığı sert vuruşla ağları sarsmayı başardı.

Haberin Devamı
Düdük Serdar Gözübüyük'te

Almanya-Macaristan maçı başladı. Stuttgart Arena'da oynanan ve Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük'ün yönettiği karşılaşmanın canlı takibi haberimizde.

İlk 11'ler belli oldu

Almanya: Neuer, Kimmich, Rudiger, Tah, Mittelstadt, Andrich, Kroos, Musiala, Gundogan, Wirtz, Havertz

Macaristan: Gulacsi, Fiola, Orban, Dardai, Bolla, Nagy, Schafer, Kerkez, Sallai, Szoboszlai, Varga

Macaristan kötü başladı

Macaristan, A Grubu ilk hafta mücadelesinde İsviçre ile karşılaştı. Marco Rossi'nin öğrencileri, rakibine 3-1 mağlup olarak turnuvaya kötü bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı
Almanya galibiyetle başladı

Ev sahibi Almanya, EURO 2024'te A Grubu'na sükseli bir galibiyetle başladı. Julian Nagelsmann'ın öğrencileri, turnuvanın açılış maçında İskoçya'yı 5-1 mağlup etti.

Almanya - Macaristan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A Grubu'nun ikinci hafta maçında ev sahibi Almanya ile Macaristan bu akşam karşı karşıya gelecek. Stuttgart Arena'da oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. 

Hollandalı hakem Danny Makkelie'nin yöneteceği karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

EURO 2024'te ikinci hafta başlıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ikinci hafta maçları bugün başlıyor. Ev sahibi Almanya, A Grubu ikinci hafta mücadelesinde Macaristan ile karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ