'Lionel Messi kötü görünüyor, ne olduğunu bilmiyoruz' Korkutan açıklama!

Arjantin'in Kolombiya'yı 1-0 yenerek zafere ulaştığı Copa America final maçında sakatlanan Lionel Messi'nin, sahalara ne zaman döneceği merakla bekleniyor. Konu ile ilgili yıldız futbolcunun Inter Miami'den takım arkadaşından endişelendiren açıklama geldi. İşte detaylar...

'Lionel Messi kötü görünüyor, ne olduğunu bilmiyoruz' Korkutan açıklama!

Kariyerini Inter Miami'de sürdüren Lionel Messi, Copa America finalinde Arjantin formasıyla sahaya çıktığında ayağına talihsiz bir darbe aldı. Yıldız futbolcu, mücadelede ayak bileğini burktu ve kariyerinin 45. kupasını almadan önce gözyaşlarına boğuldu. Dünyaca ünlü futbolcunun son durumu merak edilirken endişe verici bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

UZAKTAN İZLİYOR

Lionel Messi, Inter Miami kampına döndüğünden beri bir amigo gibi takımını uzaktan takip ediyor ve kondisyon sorunları onu MLS All-Star maçından uzak tuttu. Ayrıca Messi'nin, Inter Miami'nin Lig Kupası maçında da hiçbir rol oynamayacağı yönünde görüşler de var. Messi'nin takım arkadaşı Julian Gressel, yıldız futbolcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Lionel Messi kötü görünüyor, ne olduğunu bilmiyoruz Korkutan açıklama

'KENDİSİNİ ZORLAMIYOR'

ABD'li futbolcu, Messi'nin iyileşmesi konusunda olumsuz ifadeler kullandı. Yıldız oyuncu, Player/Manager podcast'ine şunları söyledi: "Kötü görünüyordu ve yürüyüşü de pek iyi görünmüyor. Ayağını korumaya çalışıyor, bu yüzden kendisini çok zorlamamaya çalışıyor.

Lionel Messi'den nefis gol! Akıllara Dünya Kupası'nı getirdi

'DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE...'

Dürüst olmak gerekirse bir dönüş tarihi yok, fazla fikrim yok, takım arkadaşları olarak bile gerçekte neler olduğunu bilmiyoruz. Kendisine iyi bakıyor. Bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum. Bu yüzden umarım yakında geri döner, bir veya iki ay içinde değil de daha hızlı bir şekilde dönmesini istiyorum."

YORUM YAZ