Konyaspor’dan Besic bombası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Ferencvaros ile yollarını ayıran 31 yaşındaki Boşnak ön libero Muhamed Besic’i gündemine aldı. Tecrübeli oyuncu, bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol ve 2 asist ile oynadı. Besic, daha önce Everton forması da giydi.

Konyaspor’dan Besic bombası!

Konyaspor’da transfer harekatı başladı. 2023-2024 sezonunun tamamlanmasının ardından 9 futbolcuya teşekkür eden ve geçtiğimiz günlerde de listeye Yunus Mallı’yı ekleyerek veda listesini 10’a çıkaran Yeşil-Beyazlılar yeni sezona yeni umutlarla ve büyük ölçüde yenilenmiş kadrosu ile çıkacak.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor’un, Ferencvaros ile yollarını ayıran 31 yaşındaki Boşnak ön libero Muhamed Besic’i gündemine aldığı iddia ediliyor. Tecrübeli oyuncu, bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol ve 2 asist ile oynadı. Besic, daha önce Everton forması da giydi.

Ndao’ya teklif var

Konyaspor’da gelecek isimlerin yanı sıra bir ayrılık da kapıda. Rus kulüplerinin gözdesi konumundaki Senegalli yıldız Alassane Ndao’nun transferine kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Lokomotiv Moskova, Alassane Ndao için Konyaspor’a 2 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı. Konyaspor’un rakamı biraz daha yükselterek yetenekli oyuncuya transfer izni vermesi bekleniyor.

YORUM YAZ