CANLI | Kızılyıldız-Benfica Şampiyonlar Ligi maçı

UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta mücadelesinde Benfica, Kızılyıldız ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Bruno Lage yönetiminde yeni bir sayfa açan ve ilk maçını evinde Santa Clara'yı 4-1 yenerek kazanan Portekiz devi, zorlu deplasmanda 3 puan arıyor. Türk futbolseverlerin ise gözü bu akşam Kerem Aktürkoğlu'nda... Müsabakanın canlı anlatımı ve detayları fanatik.com.tr'de...

CANLI | Kızılyıldız-Benfica Şampiyonlar Ligi maçı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2024-25 sezonu, yeni formatıyla büyük bir merakla start aldı. Salı ve çarşamba geceleri toplamda altı maç oynanan Devler Ligi'nde ilk hafta, bu akşam oynanacak altı mücadele ile sona erecek. Türk futbolseverlerin yakından takip edeceği maçta Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica, Kızılyıldız'a konuk oluyor.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU GOLÜNÜ ATTI

Benfica'da Kerem Aktürkoğlu, attığı golle takımını öne geçirdi. Di Maria pasını Bah'a aktardı, Bah ceza sahası içi sağından pasını arka direğe çıkardı. Kerem Aktürkoğlu arka direkte topa vurdu ve fileleri sarstı:1-0

ORKUN FARKI 2'YE ÇIKARDI

Benfica, Orkun Kökçü ile farkı 2'ye çıkardı. Frikikte topun başına geçen milli futbolcu Orkun Kökçü, kalecinin soluna şutunu çıakrdı, top Glazer'in bakışları arasında ağlarla buluştu.

Kerem Aktürkoğlu'nun ikinci maçı

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz devinin formasıyla ikinci kez sahaya çıktı. İlk maçına Portekiz Premier Lig'in 5. hafta mücadelesinde Santa Clara'ya karşı çıkan yıldız futbolcu, golünü kaydetmiş ve Portekiz'de gündeme oturmuştu. Kerem, bu akşam Benfica formasıyla ikinci resmî maçına çıktı.

Haberin Devamı

90. DAKİKADA ŞOKE OLDULAR

Kızılyıldız-Benfica maçının 11'leri

Kızılyıldız: Glazer, Mimovic, Djiga, Spajic, Seol, Krunic, Elsnik, Slias, Ivanic, Duarte, Olayinka.

Benfica: Trubin, Bah, Otamendi, Silva, Orkun Kökçü, Florentino, Di Maria, Kerem Aktürkoğlu, Rollheiser, Pavlidis.

Kızılyıldız-Benfica maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında Kızılyıldız'a konuk oluyor. Rajko Mitic Stadyumu'nda oynanan karşılaşma saat 19.45'te başladı. İngiliz hakem Michael Oliver'ın yönettiği mücadele, TRT 1 kanalından ve tabii platformundan canlı olarak yayınlanıyor.

YORUM YAZ