Kevin Danso'dan Türkiye açıklaması: Onları analiz ediyoruz

Avusturya Milli Takımı oyuncularından Kevin Danso, Türkiye hakkında açıklamalarda bulundu. Danso eski maçları izlediklerini Milli takımımızı analiz ettiklerini ifade etti.

Kevin Danso'dan Türkiye açıklaması: Onları analiz ediyoruz

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda yarın TSİ 22.00'de Leipzig Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Avusturya Milli Takımı savunma oyuncularından Kevin Danso, Ay-yıldızlılar ile oynanacak maça dair EURO 2024'ün resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

25 yaşındaki stoper, Mart ayında iki takım arasında oynanan dostluk maçından bahsederek, "Çok farklı bir maç olacak. Mart ayında 6-1 kazandığımız dostluk maçında gerçekten iyi oynadık. Geriye dönüp oynadığımız dostluk maçına baktık. Onları analiz ediyoruz. Geliştirilecek çok şey var ve eğer bunu yapabilirsek, bu şekilde oynadığımız ve kendimize güvenerek oynadığımız sürece maçı kazanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens'te forma giyen Kevin Danso, EURO 2024 grup maçlarında Fransa ve Polonya karşısında süre aldı.

YORUM YAZ