Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü 11'de! Benfica - Atletico Madrid maçı (CANLI)

Portekiz’e adımını atar atmaz gollerini sıralayan ve şu ana kadar harika bir performans gösteren Kerem Aktürkoğlu, bu akşam yine hünerlerini sergilemeye hazırlanıyor. Kerem ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica, Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci sınavında İspanyol devi Atletico Madrid'i konuk ediyor. Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük’ün yönettiği karşılaşmanın canlı takibi haberimizde.

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü 11'de! Benfica - Atletico Madrid maçı (CANLI)

Milli futbolcularımızın takımı Benfica, bu akşam Devler Ligi’nin ikinci haftasında zorlu bir rakiple kozlarını paylaşıyor. Kadrosunda Kerem’in yanı sıra Orkun Kökçü’yü de bulunduran Kırmızı-Beyazlılar, İspanyol devi Atletico Madrid’i, Estadio da Luz’da ağırlıyor. Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük’ün yönettiği karşılaşma Estadio da Luz'da oynanıyor ve dijital yayın platformu Tabii’den canlı olarak ekranlara geliyor.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü 11de Benfica - Atletico Madrid maçı (CANLI)

Kerem, Atletico'ya da acımadı!

Benfica-Atletico Madrid maçında skor perdesini Kerem Aktürkoğlu açtı. Yükselen form grafiğini sürdüren Milli yıldızımız, 5. maçında 4. kez gol sevinci yaşadı.

Benfica-Atletico Madrid ilk 11'ler:

Benfica: Trubin, Bah, Araujo, Otamendi, Alvaro, Luís, Aursnes, Di Maria, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Pavlidis

Atletico Madrid: Oblak, Llorente, Witsel, Gimenez, Reinildo, Lino, De Paul, Koke, Griezmann, Correa, Alvarez

Performansları parmak ısırtıyor 

Galatasaray’dan, Portekiz’in en önemli kulüplerinden Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, yeni takımında şu ana kadar her maçta şov yaptı. Kerem, son olarak geçtiğimiz hafta Portekiz Ligi’nde takımının Gil Vicente’yi 5-1 yendiği karşılaşmada 1 gol attı. Ligde forma giydiği 3 maçta Kırmızı-Beyazlılar’a 2 gol ve 2 asistlik bir katkıda bulunan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezonki ilk Şampiyonlar Ligi haftasında da Kızılyıldız deplasmanında ağları sallamıştı. 

Haberin Devamı

Benfica'nın bir diğer Türk yıldızı Orkun Kökçü ise bu sezon Portekiz ekibinin formasını toplamda 8 maçta giyerken 3 gol atıp 3 de asist yaparak dikkat çeken bir performansa imza attı.

YORUM YAZ