Kerem Aktürkoğlu fırtınası erken başladı: Benfica'da ilk maçında ilk golünü attı! Asist Orkun Kökçü

Galatasaray'dan Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz Ligi'nin 5. haftasında Benfica'nın Santa Clara'yı ağırladığı müsabakaya Orkun Kökçü ile beraber ilk 11'de başladı. Kerem Aktürkoğlu, ilk maçında Orkun Kökçü'nün asistiyle topu ağlara göndererek fırtına gibi başladı. Benfica, oynanan maçı 4-1'lik skorla kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kerem Aktürkoğlu fırtınası erken başladı: Benfica'da ilk maçında ilk golünü attı! Asist Orkun Kökçü

Portekiz Süper Ligi'nin 5. haftasında Benfica sahasında Santa Clara'yı konuk etti. Benfica'da ilk 11'de başlayan Kerem Aktürkoğlu, müsabakanın 27. dakikasında sahneye çıktı ve ilk maçında ilk golünü kaydetti. Golün asistini ise bir başka milli yıldızımız Orkun Kökçü kaydetti.

Haberin Devamı

KEREM SİFTAH YAPTI

Kerem Aktürkoğlu 27. dakikada takımına beraberlik getiren golü kaydetti. Atılan golün asistini de bir diğer milli yıldız Orkun Kökçü yaptı. Kerem böylece Benfica formasıyla ilk maçında golünü attı. Kerem 73 dakika sahada kaldı.

Asist için Orkun'a teşekkür... 

Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından ise şu ifadeleri kullandı:

Sihirli başlangıç. İlk maçımdan önce beni bu kadar rahat hissettirdikleri için taraftarlarımıza ve kulüpteki herkese teşekkürler! Galibiyete çok sevindim, asistlerine de teşekkürler Orkun.

3 PUAN BENFİCA'NIN

Benfica, Santa Clara'yı 4-1'lik skorla mağlup etti. Portekiz ekibine galibiyeti getiren golleri 27'de Kerem Aktürkoğlu, 34'te Florentino, 47'de A.Silva ve 58'de Di Maria kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 1'de Vinicius Lopes'ten geldi.

Kerem Aktürkoğlu fırtınası erken başladı: Benficada ilk maçında ilk golünü attı Asist Orkun Kökçü

DÖNÜŞÜ İÇİN TARİH VERDİ

BENFICA - SANTA CLARA: 4-1 (MAÇ SONUCU)

Goller: 1' Vinicius Lopes da Silva | 27' Kerem Aktürkoğlu, 34' Florentino, 47' A.Silva, 58' Di Maria 

 

YORUM YAZ