Kayserispor-Beşiktaş maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de!

Beşiktaş, lider Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada zirveyle olan farkı maç eksiğiyle 3’e düşürmek için Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. Haftanın kapanış mücadelesinin heyecanı en yüksek oranlarla Misli’de yaşanıyor.

Kayserispor-Beşiktaş maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de!

Sezona harika bir başlangıç yaptıktan sonra önce Trabzonspor deplasmanında tökezleyen Beşiktaş, ligin son haftasında Eyüpspor engelini 2-1 ile geçse de UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Ajax’a mağlup oldu. Giovanni van Bronckhorst Avrupa’da rotasyona giderek hücumda Mustafa Hekimoğlu, orta sahada ise Onana’ya şans verdi. Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor’a konuk olacak siyah-beyazlıların ligde başladığı ilk 11’e döneceği tahmin ediliyor. Kalede Mert Günok’un yeri sağlamken defans 4’lüsünde sarı kart cezalısı olan Masuaku dışında bir değişiklik bulunmuyor. Ajax maçında gösterdiği performansla büyük eleştiri alan Onana’nın da Kayserispor maçı 11’inde yer alması beklenmiyor. Orta sahada Gedson Fernandes, takımın lideri konumunda bulunurken hücumda Ciro İmmobile, Rafa Silva, Joao Mario ve Rashica’nın Kayserispor karşısında gol araması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sezona Burak Yılmaz yönetiminde giren Kayserispor, evinde oynayacağı Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılmak istiyor. Evinde rakibini son 10 maçta sadece 1 kez yenebilen sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte siyah-beyazlıları 24. kez ağırlayacak. Kayserispor’da uzun süredir sakat olan Anthony Uzodimma ve Majid Hosseini dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Çiçeği burnunda teknik adam Burak Yılmaz’ın eski takımına karşı 4-2-3-1 dizilişini bozması beklenmiyor. Kayserispor’un Göztepe maçındaki gibi Onurcan, Attamah, Kolovetsios, Carole, Ramazan Civelek, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Kartal Yılmaz, Bourabia, Boa Morte ve Nazon ilk 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.  

Bugün saat 20:00’da Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak Kayserispor - Beşiktaş karşılaşmasını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi de Erdem Mertoğlu olacak.

Haberin Devamı

"Kayserispor – Beşiktaş" maçında Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Kayserispor’un son 5 maçının 4’ü 2.5 Üst bitti.

- Beşiktaş, bu sezon ligde oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi.

- Kayserispor, Beşiktaş ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının yedisini kaybetti.

- Beşiktaş, Kayserispor ile oynadığı son 20 Süper Lig maçının sadece birinde mağlup oldu.

- Maçın hakemi Atilla Karaoğlan, bu sezon 4 Süper Lig karşılaşması yönetti. (16 sarı kart, 1 kırmızı kart)

MİSLİ YAZARI SAFA CAN KONUKSEVER’İN YORUMU

Beşiktaş, resmi maçlarda sezonun ilk yenilgisini Ajax deplasmanında aldı. 4 golle kaybettiler ve ilk kez geçen sezonki gibi kırılgan, plansız ve mücadeleden uzak gözüktüler. Bu tip mağlubiyetler sonrası reaksiyon göstermek önemlidir. Dezavantajları deplasmanda olmaları. Kayserispor'un başındaki Burak Yılmaz, Beşiktaş'ı iyi tanıyor. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Kayserispor karşısında Beşiktaş'ı galibiyete yakın görmekle birlikte kolay maç olmayacaktır. 2.5 Üst tercihi de mutlaka gözardı edilmemeli.

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Beşiktaş kazanır" oldu! %69’luk kesi,  siyah-beyazlıların deplasmanda Kayserispor’u yenmesini bekliyor... Aynı zamanda Misli üyeleri bu karşılaşmaya özel oyuncu bahislerini de tercih ederek maçın heyecanına ortak oluyor.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN YENİ ÜYELERE 100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes toplamda 100 TL kazanma şansı yakalıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve toplamda 100 TL kazanma fırsatını yakalayın. Türkiye’nin En Yüksek Oranları’nın yer aldığı Misli’de Kayserispor – Beşiktaş karşılaşmasının heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ