Kanser tedavisi gören genç kaleciden kötü haber! Berkin Arslanoğulları'nın bacağı kesildi

Almanya'da Union Berlin'de kaleci olarak forma giyen genç kaleci Berkin Arslanoğulları'nın, geçtiğimiz aylarda kemik tedavisine yakalandığı ve tedavisine başlandığı duyurulmuştu. Genç futbolcudan kötü haber geldi. İşte detaylar.

Kanser tedavisi gören genç kaleciden kötü haber! Berkin Arslanoğulları'nın bacağı kesildi

Union Berlin'in 19 yaşındaki genç kalecisi Berkin Arslanoğulları, kemik kanseriyle sürdürdüğü zorlu mücadelesinde kötü bir gelişme yaşandı. Yoğun bir kemoterapi sürecine alınan genç sporcunun bacağı kesildi. 

Haberin Devamı

Yoğun kemoterapi tedavisi gören genç oyuncunun tedavisi olumlu yanıt vermeyince, doktorlar bacağının kesilmesine karar verdi. 

Kanser tedavisi gören genç kaleciden kötü haber Berkin Arslanoğullarının bacağı kesildi

DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI

Union Berlin kulübü UEFA Gençlik Ligi kadrosunda yer alan Berkin için bir kampanya başlatıldığını duyurdu. Kulübün yaptığı açıklamada, Berkin'in ailesinin bu süreçte işlerine gidemediği ve mevcut konutlarının engelli bireyler için uygun olmadığı aktarıldı. Açıklama şu ifadeler yer aldı:

"Berkin'in bakımı nedeniyle anne ve babası artık işe gidemiyor. Ailenin şu anki dairesi engelli bir bireye uygun değil. Yeni bir hayat ve yeni bir başlangıç için acilen yeni bir daireye ya da kapsamlı bir tadilata ihtiyaç duyuluyor. Bu durum ise ciddi maliyetlere neden oluyor. Berkin ve ailesinin şu anda Union ailesinin desteği ve dayanışmasına ihtiyacı var. Berkin'in maddı yükünü biraz olsun hafifletmek ve ona umut dolu bir gelecek için en iyi şansı vermek amacıyla bir bağış toplama kampanyası başlatıldı. Her katkı önemli ve Berkin'e yeni bir başlangıç için yardımcı olacak."

'Kimse hakarete katlanamaz...'

YORUM YAZ