İzlanda-Galler maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Uluslar Ligi)

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan tam gaz devam ediyor. A Milli Futbol Takımımızın da B Grubu'nda sahneye çıkacağı akşamda birbirinden heyecanlı maçlar da oynanacak. Bunların başında da İzlanda-Galler maçı geliyor. A Milli Takımında yer aldığı grupta zirve mücadelesi veren Galler, İzlanda deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Peki Milli Takımımızı da yakından ilgilendiren İzlanda - Galler maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İzlanda-Galler maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte İzlanda-Galler maçının canlı yayın bilgisi.

İzlanda-Galler maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Uluslar Ligi)

UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımımızın da yer aldığı B Grubu'nda bu akşam bir diğer mücadele İzlanda ve Galler karşı karşıya gelecek. Gruptaki liderlik savaşı için Milli Takımımız için bu maç da bir önem teşkil ediyor. 

Haberin Devamı

GALLER AVERAJLA 2.SIRADA

B Grubu'nda bu akşam İzlanda, Galler'i Laugardalsvöllur Stadyumu'nda konuk edecek.  Galler, İzlanda deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Galler grupta 4 puanla averajla 2.sırada yer alıyor. Oynadığı maçlarda rakip fileleri 2 kez sarsarken kalesinde de 1 gol gören Galler kadrosunda Harry Wilson, Neco Williams, Ben Davies gibi önemli oyuncuları barındırıyor. 

İZLANDA MÜTEVAZI KADROSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Grupta 3 puanla 3.sırada yer alan İzlanda ise mütevazı kadrosuyla dikkat çekiyor. B Grubu'nda oynadığı 2 maça 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan İzlanda Galler'i devirip 2.sıraya yükselmek istiyor. 

İzlanda-Galler maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak (Uluslar Ligi)

İZLANDA - GALLER MAÇI NE ZAMAN?

Uluslar Ligi B Grubu'nda bu akşam bir yandan Türkiye-Karadağ ile karşı karşıya gelirken bir yandan da İzlanda, Galler'i konuk edecek. İzlanda-Galler karşılaşması bu akşam 21:45'te karşıya gelecek. 

Haberin Devamı

21.45’te başlayacak olan karşılaşma EXXEN'de canlı olarak yayınlanacak.

 ULUSLAR B LİGİ 4. GRUP PUAN DURUMU
1- Türkiye 4 puan

2- Galler 4 puan

3- İzlanda 3 puan

4- Karadağ 0 puan

YORUM YAZ