İtalya-Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Uluslar Ligi)

UEFA Uluslar Ligi’nde üçüncü maçlar başlıyor. Haftanın en çok dikkat çeken maçlarında biri Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan İtalya-Belçika karşılaşması. Bu karşılaşma öncesi İtalya Uluslar Ligi'nde 2 galibiyetle yoluna firesiz olarak devam ederken, Belçika'nın 1 galibiyeti 1 de mağlubiyet bulunuyor. Futbolseverler bu keyifli karşılaşmanın canlı yayın bilgisini, yayın saatini arama motorlarında araştırıyor. Peki İtalya - Belçika maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İtalya-Belçika maçı şifresiz nereden izlenir? İşte merak edilen tüm ayrıntılar.

İtalya-Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Uluslar Ligi)

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grupta Luciano Spalletti yönetimindeki İtalya, Domenico Tedesco'nun Belçika'sını konuk ediyor. Bu mücadele ile 11.kez karşı karşıya gelecek olan iki takımdan İtalya’nın 6, Belçika’nın ise 2 galibiyeti bulunuyor. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Bu akşam Roma Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın canlı yayın bilgisi merak edilip araştırılıyor. 

İtalya-Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak (Uluslar Ligi)

İTALYA - BELÇİKA MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

İtalya - Belçika maçı bu akşam saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi Norveçli hakem Espen Eskås yönetecek. 

UEFA ULUSLAR A LİGİ 2. GRUP PUAN DURUMU

1- İtalya 6 puan

2- Fransa 3 puan

3- Belçika 3 puan

4-İsrail 0 puan

YORUM YAZ