İskoçya-Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup 4. hafta mücadelesinde İskoçya, Portekiz'i konuk edecek. Uluslar Ligi'ne kötü başlayan Steve Clarke'ın öğrencileri, çok formda olan Cristiano Ronaldo ve arkadaşları karşısında sürpriz arayacak. Peki İskoçya-Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

İskoçya-Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Millî maç arası, bu akşam oynanacak UEFA Uluslar Ligi karşılaşmalarıyla sona erecek. A Ligi 1. Grup 4. hafta mücadelesinde İskoçya, Portekiz'i konuk edecek. Turnuvaya kötü başlayan ev sahibi ekip, Portekiz karşısında çıkış arayacak.

Haberin Devamı

İSKOÇYA'NIN PUANI YOK

İlk hafta mücadelesinde evinde Polonya'ya 3-2 kaybeden İskoçya, ardından deplasmanda Portekiz'e 2-1 yenildi. İskoçlar geçen hafta Hırvatistan deplasmanında da 2-1 mağlup olarak üçte sıfır çekti. Portekiz ise evinde Hırvatistan'ı 2-1 yendikten sonra yine iç sahada İskoçya'yı aynı skorla mağlup etti. Roberto Martinez'in öğrencileri son olarak da Polonya'yı deplasmanda 3-1 devirdi. Cristiano Ronaldo, üç maçta üç gol kaydetmeyi başardı.

İskoçya-Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

İSKOÇYA-PORTEKİZ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup 4. hafta mücadelesinde İskoçya, bu akşam Portekiz'i konuk edecek. Hampden Park'ta oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. Belçikalı hakem Visser'in yöneteceği maç EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

İSKOÇYA-PORTEKİZ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

İskoçya: Gordon, Ralston, Souttar, Hanley, Robertson, Gilmour, McLean, Doak, McTominay, Christie, Adams.

Portekiz: Costa, Dalot, Dias, Veiga, Nuno Mendes, Ruben Neves, Bernardo Silva, Jota, Bruno Fernandes, Leao, Cristiano Ronaldo.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

-

 

YORUM YAZ