İngiltere'ye dudak uçuklatan EURO 2024 primi! Kupa gelirse servet alacaklar...

İngiltere, EURO 2024 Finali'nde bu gece İspanya ile saat 22.00'de Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. İngiltere Millî Takımı'nın, kupayı kazanması halinde elde edeceği dev prim de belli oldu. İşte detaylar...

İngiltere'ye dudak uçuklatan EURO 2024 primi! Kupa gelirse servet alacaklar...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda final vakti geldi çattı... 14 Haziran'da ev sahibi Almanya ile İskoçya arasında oynanan maçla başlayan EURO 2024, bu gece oynanacak final mücadelesiyle sona erecek. İspanya ve İngiltere, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak final maçında kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

İNGİLTERE, BİR İLKİ BAŞARMAK İSTİYOR

Daha önce Avrupa Şampiyonası'nda kupayı elde edemeyen ve uluslararası alanda üst düzeydeki tek başarısını 1966’da Dünya Kupası’nı kazanarak elde eden İngiltere Millî Takımı, uzun süren şampiyonluk hasretine artık nokta koymak istiyor. Çeyrek finalde İsviçre'yi geçen İngilizler, yarı finalde ise Hollanda'yı mağlup ederek finale yükselmişti.

İngiltereye dudak uçuklatan EURO 2024 primi Kupa gelirse servet alacaklar...

DEV PRİM ORTAYA ÇIKTI!

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre İngiltere kadrosu, turnuvayı kazanmaları halinde bonuslar, cirolar ve anlaşmalar yoluyla yaklaşık 1 milyar sterlin kazanabilir. Haberde, Jude Bellingham'ın kupanın kazanılmasının halinde 400 milyon sterlin para elde edeceği bildirildi.

SOUTHGATE NE KADAR ALACAK?

Haberin Devamı

Raporda ayrıca kaptan Harry Kane, Bukayo Saka, Phil Foden, Cole Palmer ve Kobbie Mainoo'nun 100 milyon sterlin'e (127 milyon dolar) yakın para kazanacağı belirtiliyor.  Ödemelerin yarısının şimdiden yapıldığı ve Gareth Southgate'in, 4 milyon sterlinlik bonusunun yarısını aldığı bildirildi.

YORUM YAZ