İngilizler'den EURO 2024'te İngiltere-Slovakya maçı öncesi flaş Halil Umut Meler sözleri

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final karşılaşmasında İngiltere ve Slovakya kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmayı Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca tarafından yumruklanan hakem Halil Umut Meler yönetecek. Maç öncesi İngiliz basını hakem Meler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

İngilizler'den EURO 2024'te İngiltere-Slovakya maçı öncesi flaş Halil Umut Meler sözleri

EURO 2024 son 16 turu maçında İngiltere ile Slovakya karşı karşıya gelecek. Gruptaki performansı beklentilerin çok altında kalan İngiltere 1 galibiyet ve 2 beraberlik ile grup lideri olarak grubunu lider tamamlamıştı. Slovakya ise 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak bir üst tura yükselmişti. İki takımın Gelsenkirchen'de kozlarını paylaşacağı karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. 

Haberin Devamı

'MELER İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT'

İngilizler maç öncesi Halil Umut Meler'i manşetlerini taşıdı. Mirror 'Yüzüne yumruk atılan ve hastaneye kaldırılan hakem İngiltere - Slovakya maçını yönetecek' başlığıyla yayınladığı haberde, bu karşılaşmanın Meler için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

Ankaragücü ile Rizespor mücadelesinde Ankaragücü Eski Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklanıp, hastanelik olduğu belirtilen haberde, Meler'in bir süre sonra görevine gri döndüğü, UEFA yetkililerin de Meler'i bu yaz Avrupa Şampiyonası'na çağırdığı belirtildi. 

Halil Umut Meler, E Grubu'nda Belçika - Slovakya ve D Grubu'nda Polonya - Avusturya müsabakalarındaki başarılı yönetimlerinden sonra İngiltere-Slovakya maçına atanarak, EURO 2024'teki üçüncü görevini almış oldu. Bu maçlarda ise 10 kez sarı kartına başvurdu.

'Ali Koç'la iş birliği...'

YORUM YAZ