'İblis avcıları': Lille-Fenerbahçe maçı öncesi olay ifade

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen temsilcimiz Fenerbahçe'nin bu akşam rakibi Fransa'nın Lille takımı... Fransa'da oynanacak karşılaşmaya az bir süre kala Fransız basını sürpriz ifaelerin yer aldığı bir habere imza attı. İşte detaylar...

'İblis avcıları': Lille-Fenerbahçe maçı öncesi olay ifade

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen temsilcimiz Fenerbahçe, 3. Eleme Turu'nda Fransa'nın Lille takımıyla karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Bu akşam Fransa'da oynanancak ilk maç öncesi Fransız basını dikkat çeken bir haber yayınladı. Eurosport Fransa'da yer alan haberin başlığında; "Jose Mourinho ve Bruno Genesio, iblis avcıları ve Şampiyonlar Ligi kovalayıcıları" ifadeleri yer aldı.

'HERKES BİRBİRİNDEN KORKUYOR'

Haberde genel olarak Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho karşılaştırılırken şu ifadeler yer aldı; "Kimse diğerinden korkmuyor ama herkes birbirinden korkuyor.

İblis avcıları: Lille-Fenerbahçe maçı öncesi olay ifade

Pazartesi günü, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda karşılaşacak olan Lille ve Fenerbahçe'nin teknik direktörleri Bruno Genesio ve José Mourinho basın toplantılarında birbirlerine çiçek fırlattı. Bu, sezon başında teknik direktörler için neredeyse bir ritüel."

Haberin Devamı

'MOURINHO HAYALKIRIKLIĞI YARATTI'

"Ve kesinlikle çok küstah olmamakta haklılar. Zira her iki tarafın teknik direktörleri de kesinlikten çok hırsa sahip. Bruno Genesio sezona kötü bir başlangıç yaptıktan sonra Rennes'ten yorgun bir şekilde ayrıldı.

José Mourinho ise hayal kırıklığı yaratan sonuçlar nedeniyle Ocak ayında AS Roma tarafından kovuldu. Ve şimdi ikisi de bir çeşit katarsis arayışında."

YORUM YAZ