Galatasaraylı Ergin Ataman'ın oğlu Sarp Ataman fanatik Beşiktaşlı çıktı, Süper Kupa göndermesi yaptı

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman geçen sezon hem lig hem de EuroLeague kupasını kaldırdı ve ilk sezonunda büyük bir başarıya imzasını attı. Son olarak Ataman'ın oğlu Sarp Ataman, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşıma imzasını attı.

Galatasaraylı Ergin Ataman'ın oğlu Sarp Ataman fanatik Beşiktaşlı çıktı, Süper Kupa göndermesi yaptı

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada "Ben iyi bir Galatasaraylıyım ama Sarp'ı bir türlü Galatasaraylı yapamadım. O Beşiktaşlı. Hatta bazen oğluma 'Belki ilerde Galatasaray'a başkan olmak için uğraşacağım.' diyorum ama o bir türlü ikna olmuyor ve Beşiktaş'tan vazgeçmiyor." demişti. Sarp Ataman'dan bu sözler üzerine flaş bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA GÖNDERMESİ
Sarp Ataman sosyal medya hesabından, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile verdiği bir pozu yayınladı. Sarp Ataman paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Galatasaraylı Ergin Atamanın oğlu Sarp Ataman fanatik Beşiktaşlı çıktı, Süper Kupa göndermesi yaptı

"Fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarımdan sevgili Hasan başkanımı kırmadım. Kendisinin bir transfer sözüyle fotoğrafı çektik. Kendisiyle beraber büyük Galatasaraylı babama hem kartal pençesi, hem de 5 parmak göstererek gönderme yaptık."

 

YORUM YAZ