Galatasaray'ın yıldızları için transfer yarışı! Talipleri artıyor...

Süper Lig'de elde ettiği şampiyonluk sonrası gözünü 25. zafere diken Galatasaray, yeni sezon için birçok önemli yıldızı transfer etmek isterken kadrosundaki yıldızların durumu da merak ediliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın birçok yıldız ismi, Avrupa kulüplerinin yoğun ilgisiyle karşı karşıya.

Galatasaray'ın yıldızları için transfer yarışı! Talipleri artıyor...

Galatasaray, Süper Lig'de elde ettiği şampiyonluğun ardından gözünü yeni sezona çevirmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar'da kadroya katılacak yeni yıldızlar heyecan yaratırken eldeki isimlerin durumu da merak konusu.

Haberin Devamı

NELSSON'A KAPILAR AÇIK

Galatasaray formasıyla çıkış yaşayan isimler arasında Danimarkalı stoper Victor Nelsson da yer alıyor. Geçen sezon gelen tekliflere olumsuz yanıt verilmesi sonrasında bir süre forma yarışında geri kalan ancak sonrasında performansını üst seviyeye çekmeyi başaran 25 yaşındaki stopere bu kez gidiş izni verilecek. Yönetimin, 20 milyon Euro seviyesinde gelecek olan teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

Galatasarayın yıldızları için transfer yarışı Talipleri artıyor...

ABDÜLKERİM'E RUSYA'DAN BÜYÜK İLGİ

Konyaspor macerasını tamamlamasının ardından Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, Sarı-Kırmızılı formayla önemli bir çıkışa imza atmıştı. Geçen sezon da birçok kulübün transfer radarında olan tecrübeli stopere, ilgi devam ediyor. A Milli stoper için başta Rusya’dan olmak üzere birçok kulübün resmi girişimlerde bulunmaya hazırlandığı ifade edildi. Yönetimin, başarılı oyuncu için beklentisi 15 milyon Euro.

Haberin Devamı

Galatasarayın yıldızları için transfer yarışı Talipleri artıyor...

BUNDESLIGA'DA BARIŞ YARIŞI!

Galatasaray formasıyla bu sezon önemli bir çıkışa imza atan Barış Alper Yılmaz, Süper Lig’de elde edilen şampiyonluğun önemli mimarlarından biri olmuştu. Cim Bom’un hücum hattının yıldızını parlatan isimleri arasında yer alan 24 yaşındaki futbolcu, transfer pazarının da gözdesi haline geldi. Sezon içerisinde birçok kulübün takibinde olan başarılı futbolcuya son olarak 2 Alman kulübü talip oldu. Başarılı isim için Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ve RB Leipzig’in girişimlerde bulunduğu kaydedildi. Galatasaray Yönetimi’nin, ilk etapta yeni sezonda da kadrosunda tutmak istedikleri genç oyuncu için belirlediği bonservis bedelinin 30 milyon Euro seviyesinde olduğu kaydedildi.

ASTON VILLA DA TAKİPTE

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın da takip ettiği Barış Alper’in de geleceğiyle ilgili olarak kararını, kulübe bıraktığı bildirildi. Yeni sezonda Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde forma giymeye hazır olan A Milli futbolcunun, Sarı-Kırmızılı Yönetimin onayı halinde Avrupa’ya gitmeye sıcak bakabileceği ifade edildi.

 

Galatasarayın yıldızları için transfer yarışı Talipleri artıyor...

YORUM YAZ