Galatasaray'da Okan Buruk'tan Karabağ itirafı: Maçın başından sonuna kadar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1 kazandıkları Karabağ maçının ardından konuştu. Karabağ'ın çok iyi bir takım olduğunu ve kendilerine göre daha hazır bir görüntü sergilediğini vurgulayan Buruk, Yusuf Demir ve Ross'un devre arası oyundan çıkmalarının sebebini açıkladı, Kaan Ayhan'ın başarılı bir 90 dakika çıkardığını dile getirdi.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Karabağ itirafı: Maçın başından sonuna kadar...

Galatasaray ile Azerbaycan ekibi Karabağ, geliri Türkiye'deki depremzedelere bağışlanacak maçta karşı karşıya gelirken kazanan 2-1'le Sarı Kırmızılılar oldu. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, mükemmel bir şekilde ağırlandıklarını belirtti, çok güzel bir futbol gecesi yaşadıklarını aktardı.

Haberin Devamı

"ÖNEMLİ OLAN BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERMEK"

Azerbaycan halkına, Karabağ Kulübü'ne, buradaki bütün Azerbaycanlı vatandaşlara, sponsorlara ve bu organizasyonu destekleyen bütün kurumlara teşekkür eden Okan Buruk, "Burada önemli olan gelip birliğimizi beraberliğimizi göstermek, depremzedeler için de bir gelir elde etmekti." dedi ve ekledi:

GALİBİYETİ GETİREN İSİM OLDU

"RAKİBİMİZ BİZDEN DAHA KONSANTREYDİ"

"Bizim için zordu. Üç saatlik yoldan sonra gece geldik. Birçok oyuncumuz uzun süre almayan oyunculardı. Faydalı oldu. Yusuf ve Mathias devre arasında çıktı. Ufak sakatlıkları oldu. Genç oyuncular. Onlar için bu maçlar önemli. Maçın özetinde şunu gördük. Rakibimiz bizden daha fazla konsantreydi. İç sahada sanki bir Avrupa maçı oynuyormuş gibilerdi."

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan Karabağ itirafı: Maçın başından sonuna kadar...

"KALİTELİ BİR MAÇ OLDU"

"Bunu bir dostluk ve hazırlık maçı olarak gördük ve ilk yarıda konsantrasyonu sahaya veremedik. Zaman zaman sertliklerle iyi ve kaliteli bir maç oldu. Rakibimizi oyundan dolayı kutluyorum. Burada sonuç önemli değildi. Oyuncularımızın performansına ve bu maçtan neler kazandığına bakacağız. Bu kadar seyirci ile burada birlikte olmak çok güzeldi."

"KAAN AYHAN AYAKTA KALDI, ZANIOLO'NUN İHTİYACI VARDI"

"Kaan Ayhan son lig maçında oynamıştı. Bugün ayakta kalan oyuncularımızdan biriydi. Son maça göre 8-9 oyuncu değişikti. Milli Takım'da olan oyuncularımız var. Sakatlıktan çıkan Midtsjö’yü bugün ilk defa kullandık. Genel olarak baktığımızda oyuncularımız için iyi bir antrenman oldu ve maç kondisyonu için önemliydi. Zaniolo’nun buna çok ihtiyacı vardı. Bugün 70 dakika sahada kaldı. Maçtan istediğimizi aldık."

YORUM YAZ