Galatasaray, Young Boys maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Young Boys maçı için UEFA'ya kadrosunu bildirdi. Sarı-kırmızılı ekibin listesinde ayrılması gündemde olan yıldız oyuncu da yer aldı.

Galatasaray, Young Boys maçı için kadrosunu UEFA'ya bildirdi!

Galatasaray, Young Boys ile oynayacağı maçın kadrosunu UEFA'ya gönderdi. UEFA'ya bildirilen kadroda, teknik direktör Okan Buruk tarafından sürprize de yer verildi. 

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys ile 21 Ağustos'ta karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başlayacak olan Galatasaray bir üst tur için mücadele edecek.

Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak olan mücadelelerin yayıncısı da belli oldu. Sarı-kırmızılıların gruplara kalma mücadelesi TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Galatasaray, Young Boys maçı kadro listesini UEFA'ya bildirdi. Eyüp Aydın, Sergio Oliveira, Yusuf Demir ve Halil Dervişoğlu gibi isimler kadroda kendilerine yer bulamadı.

Galatasaray, Young Boys maçı için kadrosunu UEFAya bildirdi

Son günlerde Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Wilfried Zaha'nın kadroda yer alması sürpriz olarak dikkat çekiyor.

Galatasaray, Konyaspor karşısında hata yapmadı 2-1 (VİDEO)

Galatasaray'ın kadrosu şu şekilde: 

Haberin Devamı

Muslera, Günay, Batuhan Ahmet Şen, Davinson, Dubois, Derrick Köhn, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Metehan Baltacı, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Sara, Ziyech, Torrenra, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Mertens, Yunus Akgün, Zaha, Batshuayi, Barış Alper Yılmaz.

Galatasaray, Young Boys maçı için kadrosunu UEFAya bildirdi


YORUM YAZ