Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Sneijder'den olay paylaşım!

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, bu akşam Rams Park'ta oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi sosyal medyadan imalı bir paylaşımda bulundu. Sneijder'in Instagram'dan yapmış olduğu paylaşım, kısa sürede viral oldu.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Sneijder'den olay paylaşım!

Süper Lig'de sezonun en kritik maçında Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. İstanbul'a gelen Wesley Sneijder'in paylaşımı dikkat çekti. Galatasaray, derbiyi izlemek için İstanbul'a gelen Wesley Sneijder'e maç öncesi plaket takdim edecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME YAPTI

Mücadele öncesine İstanbul Boğazı'ndan paylaşım yapan Hollandalı eski futbolcu videoya manidar bir şarkı seçti. Sneijder'in seçtiği 'Fener ağlama' şarkısı sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Sneijderden olay paylaşım

GALATASARAY KARİYERİ

2013-2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı forma ile toplam 175 resmi maça çıktı. 39 yaşındaki eski futbolcu söz konusu maçlarda 45 kez rakip fileleri sarsmayı başarmışken, 44 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Son olarak Katar ekibi Al Gharafa'da top koşturan Wesley Sneijder, 13 Ağustos 2019'da yaptığı açıklamayla kariyerini sonlandırdığını duyurmuştu.

YORUM YAZ