Galatasaray 3 puanın peşinde! Karşılaşmanın heyecanı Misli’de…

Hem Avrupa’da hem de ligde yaşadığı puan kayıplarıyla taraftarını üzen Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor’u ağırlıyor. Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor.

Galatasaray 3 puanın peşinde! Karşılaşmanın heyecanı Misli’de…

Bu sezon oynadığı 12 resmi maçın 11'inde kalesini gole kapatamayan Galatasaray, ligde Kasımpaşa’nın geri dönüşüne engel olamadı. Ardından Avrupa’da Rigas Skola karşısında 2-0 öne geçen sarı-kırmızılılar skoru yine koruyamadı. İki maçta da taraftarını üzen Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor'u yenerek moral bulmak istiyor.  Süper Lig'de bugün 17. kez karşı karşıya gelecek iki takım arasında oynanan müsabakalarda sarı-kırmızılılar 10, turuncu-yeşilliler 3 kez üstünlük sağladı. 3 maçta ise kazanan çıkmadı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de çıktığı 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Galatasaray’da Victor Osimhen’in sakatlığı bulunurken Hakim Ziyech ve Roland Sallai’nin durumu belirsizliğini koruyor.

Ligde 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Alanyaspor, üst üste aldığı 2 galibiyetle iyi bir form grafiği yakalamış durumda. Ligde 9 puanı bulunan Akdeniz ekibinde ise eksik hiçbir oyuncu bulunmuyor. Fatih Tekke’nin Galatasaray karşısında ilk 11’de pek bir değişiklik yapması beklenmiyor.

Bugün saat 19:00’da RAMS Park'ta oynanacak Galatasaray – Alanyaspor karşılaşmasını Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise TurgutDoman olacak.

Haberin Devamı

"Galatasaray – Alanyaspor " maçında Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

Öne çıkan istatistikler!

- İki takım arasında oynanan son 4 karşılaşmada da Galatasaray rakip fileleri 4 kez havalandırdı.  

-  İki takım arasında oynanan son 6 karşılaşma 2.5 Üst bitti.

- Alanyaspor, Süper Lig'de çıktığı son üç maçta gol yemedi.

- Galatasaray’ın oynadığı son 5 maçın 5’inde de karşılıklı goller atıldı.

- Galatasaray'ın Süper Lig'de Alanyaspor'a attığı son 14 golün yarısında Mauro Icardi'nin payı bulunuyor. (4 gol, 3 asist)

- Maçın hakemi Mehmet Türkmen, kariyeri boyunca 8 Süper Lig karşılaşmasında görev aldı. (28 sarı, 4 kırmızı)

Misli üyeleri ne oynuyor?

Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli'de yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına ekleyen Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Galatasaray kazanır" oldu! %64'lük kesim, ev sahibinin maçı kazanmasını bekliyor.

MİSLİ YAZARI SABRİ UGAN’IN YORUMU

Alanyaspor geçen sezonki görüntüsünden uzakta. Takım, Fatih Tekke’nin aklındaki oyun kurgusunu henüz sahaya yansıtamadı. Galatasaray karşısında puan alma ihtimalleri düşük. Geride bıraktığımız haftada önce Kasımpaşa ardından Rīgas Skola karşısında farklı galibiyetlerden beraberliğe yakalanan Galatasaray’ın tepki verme maçı olacaktır. Osimhen’in forma giymeyeceği karşılaşmada, Sallai 11’de Hakim Ziyech kadroda olur diye düşünüyorum. Galatasaray’ın galibiyeti ilk yarıdan garantileme ihtimali yüksek.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ