Fenerbahçe'nin rakibi Manchester United'da kötü günler bitti: Daha kötü günler başladı! Hasret artıyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Manchester United'da zor günler bir türlü bitmiyor. İngilizlerin köklü ekibi, bu sezon aldığı sonuçlarla eleştiri oklarının hedefinde olmaya devam ediyor. Kırmızı Şeytanlar'ın Premier Lig'deki galibiyet hasreti de artıyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin rakibi Manchester United'da kötü günler bitti: Daha kötü günler başladı! Hasret artıyor

Manchester United, Premier Lig'in 7. haftasında Aston Villa ile kozlarını paylaştı. Kırmızı Şeytanlar, bu müsabakadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Kırmızı Şeytanlar'ın Aston Villa'ya konuk olduğu maçta United, yaptığı kontra ataklarla etkili olmaya çalışırken rakip kaleye 4 isabetli şut gönderdi. 

Ev sahibi ekip Villa ise Manchester United'a karşı baskılı bir oyun ortaya koyarken Kırmızı Şeytanlar'ın kalesine 1 isabetli şut gönderdi ve müsabaka, 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. 

Fenerbahçenin rakibi Manchester Unitedda kötü günler bitti: Daha kötü günler başladı Hasret artıyor

Kötü günler bitti: Daha kötü günler başladı...

17 Eylül'de üçüncü lig takımı Barsnley'i 7-0 mağlup eden Manchester United, oynadığı son 5 resmi maçgalibiyet yüzü görmedi.  Ligde ise son 6 maçında 1 kez kazanabilen ve son 3 maçında kazanamayan Manchester United, 8 puanda kaldı. Son 2 lig maçı berabere biten Aston Villa ise puanını 14'e yükseldi.

Fenerbahçe'ye konuk olacak!

Manchester United, bir sonraki lig maçında Brentford'u ağırlayacak. Brentford maçının ardından ise Fenerbahçe'ye misafir olacak.

YORUM YAZ