Fatih Terim'den Türkiye-Portekiz maçı sözleri: Türk halkından bir ricam var...

A Milli Futbol Takımımız'ın F Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz'e 3-0 yenilmesinin ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella ve takıma yönelik sert eleştiriler yapılmaya başlandı. Maçın analizini yapan efsane teknik adam Fatih Terim, Çekya ile oynanacak kritik karşılaşma öncesinde Türk halkından bir ricada bulundu. İşte detaylar...

Fatih Terim'den Türkiye-Portekiz maçı sözleri: Türk halkından bir ricam var...

Son dakika haberleri… EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Türkiye ile Portekiz BVB Dortmund Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Portekiz'e galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Bernardo Silva, 29. dakikada kendi kalesine Samet Akaydin ve 56. dakikada Bruno Fernandes kaydetti.

ABDÜLKERİM BARDAKCI CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Milli futbolcu Abdülkerim Bardakcı, Portekiz ile oynanan maçın 25. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Gürcistan maçının ardından Portekiz karşılaşmasında da sarı kart gören Abdülkerim Bardakcı, grubun son maçında Çekya'ya karşı forma giyemeyecek.

Fatih Terimden Türkiye-Portekiz maçı sözleri: Türk halkından bir ricam var...

FATİH TERİM'DEN OLAY SÖZLER

Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, Portekiz mücadelesini değerlendirdi. Terim, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Montella, Portekiz maçı sonrası konuştu: Yeterince cesur davranamadık

"Ne ofansı ne defansı iyi yapamayan, taktik disiplinden uzak bir Türkiye seyrettik. "Topa daha çok sahip olan bir Portekiz ve ona karşı savunma yapan Türkiye. Türkiye bu savunmayı yaparken ne bloklar arasını kapatabildi ne 18 içerisinde adam ve top paylaşımını iyi yapabildi. Daha fazla da gol olabilirdi.

Haberin Devamı

"Bunu kabul etmek lazım. Demek ki Gürcistan maçındaki galibiyet, gollerin güzelliği hepsi evet ancak orada verdiğimiz pozisyonlar bizi daha dikkatli olmaya davet etmeliydi. Ancak öyle bir dikkat, davet görmedim."

"DESTEK OLMALIYIZ"

"Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Bu güvenimizi samimi şekilde turnuva bitinceye kadar, kimseyi tek tek suçlamadan destek olmalıyız. İnsanlar kötü günde belli olur. Bizim de kötü günümüz ve şimdi hocamıza, takımımıza yardım etmemiz lazım. Portekiz'e her takım yenilebilir.

Fatih Terimden Türkiye-Portekiz maçı sözleri: Türk halkından bir ricam var...

"Türk halkından bir ricam var. Muhakkak 11 tartışılır. Sosyal medyayı önleyemezsiniz. "Ama hocamıza, tüm kadromuza ve çalışanlarımıza lütfen Çekya maçına en iyi şekilde çıkarmak için gereken moral ve desteği vermeliyiz. Eleştiri turnuvadan sonra yapılır."

Fatih Terimden Türkiye-Portekiz maçı sözleri: Türk halkından bir ricam var...

YORUM YAZ