EURO 2024'te kart cezaları sıfırlanacak! 8 isim sınırda, Türkiye-Hollanda maçı öncesi Milli Takımımıza müjde...

A Milli Futbol Takımıımız, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya engelini 2-1'lik skorla geçti ve adını Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yazdırdı. Oynanan maçta sarı kart gören İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü, çeyrek finalde oynanacak Hollanda maçında cezalı duruma düştü. Öte yandan 8 milli futbolcu kart sınırında. Fakat dev maç öncesi müjdeli bir haber geldi....

EURO 2024'te kart cezaları sıfırlanacak! 8 isim sınırda, Türkiye-Hollanda maçı öncesi Milli Takımımıza müjde...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında Leipzig Stadyumu’nda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Milliler, çeyrek finalde 6 Temmuz Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda Hollanda ile mücadele edecek.

Haberin Devamı

KART SINIRINDAKİ 10 İSİMLE SAHAYA ÇIKTIK

Milli Takımımız’da, Çekya karşısında Rumen hakem Istvan Kovacs’ın gösterdiği kartlar sonrasında Avusturya mücadelesine kart sınırındaki 10 isimle çıkmıştık. Karşılaşma öncesi Kaan Ayhan, Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Arda Güler, Mert Günok, Orkun Kökçü, Mert Müldür, Salih Özcan, Kenan Yıldız, İsmail Yüksek sınırda yer alan oyuncularımızdı.

ORKUN KÖKÇÜ VE İSMAİL YÜKSEK, HOLLANDA MAÇINDA YOK

Karşılaşmanın Portekizli hakemi Artur Dias da özellikle ilk yarıda kartlarını çıkartmakta hiç tereddüt etmedi. İlk yarıda kart gören Orkun ve İsmail, ne yazık ki 6 Temmuz’da Hollanda ile oynayacağımız çeyrek final karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

EURO 2024te kart cezaları sıfırlanacak 8 isim sınırda, Türkiye-Hollanda maçı öncesi Milli Takımımıza müjde...

HAKAN ÇALHANOĞLU VE SAMET AKAYDİN DÖNÜYOR

Haberin Devamı

Bu mücadelede cezaları sebebiyle oynamayan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin ise Berlin’deki maça kadar bir sıkıntı yaşamamaları halinde sahada olabilecekler.

KARTLAR SIFIRLANIYOR

UEFA kuralları gereği Hollanda maçının ardından bekleyen kart cezaları sıfırlanacak. Hollanda maçında kırmızı kart görmediğimiz durumda 8 isim de sarı kart görmez ise yarı finalde İngiltere ya da İsviçre maçına eksiksiz çıkabileceğiz.

Kartların sıfırlanması aynı zamanda yarı finalde sarı kart görerek final maçını kaçırma ihtimalini de ortadan kaldırmış olacak.

EURO 2024te kart cezaları sıfırlanacak 8 isim sınırda, Türkiye-Hollanda maçı öncesi Milli Takımımıza müjde...

YORUM YAZ